Jump to content

aisionline

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About aisionline

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/13/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Topoloveni
  • Din
    Topoloveni
  • Auto
    Aveo
  • Model
    2007
  • An
    2007
  1. Aseara am observat ca nu mai am faza scurta. Ce e ciudat e ca nu mai merge nici un bec. Am faza lunga totusi. Are cineva idee daca e posibil sa iti crape ambele becuri in acelasi timp? Ca nu vreau sa imi iau becuri aiurea daca nu am nevoie...
  2. De acord ca intrebarea e stupida, problema mea este daca am facut rau ca am scos ala, si daca da, cu ce il "lipesc" la loc.El sta singur dar.. poate trebe izolat cu ceva
  3. Am un aveo sedan 2007. Am reusit sa vars 1 litru de lichid in porbagaj rezultand cam ~ 0.5 cm inaltime de lichid pe fuindul portbagajului sub roata de rezerva. Langa roata pe fund sunt doua chestii de plastic-cauciu care au ca un buton in mijloc. Am scos una din aia ca sa elimin lichidul. Intrebarea mea este daca am facut bine, sau o sa am surpriza ca la urmatoarea balta in care calc o sa am bonus un cm de lichid inaltime in portbagaj. Cum se poate astupa sau izola portiunea respectiva daca e cazul.
  4. Patesc de multe ori in zilele geroase sa nu mi se mai stinga becul de ABS. Daca merg cu masina mai mult si se incalzesc rotile... se stinge.. sau daca il fortez si pun frane pe gheata la a 4-5 frana se inchide si am si abs. De mentionat ca atunci cand este becul aprins nu am ABS ( se blocheaza rotile ). Ati mai patit? Daca da ce ati facut? Daca nu aveti idee daca trebe programare pt asta? Sau daca intra in atributii de garantie? ( Ca sincer nu am chef de plati... ) Cumva trebe incalzita ca pe dacie ( scuze de jigniri... dar asta e fosta mea masina... si nu am prea reusit deloc procedeul de incalzire... )
  5. A desfacut cineva cotiera de la scaun? Eu vreau sa ii pun huse si nu stiu cum sa rezolv problema. Mi-e frica sa nu "cada" scaunul daca desfac surubul ala de la cotiera...
  6. HA, ha... eu vreu sa stiu... asa ca idee... ca nu am unu la mine momentan...
  7. aisionline

    Anvelope Aveo

    Are cineva idee ce marca de anvelope e pe AVEO sedan?
  8. Uite ma ca omu intelege si romaneste. Asa e frate.. asta e becu! Numai ca eu nu m-am speriat ca nu se aprinde, doar ca vroiam sa stiu ce face.. ca nu era trecut in carte.. si na.. era ciudat
  9. Inca o data! In manual NU ESTE, DAR LA MINE PE BORD ESTE !!!!! problema mea este daca acea "urma de bec" face ceva sau doar zace acolo?
  10. Omule in cartea masinii mele nu am vazut nici macar un bec care sa semene cu asta! Si ma e unu ca o rotita cu zimti care am inpresia ca e in legatura cu sigurante sau cu intensitatea luminilor.. La opel am vazut ceva asemanator care deservea la intensitatea luminilor de bord.
  11. Pt cei care au Aveo.. Am marcat locul unde e beculetul...
  12. Nu se aprinde! Dar asa cum a zis si ala dealer-ul.. nu e de bine sa se aprinda! Si oricum nu toate becurile tale de pe bord se aprind! Doar daca indeplinesc o conditie. Exemplu: Daca nu ai frana de mana trasa... NU Se aprind becurile alea doua cu ((!)) ((P))
  13. ceva de genu asta e unul din becuri. Poate parantezele sunt mai putin curbate.
  14. Night Elf, fara suparare da ce imi arati tu, stie (ar trebui sa stie) orice retardat care are permis! aie e frana de mana si pana si dacia din 85 cred ca avea asa ceva!
  15. Am si eu o intrbare pt cunoscatori! Am un chevy aveo 2007 si in carte nu sunt prezentate toate becurile de pe bord! una care arata (!) si la skoda am vazut ca e pt presiune in pneuri si o rotitza mica, la fel cum e cea de ceas! Are cineva idee ce sunt alea?
 

×
×
  • Create New...