Jump to content

Kalos_Waiting

Membru
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kalos_Waiting

  1. Eu am intrebat chestia asta gandindu-ma ca poate exista ceva oferit de fabricant - ma refer la GPL, cum are de exemplu Cielo (e prima care mi-a venit in minte). In cazul asta nu s-ar pierde garantia. Ma interesa daca dealer-ii accepta asa ceva si cam care ar fi pretul. Eu fac cam 15000 km pe an. Un calcul sumar la consum mediu de 8% ar indica un pret pe benzina de aprox. 39.360.000 (la 32800lei/l) Pe gaz as iesi la (10% mediu) 28.800.000 (19200 lei/l) Diferenta pe an ar fi de 10.500.000 Asta insemana ca in 2 ani ai amortizat investitia (presupunand ca GPL < 550EUR) E doar o simplu gand.. Sunt desigur si multe alte dezavantaje la GPL..
  2. Are careva idee de asa ceva..E posibil?. Nu de alta da' benzina fara plumb a ajuns la 32800.. Mersi Abram Burel zicea: - Nu cred ca e vreo "problema" cu actuala alimentare cu benzina, asa ca am zis ca ideea asta cu GPL ar fi un soi de "tuning".
  3. Eu am model 2004, cine are timp il rog frumos sa incerce pe un model din 2005, ca mi-s tare curios.. Ciudat, eu am inteles ca nu prea mai exista Auto-CD-uri fara optiunea asta.. Totusi e Blaupunkt...
  4. Salutare, Am si eu o intrebare la persoanele care detin de mai multa vreme Kalos-ul.. A-ti reusit cumva sa vedeti numele melodiei de pe CD afisat pe display? Eu ma chinui de ceva vreme si tot T01, T02 imi afiseaza... Am increcat diferite giumbuslucuri cu NERO dar fara succes. Partea proasta e ca n-am gasit inca un CD la care sa afiseze numele artisutului si al melodiei.. Mersi
  5. @satori "Va rog, cand spuneti ca ati fost la service, spuneti si la care anume. cel putin eu, interpretez foarte diferit verdictul lor in functie de acest mic amanunt. Eu am apasat pe ala si nu scartaie. Mi se pare normal sa nu o faca din moment ce in jurul lui este o mica garnitura de cauciuc, sau cel putin asa pare a fi. Nu prea ai ce faci. Daca vrei, baga varful degetului intre bord si portiera cand treci peste denivelari. O sa ai o surpriza. Dar baga doar varful degetului! " La ultima fraza te referi..nu? Is curios de rezultat..
  6. sta..dar scartaie destul de nasol cand dai de drum denivelat.. in prima sapt. n-am auzit nimic..dar acum...
  7. In Timisoara exista cred doar un sevice Chevrolet - AutoGlobus. De altii nu stiu. Ciudat este ca in vechea mea Dacie nu prea aveam probleme din astea de scartait. Si daca apareau se rezolvau repede. Acum la Kalos este ma dificil. Cum naiba sa umblii la Airbag, daca nici mecanicii nu se baga.? Sper totusi sa gasim o solutie pana la urma..
  8. @asskickR Si eu am auzit aceleasi zgomote dinspre locul pasagerului. Am fost ieri la service si mi-au spus intr-adevar ca vine de la airbag-ul pasagerului. Cum spui si tu cand te apesi putin pe el scartaie foarte tare. Binenteles ca raspunsul mecanicilor a fost: asta este..nu-l putem elimina ca putem strica airbag-ul... Sper sa apara o solutie cat mai repede..
  9. jante de tabla..nu e indoita rau..dar in deajuns sa deregleze cata directia..oricum chestia asta nu face obiectul garantiei...
  10. @Abram Burel Ai dreptate, dar ce poti sa faci. Mie mi-au zis clar ca daca montez alt tip de alarma la ei sau la alt sevice pierd garantia pe partea electrica. Ce puteam sa fac.? Nimic. Plus ca in afara de MOP 3, mai au vreo 3 variante care pleaca de la 6.5 k, dar ff. slabute. N-am avut din pacate alta varianta. Azi ma duc iar la service ca am luat o groapa teribila pe la 90 km/h (Timisoara - Lugoj e un dezastru) si m-i s-a indoit cata jeanta. O sa mai discut cu ei de problema asta.
