Jump to content

VRE

Membru
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VRE

  1. Ultima scadere de pret: 5000 EURO.
  2. update pret: 5500 euro.
  3. VAND CHEVROLET LACETTI (Nubira) - an fabricatie 2004; - achizitionata 2005 din reprezentanta; - UNIC PROPRIETAR, CARTE SERVICE; - toate operatiunile (revizii, reparatii) s-au efectuat la reprezentanta; - motor 1.8 i DOHC benzina , 90 kW , 122 CP, 102.000 km; - nivel echipare CDX; - ABS, EBD, SSPS, TCS, 4 airbaguri; - tapiterie plus, cotiera, volan+schimbator imbracate in piele; - linie audio Blaupunkt, 8 boxe, 5 CD-uri, comenzi audio volan; - 4 geamuri electrice, A/C Automat, senzor ploaie, jante aliaj, proiectoare ceata; - imbunatatiri aduse: senzori parcare fata+spate, alarma META (achizitionate si montate in reprezentanta); - cauciucuri de vara noi Kumho; - cauciucuri de iarna+jante aliaj Enzo - cumparate 2007 din Augsburg; Masina functioneaza ireprosabil, a fost folosita numai pentru drumuri exterioare, nu a fost masina de oras (in principal Iasi-Bacau, dar si cateva ture de Europa). Jantele de aliaj de iarna, enzo, au fost cumparate de noi, ca si cauciucurile, si se prezinta in stare impecabila. Jantele originale sunt si ele in stare perfecta, doua din ele fiind echilibrate cu 5g. Teoretic, nu prea-si poate face loc printre VW-uri si Audiuri, insa este o masina buna, care de la 0-100 are un timp de 9.2s (~9.4s), si fiind folosita numai la drumuri exterioare, nu a fost nevoie decat de consumabile schimbate, asadar e masina de weekend. A avut bara spate schimbata (tot in reprezentanta), iar spoilerul din fata a fost revopsit dupa o iarna mai "grea" si a fost vopsit tot la reprezentanta, dar au cam dat-o in bara cu lacul si a inflorit. Se poate rezolva lejer pe CASCO-ul meu, cred. Iar farul dreapta este putin matuit, dar si pe ala il pot schimba tot pe casco. Pozele nu sunt cine stie ce aranjate, evident masina nu va veni cu praf inclus. Cei de la CASCO mi-au asigurat-o la 7000 de euro, iar eu vreau sa iau pe ea cu tot cu roti 6200. Negociem putin, daca sunteti indr-adevar interesati. Numar de telefon: 0763679414 ID de messenger: vict0rash Pozele:
  4. VRE

    Promotii Chevrolet

    Ziua buna, Am observat de curand (de cand urmaresc ofertele) o oferta la Lacetti WTCC, care spune asa : Chevrolet Lacetti WTCC Street Edition 5 uşi 1.4 DOHC 95 CP echipat cu: · aer condiţionat · ABS · radio CD player cu MP3 şi 6 boxe · comenzi audio pe volan · faruri ceaţă · închidere centalizată cu telecomandă · geamuri electrice faţă şi spate · oglinzi electrice şi încălzite · volan şi schimbător de viteze în piele · dublu airbag, airbaguri laterale · volan reglabil pe înălţime şi profunzime · cotieră centrală faţă Kit WTCC: · extensie bara faţă şi spate · praguri laterale · eleron · ţeavă de eşapament sport cromată la doar 9.810 Euro* cu TVA inclus. * Preţuri promoţionale recomandate Sunt deja posesorul unui lacetti 4 usi 1,8 si mi-ar placea o masinuta de oras, mai ales aceeasi marca. Stie cineva, chiar are cineva din RO pe stoc exact modelul cu pretul asta, si daca sunt deja client primesc vreun discount?
  5. VRE

