Jump to content

lucs

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lucs

  1. Va salut, Mi-ati fost recomandat de catre Dj_Dark;citind postul observ ca foarte multa lume va recomanda, ceea ce nu poate decat sa-mi intareasca ideea ca sunteti printre putinele persoane care chiar stiu "cu ce se mananca" Daewoo-ul si nu folosesc metoda foarte stiintifica a "brodelilor succesive". As vrea s-ajung si eu la dvs. pentru a-mi diagnostica un Cielo Standard AC din 2004, 1498 cmc, 8V - check engine aprins - Oxygen overheating. Am inteles c-ati avea atelierul pe str. Veseliei 5A, cumva langa baza sportiva Electromagnetica? Ofer doua link-uri cu locatia (asa cum am inteles-o eu din post) dvs. doar sa ma corectati/indrumati in cazul in care n-am inteles: 1. Maps.Google.com; 2. Norc.ro. Va pot oferi hosting (vad ca acum nu este gazduit nicaieri) si design (minimalist, HTML+CSS sau WP) pentru site si optimizare pentru motoarele de . Detalii astea le stabilim ulterior.
  2. Am rezolvat cu cele doua elemente de caroserie culoare albastra, stare buna + far sticla cu motoras=500 RON inclusiv transport de la un domn din Valcea. Multumiri GMclub! Se poate inchide.
  3. Va salut, In urma unui eveniment nefericit, Cielo 2004 Standard albastru-pacific are nevoie de cateva piese: 1. Capota; 2. Aripa dreapta; 3. Far dreapta sticla cu motoras pt reglaj; 4. Semnalizare dreapta Prin partea dreapta inteleg partea pasagerului, nu cea a soferului. Acestea sunt la o prima constatare, poate vor urma si alte elemente (care tin mai mult de design-cum ar fi o antena). V-as ruga sa-mi faceti o oferta cumulativa (cei care va ocupati cu dezmembrarile) Preferabile, ca zone de livrare ar fi Bucuresti si Alexandria-Teleorman, neavand auto cu care sa ma deplasez Multumesc anticipat.
  4. lucs

    Bancuri

    Sa faca valuri )
  5. Ai reusit ? Ai facut ? Poti pune niste poze ? M-a scarmat si pe mine sa pun becuri albastre in locul celor de la bord (cele normale dar cu prezervativul ala verde pe ele); asta acum vreo 2 luni. Eram tare mandru de acele mele de bord luminate albastru ... acum insa imi pare rau. Trebuie sa gasesc leduri sau o solutie mai desteapta de prezervative d'alea ca se vede asa sters acum ... vai de vai. Din nefericire s-a si pierdut (zic eu ca s-a desprins din soclu) un bec si acum nu gasesc soclul-priza aia care intra in bord.
  6. "CE amina pina in decembrie termenul pina la care va face presiuni asupra Bucurestiului pentru micsorarea taxei. Pina in decembrie, Comisia Europeana nu poate face nici un pas in procedura de infringement impotriva Romaniei deschisa din cauza taxei de prima inmatriculare, a declarat Maria Assimakopoulou, purtatorul de cuvint al comisarului european pentru taxe." Lead-ul articolului din http://www.euractiv.ro/index.html/articles...articleID=11509
  7. lucs

    Chrysler 300m

    S-o stapanesti sanatos, bucura-te de confortul oferit de o astfel de masina si daca firma-ti plateste benzina ... nu se fac angajari ?! Sper sa ne vedem in seara asta !
  8. Spam 100% ! Macar sa fi fost site-ul bine realizat, asa un Wordpress aruncat pe web, nimic nou sub soare !
  9. lucs

    Despre calculatoare

    Nu este free dar poti incerca si http://www.droppix.com/. Cred ca exista pe retelele de file-sharing versiunea full.
  10. lucs

    CATERINCA

    @Jinx - foarte reusita poza ! Am s-o trimit unui prieten care se ocupa cu asfaltari >- ! Dar tipul cu Peugeot-ul n-o fi fost amendat ?
  11. Lascarica, ne lamuresti si pe noi ? Ai gasit ? Ai montat ? Ce preturi ? Magazine prin Bucuresti care sa distribuie produsele lor sunt ? Ca parca nu-mi vine sa ma duc pana la Fieni si nici sa fac comanda de minim 100 bucati (este fabrica, oamenii nu vand asa 10 buc. pentru entuziasm). Am sa trimit un mail sa vedem daca exista vreun magazin care sa distribuie becurile facute de damboviteni.
 

×
×
  • Create New...