Jump to content

ducu4d

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About ducu4d

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Timisoara
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Lacetti
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    B(nu-l stiu pe de rost)
  1. Absolut! Au fost respectate cu strictete toate intervalele de service,nu m-am jucat cu astea pentru ca-mi pare rau de masini f mult si nu-mi bat joc de ele! Intradevar masina este folosita preponderent urban,adica 90% in oras,gandeste-te ca are 4 ani in martie si are doar 31.000 de km!!! Legat de ce m-ai intrebat tu...sincer sa fiu nu stiu sa raspund pentru ca nu-s foarte priceput la asa ceva recunosc insa o sa tin cont si o sa intreb la cineva autorizat! Alte idei?anyone? Va multumesc frumos!
  2. Buna ziua!Am gasit topicul acesta si m-am gandit sa va spun si eu ce problema am la un lacetti 1.6 sedan:daca accelerez in treapta a 2-a de viteza pana la aprox 2900-3000 de ture si o las sa decelereze singura apoi,pe la 2200 spre 2000 de ture masina pare sa smuceasca un pic in timp ce decelereaza,un pic insemnand sesizabil,chiar simti ca parca se ineaca un pic si ma hatzaie,la fel si-n treapta a 1-a de viteza...si sincer nu stiu ce sa mai cred.Am fost la service la ei de nenumarate ori,mi-au pus o consola pe volan cu care sa urmareasca parametrii,mi-au rescris softul,cred ca mi-au umblat un pic si la relanti ca mi-a cam crescut consumul,m-au aburit cu depunerile de calamina,ca trebuie s-o scot mai des la drum lung sa se curete si tot asa...e ROMANIA! Daca aveti vre-o idee despre genul asta de problema,sau vre-un sfat despre asa ceva va rog mult sa nu ezitati ca-s cu nervii la pamant cand conduc prin oras,e foarte enervant comportamentul masinii,v-o jur!!! O adresa de mail : ducu4d@yahoo.com! Multumesc anticipat!
  3. Hello hello!In curand o sa va prezint cateva poze cu ce am reusit sa fac cu lacetti-ul meu: -jante aliaj de 17'' de pe un Mitsubishi Evo,argintii initial,vopsite in negru cu un strop de glitter(perlate),desi sugestia initiala era sa le fac aurii ca si emblema insa aratau a cocalar si e chevro nu subaru -cauciucuri GoodYear Eagle F1,talon foarte subtire -xenoane(instalatie separata)in faruri -xenoane(instalatie separata)jos in bara,in locul halogenelor -etriere aurii,contrast super cu negrul jantelor -folie pe ornamente,atat grila exterioara cat si pe interior Imi pare rau ca nu pot sa pun poze acum,promit ca le postez cand ma intorc! Numai bine va doresc! PS:nu subturati masina,nici o masina nu a murit de supraturatie
  4. Salutare tuturor! Am o mare problema:in urma cu 2 luni mi-am pus pe masina (lacetti sedan 2006) jante de 17 (luate de pe un evo) plus inele de plastic facute la comanda pentru a-mi reduce vibratiile in volan.Toate bune si frumoase pana in momentul in care a trebuit sa plec la drum cu ea si am decis sa-i montez inapoi jantele de tabla intrucat drumul era de-o calitate infernala.Surpriza a fost ca piulitza de pe unul din prezoanele de pe spate care ies din butuc se intepenise si dupa chinuri lungi am reusit sa o desfac insa am rupt si o buna parte din prezon.Si acum marea surpriza...prezoanele de pe fatza nu se potrivesc cu cele de pe spate iar la reprezentantza mi se spune ca nu pot fi aduse la bucata ci doar cu tot cu butuc care ma costa 7,5 milioane lei vechi ceea ce mi se pare enorm,atata vreme cat eu am nevoie doar de un amarat de prezon(impropriu spus,mai degraba surubul care iese din butuc)...Am cautat masini dezmembrate,la schrotturile din arad timisoara lugoj si nimik frate nimeni nu are piese de lacetti...nush ce sa mai fac sau unde sa mai caut.Daca are cineva vre-o idee de unde as putea achizitiona asa ceva il rog sa lase un reply ca sunt disperat si am ajuns la capatul puterilor cu cautarile si in plus de asta ma doare sufletul ca nu pot sa-mi remontez pe ea jantele alea...Multzumesc frumos!
  5. Aduc stelele..:)

  6. Pai sunt cateva site-uri cu jante meseriashe,dar eu vreau negre pentru ca vorba aia "m-a stresat in beep atata gri metalizat" si sincer masina mea e neagra metalizata.Sa va spun cum am ajuns la jante negre:plouase intr-o zi urat de tot si fusesem cu ea prin orash si se jegosise urat de tot,si am observat eu ca ii sta bine cu capace negre de jeg si m-am gandit bineinteles la cum i-ar sta cu jante negre ultraleggera de la oZ negre metalizate si alea LOL!!!si uite asa am ajuns sa intreb pe forumuri daca e ok si nu afecteaza cu nimik faptul ca inlocuiesc jante de 6Jx15 cu jante 6,5Jx15! asta e intrebarea mea!!! NU AFECTEAZA CU NIMIK IN SENSUL CA ASTEA DE PE STOCK AU O DIMENSIUNE SI ALEA CARE LE VREAU AU UN PIC MAI MULT DUPA CUM AM MENTIONAT DEJA?SI IN CONDITIILE IN CARE ULTRALEGGERA DE LA OZ SUNT CU MULT SUB GREUTATEA CELOR DE PE STOCK! DECI PLS OAMENI BUNI<CARE VA PRICEPETI>VA ROG RASPUNDETI_MI<PLS!legat de pretz,ce am gasit eu erau undeva la 5 milioane bucata noi noutze!o sa postez site-ul respectiv! Nu mai folosi limbaj IRC, nu mai scrie cu majuscule si citeste Regulamentul te rog.
  7. Salutare tuturor!Am o mare dilema.Vreau sa-mi cumpar jante de aluminiui de la OZ modelul ultra leggera sau anniversary insa problema e ca dimensiunile lor sunt 6,5Jx15 iar cele de pe lacetti-ul meu sedan sunt 6Jx15 sau cel putin asa scrie in cartea tehnica.Masina e neagra metalizat si jantele astea sunt tot negre,imi plac enorm si-i dau un aer foarte sportiv masinii.daca ma poate ajuta cineva in aceasta problema il rog s-o faca,adresa mea de mess e ducu4d@yahoo.com,va multumesc anticipat!
 

×
×
  • Create New...