    Turbozone Computers

    Ziua buna, Dupa experienta mea de astazi, as vrea sa va impartasesc parerile mele despre aceasta firma. Am cumparat de la dansii mai multe produse care au avut nevoie de reparatii, insa doar picatura care a umplut paharul va voi relata, restul fiind relativ similare. Este vorba despre o placa de baza Gigabyte, achizitionata acum 1 (un) an. A mers perfect, singura din sistem cumparata din magazin, restul fiind comandate online. Calculatorul era cuplat printr-un UPS cu multe functii care ofera siguranta (regulator de voltaj s.a.), iar in ziua de paste imi gasesc calculatorul oprit. Dau sa pornesc, porneste. Dar nu buteaza, nici semnal de la placa video nu am. M-am dus dupa vreo doua saptamani abia (criza de timp) la garantie la placa de baza, la turbozone, dupa ce testasem toate componentele si ajunsesem la concluzia ca buba e la placa de baza. Le-am pus in brate tot calculatorul, l-am lasat sa-l testeze (eu am plecat de acolo si am asteptat telefon). La telefon mi-a spus ca e placa de baza de vina, va fi trimisa in garantie, si sa ma duc sa imi iau restul pieselor. M-am dus, si am gasit doar placa de baza in calculator, fiind montata. Bineinteles ca l-am luat putin la intrebari de ce ma face sa pierd timpul asteptand dupa el sa demonteze placa, la care mi s-a spus ca trebuie sa o scoata in fata mea, ca poate are un defect mecanic. Trecem cu vederea. Scoate placa in fata mea, si fara sa se uite la ea Dupa cum va spuneam, este un defect mecanic, nu poate fi primita in garantie. si mi-a aratat ca e arsa pe spate intr-un loc, cumva deasupra placii video. Dupa indelungi certuri, mi-am luat calculatorul acasa, cu teapa luata, dar stiu sigur ca nu mai calc acolo. Pe drum mi-am dat seama ca tipul de fapt scosese placa inainte sa vin, si tot ce mi-a zis ca trebuie sa mi-o desfaca in fata a fost teatru, iar acasa cand sa testez, ce credeti, mai mergea placa? Raspunsul este nu! Puteti face orice interpretare doriti. Concluzia mea: nu le pasa de clienti, vor doar sa vanda (daca mai au cui!), iar service-ul lor e practic absent, oamenii de acolo habar nu au ce vorbesc si ce vand, niste AMATORI si TEPARI. Din 2007 pana acum am facut comenzi on-line in valoare de cca. 10000 RON, si de la magazinul din "mall" am cumparat doar o placa de 300. Cum se explica faptul ca numai produsele lor mi se strica, si sunt singurele care au defecte mecanice? Sfatul meu: daca va pasa de cum sunteti tratati, de banii cheltuiti (fie si la un mouse) fiti siguri sa nu calcati la ei in magazin. Nu doresc sa primesc mesaje AICI sau IN PRIVAT de la stafful lor cerandu-mi date de contact, intrucat nu ma mai intereseaza. Cum am spus la inceput, am luat o teapa, dar sunt sigur ca nu mai calc pe la voi, sper sa fiu un fel de sacrificiu al tuturor, ca nu doresc nimanui asa ceva, acesta fiind de fapt scopul acestui topic. Chiar cred ca veti avea destinul celor de la ultra pro. Cu Dumnezeu inainte.
  6. Probabil voi face o schimbare... pe geamurile din fata deja am cateva zgarieturi..
  7. Nu ai idee ce ingrozitor suna la fiecare urcare/coborare a geamului...
  8. Da.. am zgarieturi pe fiecare geam..
  9. daca se poate sa fie schimbat nickul in VRE
  10. Nu imi dau seama.. .e posibil sa fie si de la forma geamului, nefiind drept?
  11. Salutare... De ceva vreme, am intampinat o noua problema, la care banuiesc ca ar trebui sa existe totusi o solutie Chiar si cu geamurile curate, cand vreau sa le dau jos, le zgarii. Am curatat si chederul care vine pe geam, insa tot nu reusesc, tot se zgarie. Si ma uit la altii (Ford, Opel etc) cum isi dau geamurile in jos fara nici o problema... Ce as putea face ? Chiar sa nu pot da un geam jos de teama ca imi raman urme e penibil...
  12. Ideea e ca ei ii place turatia.. Se simte totusi ca isi face vant greu, insa as zice ca parca s`a rezolvat problema...
  13. Sa stii ca te inseli )) Un stil de condusl foarte agresiv, cu turatii mari. Si nu e folosita in oras, in oras se practica mersul cu Peugeosu`. Iar cand se merge in oras cu masina, se ajunge rapid la 4000 rpm si chiar si 5000 - plecat in forta de la stop etc. In afara se merge cam cu 130 in mod in costant, iar la provocari se practica si viteze mari ~ 120 in treapta a IV - a. Imi aduc aminte cand ne`am luat cu un passat TDI cu D si I rosii si atunci era tinuta in permanenta turata - 90 intr`a III - a s.a.m.d. @vmlinuz - cam 2000.
  14. Sa zicem ca m`am obisnuit cu ea si cer prea mult de la treptele mari in turatii mici.. Oricum la semafor tot primul sunt (pleaca foarte bine, nu mai am probleme cu nimeni, tot cele 9 secunde fac diferenta ). Totusi cu airbagul ... L`am asigurat : Nu este in forta, e curatat...
