Jump to content

ciogaby

Membru
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

About ciogaby

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    craiova
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo executive
  • An
    2002
  • Nr. Inmatr.
    bh-17-art
  1. Am dat chederul de la parbriz jos si nu mai pot sa il pun la loc . E vreo tehnica anume cum se baga ?
  2. Ma gandesc ca deschide cand trebuie dar uita si sa se mai inchida . Probabil ca inchide cam tarziu si de aici fluctuatia de temperatura .O sa mai cumpar unul . Imi recomandati vreunul anume ?
  3. Am spus ca oscileaza acul la temperatura apei . Cand am pus mana pe calorifer intai am asteptat sa se incinga motorul la maxim .Doar nu eram fraier sa-l verific cand scade acul de la temperatura . Acum ai inteles ? Voletul merge . Cred ca nu se mentine temperatura motorului la 82 grade , desi am schimbat 2 termostate .
  4. Am luat un Matiz si nu prea baga caldura . Am schimbat termostatul pt. ca oscila acul la temperatura . Si cu cel nou aceeasi problema , acul la temperatura oscileaza si nu baga caldura cum trebuie .Am montat termostatul cu arcul inspre motor , am curatat instalatia cu calgon , caloriferul de caldura nu cred sa fie infundat pt. ca frige cand pui mana pe el . Nu stiu ce sa-i mai fac.
  5. Nu cred ! Inainte era o distanta destul de mare intre flansa si fierul de deasupra.Acum s-a lipit flansa de fier si nu mai are joc .
  6. Flanse cu rulmenti amortizoare si axul de la volan pana la caseta de directie ( sunt 2 cuplaje care aveau joc ).Greu de gasit acest ax .In Craiova am gasit la un singur magazin cu 300 lei .
  7. Vreau sa le verific cu sprayul . Cum se cupleaza la baterie injectorul ?
  8. Am cumparat un Matiz 2003 fara servo si pt. ca avea ceva batai la roti am schimbat suspensia fata in afara de telescoape si caseta directie. Dupa operatie mai are o bataie in volan urata pe drum cu denivelari sau zapada si vreau s-o rezolv ca sa-i fac si unghiul de fuga. Cum pot verifica ce piesa are probleme ?
  9. Cielo Executiv 2002 -X , full , GPL secvential montat in 2007 ,80.000 km , al 2-lea proprietar din 2007.Schimbat distributia , pompa de apa + amortizoare pe 14 Dec. ( factura)-se poate verifica. Accept verificare in service autorizat.Masina arata si merge impecabil! Pret 3300E neg. Tel. 0724168773
  10. N-are nici o treaba amestecarea culorilor cu problema ta !
  11. Am schimbat rulmentul astazi si tot la fel face, dar tb. sa iau virajul mult mai strans ca sa se auda! Ma gandesc sa nu se invarta rulmentul pe fuzeta sau pe jamba ?
  12. Burdufuri bune,planetara stransa si roata avea joc in rulment cand am verificat-o!?
 

×
×
  • Create New...