Jump to content

Alex23

Membru
  • Content Count

    87
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Alex23

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    b 50 xxx

Recent Profile Visitors

1846 profile views
  1. Foarte bine arata, felicitari. Sper ca ii vei monta si bavetele de noroi.
  2. Ma bucur sa vad ca nu ai vandut masina si in continuare ai mare grija de ea. Felicitari.
  3. Si mie cei din targ mi-au spus acelasi lucru la vopseaua gri 92u, sa vin cu masina ca sunt 3 nuante.
  4. Spuneti-mi va rog pentru a schimba bucsa ochelar de la caseta directie, trebuie data caseta jos sau se poate schimba pe loc prin desfacerea bieletelor?
  5. Pentru ce model de masina este prelata ca vad ca vine fosrte bine, eventual ce firma si de unde ai luat-o??
  6. Ar fi pacat s-o faci praf pe dedesubt doar din dorinta de a fii low. Incearca ca dupa ce-i vei repara pasajele ca la fiecare spalare sa ai in vedere contraaripile fata cat si spate sa dai jos mizeria adunata acolo, insa fiind low nu stiu cat spatiu vei avea sa cureti, implicit sa previi in timp aparitia ruginii.
  7. "Frumoasa zona" mie mi-a cam dat ceva emotii! Eu cu buza montata si suspensia normala, deja nu mai pot urca anumite borduri pe care inainte le suiam fara probleme, nu stiu tu ce o sa faci!!
  8. Stai cumva pe Nicolae Pascu?? Daca ii vei mai monta si buza de Laguna, atunci chiar ca nu vei mai urca nici cea mai mica bordura!!
  9. Eu unul am renuntat demult sa merg la "baietii" la care dupa ce dau si spaga nici nu-mi spala masina cum vreau eu, asa ca merg periodic sa spunem la OMV unde-mi spal singur masina si de fiecare data o spal si pe dedesubt, iar rar cand o mai spal si la galeata tot bag mana cu buretele si pe la contraaripi si dau mizeria jos. Eu sunt maniac ca masina sa fie curata si pe dedesubt, chestiei mostenita oarecum din familie!
  10. La ce drumuri avem noi si mai ales daca circuli zilnic cu masina nu se merita suspensie sport.
  11. De ce nu faci buzele polishate la jante decat sa le vopsesti mereu?? Apropo tu nu speli masina pe dedesubt??
  12. De ce nu va luati fratilor o suspensie sport arcuri + amortizoare si terminati treaba, vad ca mereu schimbati la amortizoare si arcuri de m-am plictisit eu. Uni vad ca au mai nou suspensie de vara si supensie de iarna. Ori trebuie sa fii intr-adevar nebun sa faci mereu operatiunile astea ori nu ai ce face si stai si chinui mereu masina. Petrica o spun la modul general, nu vreau sa o iei personal.
  13. Pana la urma de unde este acea bataie ca ai schimbat o groaza in motor?? Sa fie vre-o bataie de bolt? In rest la fel de frumoasa si ingrijita!
  14. Foarte frumoase masinutele, sa le stapaniti sanatosi baieti! Apropo poate treceti si voi la rotile de vara!
 

×
×
  • Create New...