Jump to content

snow

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About snow

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bacau
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    nan
  1. Am masina de un an jumate si are vreo 22 mii de km. In afara de ulei si filtru, ce-mi recomandati sa-i schimb? (bujii, placute de frana..?) Nu stiu daca sa ma iau dupa ce-mi spune manualul: un an jumate/30000km, sau dupa cati km am Cu multumiri!
  2. Am avut si eu probleme cu apa in matiz dupa prima ploaie. Apa imi intra pe la antena radio. Asa a venit din fabrica. S-a rezolvat cu schimbarea plafonierei pe garantie si cu tubul de silicon negru.
  3. A scazut si la mine. Acum in oras consuma 7.5, mentionez ca am folosit si ac-ul, iar ca si medie a fost undeva la 6,2. E bine zic eu, mai ales ca merg undeva la 120-130 cu el, in afara. Intr-o luna il duc la revizia de 12 luni, am sa vad pe urma daca se mai schimba ceva.
  4. multumesc mult, am rezolvat. buretele ala era in toate partile, posibil de cand mi-au schimbat cd-ul si au dat jos masca. acum e liniste.
  5. Asta iarna in oras mi-a luat si 10, acum vad ca a scazut la 8.5. Daca ne uitam pe site-ul lor unde scrie ca-n oras papa undeva la 7.9, as spune ca ma indrept spre consumul recomandat. Dar asta vara, iarna papa de rupe oricum ai merge cu el. Ca si medie sta ceva mai bine, undeva la 6-6.5%.
  6. Al meu face in mai un an si are 13000 si ceva de km. pana acum doua probleme. Antena n-a fost prinsa cum trebuie si la prima ploaie m-am trezit cu apa in masina, s-a rezolvat la service, totul pe garantie si cu scuze de la Craiova. A doua problema pe care inca o am si nu stiu de unde e, am observat ca atunci cand e soare si bate in bord, se aude un scartait pe drumuri denivelate. Cred ca e plasticul de vina, calitate proasta, insa e enervant.
  7. @cristfin, multumesc mult ptr oferta, insa doresc sa cumpar ceva la care nu mai am nimic de reparat. Stiu ca la exterir nu este nici o problema, insa fiind vorba de o gaura data in tabla, tocmai interiorul trebuie sa fie fara probleme
  8. Difuzoare de 16 nu cred ca merg, cred ca maxim de 13. Capace care sa-ti acopere toata gaura la oglinzi nu exista la ei. Eu am oglinzile cu relgare din interior si a trebuit sa-mi comand doar capacele normale ce vin in dreptul oglinzilor. Cred insa ca poti sa le comanzi si sa le lipesti pe interior o folie neagra ca sa nu ti se vada tabla.
  9. astept oferte aici sau pe pm. daca se intampla sa fie unul cobalt blue are prioritate
  10. @viogrecu29, in principiu in butelie poti baga mai mult de 27 de litri, poti pune chiar 32, insa NU este indicat de loc. Trebuie sa-i lasi o marja de expansiune + ca-i poti forta valva. Asa ca nu pune mai mult de 27, tine de siguranta ta in primul rand. Daca ramai fara gaz poti trece linistit pe benzina. Oricum o sa-ti dai seama cand termini gazul. Nu se opreste ca pe benzina, incepe sa-i scada mai intai puterea. Se opreste lin, ai timp s-o tragi si pe dreapta sau treci comutatorul pe benzina.
  11. Le-am montat si am facut si cateva poze. Am uitat sa comand capacele ptr onglinzi si ramane un spatiu care se vede. Eu am oglinzile cu reglare din interior asa ca nu-mi fac prea mari probleme insa nu e prea estetic. La macarale nu-s probleme deoarece modelul e e/ac si la euro 3 el venea cu aceste fete de usi din fabrica. Nu le-au mai pus la euro4 insa au lasat macaralele mai lungi care erau destul de urate pana acum. Ptr cine vrea fete ptr geamuri electrice se pot comanda din fabrica si asa. Trebuie specificat. Bun...acum sa va spun cum am procedat: Am scos chederele interioare de la geam si plasticul de la deschizatoare. Am montat acea clema de care vine prins paharul de usa. Atentie in fata se monteaza in gaura interioara a manerul de usa, in spate insa se pune mai jos. Partea buna e ca se gasesc deja date gaurile (impropriu spus, deoarece sunt patrate - insa din fabrica prin comanda mi-au trimis si bugatilea alea din plastic care trebuiesc puse acolo). Fetele se pun relativ usor, mai greu se pun inchizatorile pe fata la loc. O alta problema ar fi ca fata de usa se prinde in 4 suruburi si degeba aveam eu acele piulite din plastic care se baga in usa, deoarece ptr a le pune trebuie sa dati o gaura patrata. Asa in cat am optat spre a prinde suruburile direct in tabla. Aveti grija sa le stangeti la limita bunului simt . Suportul de plastic din dreptul geamului spate nu ar fi putut fi pus daca nu faceam si acolo o modificare. Mai exact in partea de sus unde cerea iar o gaura patrata. Neavand cu ce s-o fac am mers cu incredere pe metoda surubului prins in tabla. Daca va uitati pe spatele lor o sa stiti sigur unde trebuie data gaura. Cam asta e. Urmeaza sa imbrac si stalpii superiori, sa-i montez deschiderea porbagajului din interior si ptr moftul meu sa-i pun si eleronul la spate. In continuare poze:
  12. Teoretic ar fi doua posibilitati: la cat e de frig afara racirea pe aer functioneaza perfect. 2, posibil sa fie o defectiune la termostat; sa decupleze prea devreme.
  13. Vezi ca-ti da un numar de telefon si o adresa de email. Cel mai bine e sa dai un telefon, insa dupa 27 de acum. @adostar, nu inca. Dupa ce trece Craciunul. Ce pot sa-ti spun sigur e ca mai trebuiesc date niste gauri. Am sa fac poze si am sa le postez dupa ce le montez. Cam pe 28-29 mai sigur, ca as vrea sa intru intr-un garaj ca s-a lasat cam frig afara
  14. Salut! Intra pe http://www.daewooauto.ro/ si vezi ca si-au deschis magazine proprii. Costul fetelor de usi (toate patru)+ suruburi si cleme ( tot ce-ti trebuie), a...sa nu uit +capacele care vin puse pe usa din spate in dreptul geamului, te costa 410lei. Ti se va trimite o facutra proforma pe care o achiti la BRD, trimiti confirmarea si-ti alegi curierul prin care doresti sa-ti primesti produsele.
  15. Scuze daca sunt putin offtopic. Legat de scrumiera spate. Sunt niste scrumiere mici de tabla, rotunde, care se potrivesc perfect in suportul de pahar al modelului de cotiera cum are nfs.
 

×
×
  • Create New...