Jump to content

flr77

Membru
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

About flr77

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1995
  1. Acum 2 saptamani am facut si eu revizia de un an/12k km. pentru Aveo sedan 1.4 14V la GTT Bucuresti. Cost: 778RON...aberant de mult, dupa parerea mea. Filtrele vechi erau in portbagaj. In legatura cu uleiul, vreau sa iti spun ca cel vechi era un pic inchis la culoare, pe cand cel nou este aproape incolor. Iti dai repede seama daca a fost sau nu schimbat.
  2. Mie in suta e siguranta arsa. Daca tot faci taxi cu ea, spune-ne si noua daca ai mai avut probleme in afara de asta.
  3. Adica ti s-a bulit calculatorul in timp ce cumparai o paine fara si fara semne prealabile? Nu cred. Intai "cerceteaza" sigurantele. Mai frate...123.000 in 2 ani si ceva? Asta inseamna aprox 5000km pe luna. CIUDAT. A fost TAXI ? A fost rulata in Germania sau America?
  4. Daca e din 2007, are si garantie. Du-te la service urgent. SIGUR e ceva minor. Sau macar da un telefon la service si vezi ce spun aia.
  5. Atunci la ce bun "pregatirea pentru livrare"? Orice ati spune voi, nu e normal. De aia m-am dus sa iau masina noua, ca sa nu am batai de cap, cel putin teoretic. Iar obligatia dealerului era sa mi-o dea in conditii optime de exploatare. PS: am avut multe SH-uri la viata mea, si primul drum era, intr-adevar la service. (asta dupa un control ochiometric facut de mine...lichide, alea alea). La masina noua...NU.
  6. Intrebare: a incercat cineva sa faca revizia la un chevrolet aveo in Bucuresti cu consumabilele cumparate "in regie proprie", ramanand de achitat numai manopera?
  7. Exact ascta spun si eu. Cum vin masinile din fabrica, e una si cum mi-o livreaza mie e alta. Nu era treaba mea sa scot presiune din anvelope, ci datoria lor sa imi dea masina in conditii optime.
  8. E cazul sa fi acid? Nu cred. PS: stiu sa citesc foarte bine. PS2: iti multumesc pentru faptul ca mi-ai indicat unde sa citesc. PS3: cand am luat masina, nimeni nu mi-a spus treaba cu 3 atmosfere. e normal?
  9. Intrebare: stie cineva ce putere are CD-ul player de pe aveo sedan? si daca rezolv ceva prin schimbarea boxelor pe spate?
  10. Multam fain. aveam 3...Cum dracu de am mers cu ea asa? Asa am luat-o de la dealer
  11. Fratilor, daca e cineva prezent care poate sa ma ajute: trebuie sa plec la drum si nu am cartea tehnica la mine ...AVEO sedan 2008, cauciucuri 185-55-15..ce presiune trebuie sa aiba? Multumesc!
  12. haha, si ce cauta sparkul in semnatura ta? Asta e un forum dedicat marcii. Daca ai de aruncat cu laturi, vezi ca sunt alte forumuri unde iti gasesti locul de minune. Eu cred ca ori esti un frustrat care nu a avut bani de aveo si acuma zice ca e "acru"..., ori ai 12-13 ani si ai auzit si tu de NCAP.
  13. Neaţa! Pe unde se face cea mai ieftina revizie in Bucuresti (1 an/10.000km)?....ca la GTT...
  14. La o combinatie de 205/55-15, a iesit o diferenta de 3,8. Ma gandesc ca la 205 s-ar schimba mult aspectul masinii (care vazuta din spate pare a avea cauciucurile inguste)...nu stiu...mai vad... Daca le schimb, pun si poze...
 

×
×
  • Create New...