Jump to content

madmax

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About madmax

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  1. salut ce pare aveti? Se ia una bucata Matiz E din 2004 cheala rau dar puse ceva chestii pe ea... Clarion AZX 6130 4x51 Watti, cass dar cu iesire pt subwo si auxiliar... Se pune o pereche boxe pe fata cat se poate de mari si grele...cum le-am pus nu intrebati...greu.. boxe din targ dar magnet greu si diametru maxim ...cred ca dau in 25 watti Pe spate dupa o pereche nereusita parlita in prima luna am ceva de la Boshmann..25 Watti si...deoarece sunetul este slabut..special bassul.. se aduce una bucata Bazooka BTA 6100 sau BTA 6200 depinde la ce pret o gasesc aici peste ocean... in martie cand ma intorc si fac operatiunea postez si ceva poze..si poate ceva WMA... Pt portbagajul mic pe care il are nu cred ca este o idee buna woofer mare si nici un amplificator deoarece bateria este slaba 37Amperi...cred ca in catva ani acumulatorii de camere digitale vor ajunge la 20 amperi..si poate imi pun atunci...8 bucati si le incarc in fiecare seara in casa.. Ahhh inca ceva inainte sa plec... Cineva spunea pe forum sa nu dam in stanga si dreapta ca ceea mai tare este sau cel mai bun este... Ce parere aveti de Rockford Fosgate sau de Kicker Competition... ironia este ca aici un amplificator de 2x60 pe 4 ohmi face doar 140 para...tragic in tara nici nu gasesti... iar la banii astia gasesti...amplificatoare de o luna... inca ceva pe aici amplificatoare si boxe Sony, Pioneer, keenwood sunt considerate...parlituri, amatorisme.. Ori noi avem de invatat ori americanii astia sunt niste necunoscatori...!!!!
  2. Salutare! Am si eu o intrebare...poate nu prea potrivita pt topil asta dar se pare ca sunt posesori de Nubira pe aici. Tatal meu vrea sa cumpere o masina noua si nu poate lua o decizie...Daewoo Nubira SX la 10500 Vs Octavia Tour de 1,4 la 11200...sau 1,6 pe la 12000... Precizez ca este fost posesor de SuperNova. Bine nu stiu sigur cat il intereseaza pe el optionalele..pt ca SNova Clima pe care a tinut-o 3 ani cred ca a mers cu AC doar o ora ... si atunci cand am avut eu nevoie de masina... Eu am un Matiz E ++ 2004 cu ceva inbunatatiri de servis dupa..si sunt f.f. multumit...merg numai in oras..Bucuresti Din Militari in Ghencea..nu are timp motorul sa se incalzeasca...dar asta este alta poveste.. Pana la urma...Daewoo Nubira @ are consum mare sau acceptabil comparabil cu Skoda Octavia Tour.. Multam'
  3. salutare! Cam cat face o revizie de 20000 km tot ceea ce inseamna filtre si ulei? Cei de la Grande garage au spus ceva de 3mil si ceva... Inca o mica problema ..are ceva daca nu am schimbat uleiul din cv la 10000 si nu am de gand sa il schimb decat la 40000?
  4. salutare! Am cautat cate ceva pe net si am gasit...asa ceva...poate astfel de gume s-ar potrivi mai bine matizului... VAXXi: pozele puse de tine se găsesc deja în set complet aici
  5. multumesc mult pentru sfaturi o sa merg la revizia de 20k sa schimb si uleiul din cutie... inca o problema ...este normal ca o masinuta cu nici un litru capacitate cu 3 cilindrii sa ia iarna 8,5 in oras...cu SNova tatatui meu am consumat cam 8 si chiar mai putin...???? Bafta!
  6. Salut! Sunt membru nou si as vrea sa va spun si ce probleme am avut eu cu Matiz-ul meu productie 2004, acum 12000 Km. E un model E de la Economic sau mai bine spus foarte economic si cand spun asta nu ma gandesc prea mult la consum ci la ce ofera nivelul asta de echipare. Cum l-am luat in prima luna am pus I.C., alarma si cass pe el nu la service ci in parcare cu un baiat care lucra la service Daewoo din Ploiesti si acum platesc acest lucru...de ce? Sa incep: 1. Alarma cred ca are ceva pt ca inante doar o atingeam (masina) si incepea sa piuie. Acum inchid masina cu telecomanda(alarma este conectata la centalizata ca la SNova) si apoi o deschid cu cheia si nu declanseaza desii ledul da semn de armare apoi decalanseaza doar cand pornesc masina. O problema este dar astept sa vina primavara sa merg cu ea la cineva ...POATE CUNOASTE-TI VOI PE CINEVA...MULTAM' 2. Cassul a fost greu de montat l-am prins de o tabla de aluminiu care am prins-o cumva de structura metalica a bordului..ciudat dar nu se incalzeste se pare ca am ajutat cu ceva transferul termic de la radiatorul casului (un Clarion cu fata detasabila luat de la baietii din Vitan). Se incepem cu cele asupra carora nu am intervenit... 1. troncane spatele cred ca amortizoarele si am inteles ca se pot schimba repede la un service...pe aici prin bucuresti. Eu m-am mutat in Bucuresti si am fost la revizie la Grande Garage pe Vale Cascadelor ...va rog daca cunoasteti un service mai bun si cu oameni mai seriosi ...ma refer mai promti... 2. Bate fata dreapta...si am inteles ca este caseta de directie...astept de o luna sa primesca cei de la service-ul de mai sus de la Craiova... ca sa pot sa o schimb din garantie... 3. Si mie mi se mai intampla sa nu o ia din prima si am citit pe forum aici si de maine o sa incerc asa. 4. Am gaurit plafoniera si nu " plange" citez. 5. La viteza mare cam pe la 100 trage usor dreapta...nu stiu daca este normal sau chiar are o problema... 6. Saptamana trecuta cu gerul de afara IC nu mai functiona nu ridica sigurantele... si am avut noroc ca mergea doar cel din dreapta fata si asa am putut intra in masina. 7. Si la mine cam agata la a treia si cate odata si la a doua dar sper sa fie doar pentru ca este noua cutia... cu timpul va intra super dupa ce se rodeaza putin cutia...apropo la revizia de 10000 m-au sfatuit la service sa nu schimb uleiul din cutie...voi ce spuneti? Cu speranta ca imi va raspunde cineva care a avut rabdare sa citeasca tot ce am scris. Recomandati-mi un service serios din Bucuresti pentru a schimba si rezolva cate ceva pe la Matizul meu. Bafta!
 

×
×
  • Create New...