  15. Desigur ca am si intrerupator, insa nu ma bazez, ca uit, asa ca las pornit. Oricum senzorii fata intra in functiune in momentul in care pui frana, si se dezactiveaza dupa 30 sec de cand ai pus ultima oara frana. Pentru lucrurile in miscare - desigur ca le detecteaza. Insa sa zicem ca tu iesi dintr`o parcare intr`o banda pe care se circula. Ei bine, nu te poti baza pe senzori ca iti spun ca nu ai nimic, viteza cu care vine masina din spate este prea mare si senzorii nu apuca sa te avertizeze, te`ar avertiza numai dupa ce a intrat ala in tine. LE:// Daca ai casco si iti pui senzori, du`te sa ii declari la asigurator!
  16. Pe de o parte - merita : sigur ai probleme chiar si dupa garantie... Pe de alta parte - nu merita : dupa seriozitatea serviceurilor.. mai bine lucrezi tu ca stii (daca stii intr`adevar) ca faci la masina ta si nu a altuia.
  17. Asta`i, ca intai trebuie sa cumpar scanerul.. inca ma uit dupa o versiune buna si "completa" ..
  18. Tot am mesterit eu la airbaguri.. insa tot asa patesc.. Benzina - nu stiu daca e ea, de 3 luni am problema asta... deci nu stiu daca e vorba de lot Filtrul este schimbat, nou-nout Bujii -idem- Sa curat injectoarele.. desi nu cred ca asta e problema..
  19. Salutare, Am constatat in ultima vreme ca masina nu are putere. O simt foarte lenesa.. La 35-40 km/h treapta a 3-a este mult, si trec intr`a 2-a. Si asta nu o face numai aici... Nu mai pot face depasiri in scurt, prind destul de greu viteza, chiar si cand e mai turata tot simt ca nu mai trage. Am schimbat si filtrul de aer si cel de benzina! E posibil sa fie numai de la benzina? Pun numai Top99+ de la Petrom ! Cineva mi`a zis ceva legat de pompa de benzina.. Aveti idee, ati mai patit? Cum oare sa rezolv, ca la service ori cu mana in san e tot una. Si mai am o mica problema: Cand misc banchetele din fata, mi se aprinde martorul airbag. Banuiesc ca e de la contact... Am fost deja de nenumarate ori la service sa reseteze. Uneori reusesc sa il fac sa se stinga, dar oricum ramane in memorie si nu mai clipeste cand pun contactul si trebuie resetat (pana imi iau OBD`ul).. Cum fac sa nu se mai aprinda ala ori de cate ori misc bancheta?
  20. Daca faci la service`ul unde ai garantia, nu o pierzi. Dupa ce iti cumperi DVD`ul, te rog sa ne dai si noua un link! As fi si eu interesat, vreau sa iau un DVD care sa aiba si GPS..
  21. Mircea, daca era in mers (tu dadeai inapoi el mergea), tot nu evitai, chiar si cu senzorii. Mie mi`au spus sa nu cumva sa ma bazez cand dau cu spatele in intersectie ca imi arata ca vine cineva, e doar ptr obiecte statice (ai o bara in mijloc etc.). Daca vreti si pe fata, nu va uitati la distanta de detectare! Nu trebuie sa fie mare ! La semafor daca stai in spatele unui te bipaie de nu te vezi. Cel putin la mine indica de la 70 cm (cel putin asa zice, practic nu mi`a pornit decat de la 50). La mine ecranul il poti monta oriunde.. Anume i`am ales, nu strica design`ul interior, nu incarca aiurea. Uitati exemple de montaj interior :
  22. VAXXi, vopseaua nu e deloc ieftina ca sa faca la mine 20 cm-patrati a costat vreo 500 ron. On-topic : Se va observa diferenta de culoare mai tarziu, nu recomand deloc.. Plus ca retine toata umezeala..
  23. Salutare ! Eu iti pot spune ce am facut eu pentru cauciucurile de iarna.. Umblasem atunci toata ziua dupa jante de otel, insa nu am gasit nicaieri (NICAIERI, tu iti poti inchipui sa nu gasesti nicaieri in oras??). Asa ca ultimul popas a fost AUGSBURG. Mi`au aratat acolo ofertele lor, si presat de timp si obosit de atata alergat, alesesem : Am cumparat un set de Jante de Aliaj Enzo - made in germany - 6.5J (un pic mai late decat cele originale care erau 6j) si un set de roti de iarna Fulda 195/55 R15, care au profilul cam in V... (normal cred ca sunt all-season M+S, dar se vede calumea ca sunt de iarna). Ce pot sa spun despre ele: cauciucurile sunt foarte bune, m`au tinut deja 2 ierni, nu am nici o urma de uzura, nu am probleme, nu am patinat etc. Ma simt destul de bine ca al doilea rand de roti au jante tot de aliaj, nu strica deloc designul masinii, cum s`ar fi intamplat in cazul jantelor de otel. Cel mai mult imi convine ca din cauza latimii mai mari a jantelor, am crescut ecartamentul masinii cu cca 2.5 cm, ceea ce ma ajuta sa iau curbele oleaca mai tare (5-10 km/h in plus). Dar hai sa iti spun ce m`a indemnat mai mult la acest gest : la Gold-Platin, o bucata de janta de OTEL costa 800 ron. Cu toate cheltuielile eu am iesit la 2300 ron - mi`au facut un discount de nu stiu cat la suta ca aveam comanda mai mare de 2000 ron. Tchuss.
  24. Ajung si la mine suportii? Nu trimiteti fara sa imi spuneti, am un postas care nu imi aduce absolut nimic.. Trebuie sa stiu ca sa ma duc eu la posta in a treia zi...
  25. Varianta 4 e cea mai mortala, cred ca ar da cel mai bine... Ca "backup" as alege varianta numarul 1.
 

×
×
  • Create New...