Jump to content

Mihnea_insomnia

Membru
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

About Mihnea_insomnia

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  1. Daca pui jante mai mari, scazi talonul si scade confortul.
  2. Nu le-am vopsit.Se poate rezolva problema asta la vopsitorul nostru.
  3. Sunt duble.Se pare ca masina mea nu are discuri ventilate, desi pe Cielo din '95 s-au montat din fabrica si discuri ventilate.Stiu ca etrierii sunt vreo 200 euro, asa ca as ajunge pe la 400 euro.De banii astia imi iau suspensie.
  4. Proiectul meu a fost abandonat pentru ca trebuie sa schimb si etrierii si deja e prea costisitor.
  5. Cred ca despre ceea ce vorbesti tu se numeste "racing", nu sport.Sport inseamna tot pentru strada, racing inseamna deja competitie.
  6. Discuri ventilate am si acum pe masina.Eu imi montez discuri ventilate si gaurite, ceea ce inseamna discuri sport.Discuri sport nu inseamna neaparat mai mari.Crede-ma, lucrez in domeniu si stiu.Ventilarea laterala foloseste la disiparea caldurii.La discuri sport nu se schimba tot sistemul.
  7. Daca se pune doar discul sport,se mananca placuta normala mai repede. Daca se pune doar placuta normala, se mananca discul normal ca e prea moale. Discul sport nu e neaparat mai mare ca suprafata.Cele pe care mi le montez eu sunt de aceeasi marime.Daca-mi iau mai mari, trebuie schimbati si etrierii. Cred ca tu faci unele confuzii.Tu zici ca se pot monta discuri gaurite si daca acestea au si ventilare pe lateral e si mai bine.Pai cele gaurite sunt ventilate pe lateral.Tocmai asta inseamna.
  8. Gaurile si santurile disipeaza caldura.Placuta nu adera mai mult la disc.Ea se toceste mai repede pentru ca discul sport e mai dur.Daca se schimba doar placutele cu unele sport se va manca discul pentru ca e prea moale.
  9. Se pot monta fara nici o problema.Azi mi-am cumparat discuri ventilate si gaurite Zimmermann si placute Ferodo Racing DS Performance.Ideea e ca ar trebui schimbate si placutele cu unele sport pentru ca cele normale s-ar toci prea repede. De abi astept sa le montez.
  10. Chestia e ca nu se vede ca inainte si multa lume a avut probleme cu politia pe tema asta.
  11. Jante pe 14' noi gasesti la noi.Da-mi un telefon :0723.281.704 (Mihnea).
  12. Deci tu ai Cielo ala alb cu OZ Superturismo WRC...jantele sunt bestiale...o alegere perfecta pentru o masina alba.Super.
  13. Asta e o turbina electrica?Banuiesc ca nu este antrenata de gazele de evacuare, nu?
  14. Ultima poza e cea mai adevarata.Eu asa i-as pune...
 

×
×
  • Create New...