Jump to content

lookin4cash

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About lookin4cash

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    iasi
  • Din
    Iasi
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo 1.4 16v
  • An
    2007
  1. Acum 2 saptamani am facut un drum pana la Bucuresti cu Spark-ul. Am atins 164 kmh (aprox. 5900 rpm). In masina mai era si nevasta-mea. Nu aveam bagaj. Mai mult de atat nu s-a dus, pedala era la podea. Din pacate nu am reusit sa fac poze. Oricum, sunt f multumit de masinuta, dar trebuie sa o vand deoarece sotia mea va naste in curand si ne va trebui o masina mai mare. O sa ma despart cu regret de buburuza...
  2. ... Nu am spus niciodata ca ar fi sub 4%. Am spus ca nu trece de 4%, adica e 4%. Spark-ul are consum mai mic decat Matizul. Si cum nu ai sa ma crezi, poate te si informezi sa te dumiresti. Ca sa obtin un consum de 4,5-4,8% trebuie sa merg cu 60 kmh in localitati si 110-120 kmh in afara.
  3. Spark-ul nu e masina de servici. Masina de servici are girofaruri si sirene... si NU E Spark! Cu aia am mers de cateva ori cu 150-160 kmh prin oras. Ar fi indicat sa citesti cu mai multa atentie posturile!
  4. Consumul extraurban al buburuzei este conform fisei tehnice de 4,2%. Crede-ma ca se poate si 4%. Nu bat campii! Eu, in timpul serviciului, cu viteze de peste 100-110 kmh circul frecvent si prin oras (nu neaparat noaptea), e drept cu semnalele acustice si luminoase puse in functiune. Mi s-a intamplat de vreo cateva ori sa circul si cu 150-160 kmh prin oras. Nu fac asta din placere, ci din nevoie. Pana acum nu am omorat pe nimeni... sa fie noroc, sa fie indemanare la volan? Cred ca e cate un pic din fiecare... Scuze pt off topic!
  5. @i_unit > Lasa mistourile pentru altii. Eu pot sa-ti demonstrez ORICAND ca buburuza atinge 160 kmh cu patru persoane si ceva bagaje. Pe loc drept, nu in panta!
  6. Am Spark din februarie 2006, am facut pana in prezent cu el 22.000 km. Nu am avut nici un fel de probleme cu el cu toate ca am tras de el cat am putut. Buburuza e mult mai spatioasa decat pare (ex: drum Iasi - Campina, aprox 420 km, 4 persoane: eu 188 cm, pasager dreapta-fata 196 cm, pasageri bancheta spate 182 cm si 191 cm) si e si mult mai stabila in viraje decat ai crede la o prima vedere. In oras consuma circa 7%, dar am obtinut si consumuri de 6% mergand mai domol; la drum lung, daca mergi cu 50-60 kmh in localitati si cu 100-110 kmh in afara nu trece de 4%. Pana la 130 kmh se accelereaza lejer, dupa mai greu, dar am atins 160 kmh cu 4 persoane in masina si ceva bagaje si cu A/C pornit (mentionez ca are motor de 800 cmc, 52 cp). ABS-ul este foarte eficient, m-a scos din destule situatii dificile, iar servodirectia face ca sofatul acestei masini prin aglomeratie sa fie o placere. .
 

×
×
  • Create New...