Jump to content

Tichi_X2004

Membru
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

About Tichi_X2004

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    BUCURESTI
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo(albastru sport)
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    b-86-xxx
  1. cele pe fata le-am luat de la norauto 325 lei bucata. iar cele de spate saptamana asta voi da comanda tot excel g pe gaz la 198. Tu de unde le-ai luat asa ieftin?
  2. sau montat bine>flansele si rulmenti de amortizor trebuia sa ii Sachs nu Gm. Luna viitoare vin amortizoarele pe spate tot excel-g kayaba. Sarbatori fericite!
  3. Salut Eu am comandat pt aveo kyb astazi ,dar pe cod de kalos(eu am aveo) Conform tecdoc(un site de coduri de piese) cod oe de kalecs corespunde cu codul oe de aveo. Astept sa vina maine.le voi monta dupa pasti Am mai pus cineva kyb 333417 si 333418 pe aveo? ms
  4. asta toamna nu facea asa.masina are jentile originale cele de chevy de 15 aliaj.cauciucurile sunt maloya cresta si sunt la a 2 iarna.galme nu am ca m-am uitat cand le-am echilibrat.de roluit a fost nevoie doar la stg in rest este k. geometria o sa o fac ori sapt asta ori urmatoare sa vad cum am timp de ea. nu a mai patit nimeni asa sunt singuru ghinionist??
  5. jantele sunt curate,m-am uitat ieri la ele. presiunea era si ea egala pe toate rotile. daca i-au mana de pe volan masina merge drept nu trage stanga sau dreapta.
  6. Sal.astazi am facut un drum mai lung,a fost si curat pe jos si am putut sa verific masina cum se comporta la viteze mai mari. problema este o vibratie a volanului intre 100-120 km/h,drumu testat a fost (a2 si bucuresti - urziceni) problema a fost observat acum o luna si o rezolvare din ce am citit pe forumuri a ar fi fost verificarea jentilor si echilibrarea,acestea fiind facute acum o saptamana. vibratia tot persista intre 100-120km/h se simte cel mai bine,dupa 120 km/h nu se mai simte asa de puternic.daca iei mana de pe volan se si vede cum vibreaza.nu vibreaza la franare discurile au fost schimbate la 18.000km cu tot cu placute. sapt aceasta o sa ma programez la service sa vad ce zic mesteri. a mai patit cineva asa ceva?? (masina este fabricata in 2007,are 51000km)
  7. asta seara am patit la fel.la semafor,ma uitla ac si vad cum scade sub linie si dupa urca la loc am schimbat benzina am bagat efix cred ca joi sau vineri trag o fuga in service sa vad ce zic baieti de acolo
  8. sincer nu papa deloc,eu ma asteptam sa completez dar nici gand e la maxim uleiu am vb cu taicameu si asta iarna a zis ca a patit cu ea o chestie similara a pornit-o sa se incalzeasca si a inceput sa scada turatia si a murit motoru.a repornito si a fost k
  9. benzina aveam efix 95. nu stiu ce sa zic o sa fiu mai atent la semafor cand stau.engine check nu s-a aprins niciodata.ma gandesc sa nu fie de la accidentu de revelion IAC-ul>habar nu am ce e acesta filtrele sunt k masina are 38500km. de la revizie,ma car cu un bidon de 5L in porbagaj,inainte mai papa ulei acuma nimik. un idle learning o sa incerc intr-o zi libera ms de rasp.
  10. sal.uneori imi scade turatia motorului la relanti,in special la semafor.se duce sub penultima linuta inainte de 1000,dupa urca iar desupra liniei. masina are 2 ani juamte.aveo sedan. Voi cand tineti piciorul pe frana la semafor o simtit cu vibreaza??vibratia se simte in volan schimbator>
  11. afirmatia mea.ca aveo e o masina de familie,cu suspensii moi, nu e o masina care sa stea bine in curbe.vina a fost a mea ca am fortat cand nu trebuia.din incident nu au rezultat decat avarii de tablaraie si alte plastice,la mecanica nu au gasit nimik baieti din service.pe 14 februarie e programata la reparatii ps;podu e termiant nu se executa lucrari la el.
  12. barcuta tot o sa fie,in curba depinde de curba si cum e pe jos. de revelion am intrat cu 90(curba de la pod cosareni mergeam spre urziceni) si m-am dus in parapet,noroc ca nu am avut pe nimeni in spate.Aveo e o barcuta,o barcuta mai buna decat loganu,dar tot barcuta ramane.
  13. la mine a mirosit cand am turat motoru in panta si a 2 oara cand a vazut prima data 6000rpm.primele 3 trepte toate la 6000 si miroasea a ambreiaj incins in masina.a mirosit pt cateva minute,de atunci nu am mai mirosit.
  14. nu prinde 100 cu a 2.am incercat.la 95 intervine limitare.180 km/h are 5000ture in a 5.si nu e puturoasa daca o turezi se infige. are aproape 28000km;decat becu ars de la plafoniera si o janta indoita de la o groapa.sunt multumit de masina avand in vedere ca a fost 10826E
  15. eu am fost la apco am dat comanda si intr-o sapt au venit.maloya cresta 220 au fost 505 ron(2 bucati) montaju si echilibratu gratuit. http://www.maloya.com/MaloyaBC/Modules/Home/index.php sunt mai moi(pereti laterali) fata de hankook cu care vine masina. acuma sa ninga sa le vad la treaba
 

×
×
  • Create New...