  11. mi-au dat ceva...2 randuri...de n-am priceput nimic. oricum mi-au zis ca is la inceput si ei si mai au de invatat... :">
  12. Asta e site-ul: http://www.metasystem.it/car/eng/car_gb.htm Eu n-am reusit inca sa realizez care naiba din ele e MOP3. Pe factura si pe certificatul de garantie nu scrie decat MOP3 si nimic altceva. Poate gasesti tu ceva...m-ar ajuta si pe mine...
  13. Eu sunt din Timisoara..si am patit "lucruri frumoase" cu MOP3-ul de la MetaSystems (companie din Italia). Eu mi-am luat masina de acu' 2 sapt. dar stiam decand am comandat-o ca nu am voie sa pun alta alarma decat MOP-urile(circulara de la GM). Aici costa 207 eur cu tot cu montaj si TVA. Am inca ceva probleme cu led-ul rosu de pe bord dar in rest pana acuma alarma se comporta OK. Cat priveste senzorii de soc si perimetru, am inteles ca normele UE le interzic.
  14. Mersi Abram.. Deci tocmai m-am intors de la dealer..dupa ce am stat vreo 2 ore si ceva.. Alarma a fost 8.500.000 cu tot cu montaj. Chestia e ca nu se poate ce vroiam eu. M-i s-a raspuns ca o sa studieze problema. Cei ce aveti Kalos stiti ca la activarea inchiderii se aprinde un beculet rosu langa ceas. Ei, nici ala nu se mai aprinde. Se pare ca acum alarma este master-ul si baietii nu prea se pricep. O sa caut si eu pe site-ul celor de la META systems sa vad poate detectez alarma mea. Chestia e ca in afara de MOP3 n-am nimic..asta imi scrie si pe factura si pe garantie..
  15. Salutare, sper sa-ti vina in 2 sapt..eu am asteptat dupa ce am platit avansul aproape 1 luna din cauza celor de la VB Leasing. Alarma mi-am montat-o in Timisoara la AutoGobus, dealer-ul Chevrolet de aici, deci informatii despre GTT nu-ti pot da. Cu scutul o alta poveste frumoasa...am comandat si il vor monta pe mijlocul sapt. viitoare. P.S. Avand in vedere ca am trecut de pe Dacie break pe Kalos, n-are sens sa-mi dau cu parerea..ca diferenta e oricum enorma..
  16. Mersi fain.. O sa fac testul.. Ca idee, uite cam ce poate alarma.. Protectie usi, capota, portbagaj Blocaj motor Sirena Sirena cu accumulator Comanda semnalizatoare Comanda claxon / sirena Comanda inchidere centralizata Cod electronic “override” Iesire pentru module complementare Optiuni: functie anti-jaf Semnalizarea usilor ramase deschise Testarea semnalelor de intrare pentru alarma Semanlizarea starii de functionare LED Memorie Mufa rezistenta la apa pentru sirena Protectie habitaclu cu ultrasunete Activarea sistemului cu cheia originala a masinii O sa ma mai joc acuma cata cu ea..si o sa te anunt de rezultat..
  17. Salutare.. Am si eu o mica problema relativ la alarma. Marti mi-am ridicat masinuta nou nouta (SE 1.4 8V) cu toate dotarile. Incet, incet m-am familiarizat cu toate giumbuslucurile. Am observat ca daca lasi masina deschisa, inchiderea centralizata se activeaza automat dupa vreo 8-10 sec. Toate bune si frumoase, dar ieri am fost la dealer sa-mi monteze alarma (MOP 3 de la META systems - singurele permise fara a pierde garantia pe partea electrica) si cand am ridicat-o am observat ca facilitatea cu inchiderea centralizata descrisa mai sus nu mai este disponibila. Am intrebat dealer-ul si mi-a spus ca datorita alarmei, acest lucru nu mai este posibil. A-ti mai avut careva asemenea probleme..? Mersi fain Timisoara :
 

×
×
  • Create New...