Jump to content

meg_ande

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About meg_ande

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    meg_ande@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    Botosani
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2003
  1. Multumesc mult Serrgiu. Momentan am rezolvat cumparand unul original. O sa comand totusi niste electrozi de aluminiu, cei care se folosesc cu o lampa cu propan, sa fie in casa, de mesterit se gaseste tot timpul cate ceva. Aveam de mult in plan asta si era bine sa ii am in casa acum, dar nu mai ajunge timpul pentru toate. Dupa ce o sa il sudez cel vechi, o sa postez niste poze cu rezultatul obtinut. Am vazut pe youtube multe lucruri sudate cu acesti electrozi, de la reconstructii elicii de barci cu bucati din pale lipsa, pana la un radiator de Kavasaki, cu defectul similar celor de la Matiz. Multa sanatate. Multumesc pentru indrumare. Era sa ma ,,frig" si eu cu un radiator mai ,,rece", daca nu citeam postul. Am comparat caloriferul original cu unul aftermarket si numarul de celule prin care trece apa este exact la jumatate, de aici si randamentul scazut. Pretul este la jumatate dar si radiatorul este in jumatate. Momentan am rezolvat cu unul original, urmand sa comand si niste electrozi de aluminiu cum a sugerat si Sergiu, sa va dce pot face cu cel vechi. Inca o data multumesc pentru sugestie. Multe drumuri line si multa sanatate.
  2. M-am gandit si eu sa il repar dar care ar fi solutia, cu ce s-ar putea lipi? Cineva in aceeasi situatie ca mine l-a lipit cu poxipol dar nu a tinut decat o luna.
  3. Salutare tuturor. Doresc sa va intreb ce marca de radiator de incalzire ati folosit la schimbarea acestora. La matizul meu a cedat exact unde intra teava de tur in radiator. Practic s-a dezlipit, nu e spart. Stie cineva despre calitatea pieselor, respectiv radiatorarelor CNX? Va multumesc.
  4. Va salut. Exact aceeasi problema o am si eu, tot Matiz euro3, 2005. Ati rezolvat cumva problema? Daca da, imi puteti spune care a fost defectul? Va multumesc.
  5. Multumesc pentru raspuns. Din pacate nu au piesele in stoc.
  6. Va salut. Doresc sa cumpar bielete directie, capete bara si burdufuri caseta directie matiz. Stie cineva de unde pot comanda online piese originale, caci nu gasesc nicaieri. Daca nu gasesc originale ce sa folosesc CNX sau Optimal? Multumesc.
  7. Salutare tuturor. Am si eu o problema la directie. Anul trecut am schimbat bratele bascula. Nu am gasit originale GM si am cumparat 2 brate aftermarket (firma nu o mai stiu... bratele erau intr-o cutie rosie). Am montat 2 cauciucuri noi pe fata Bridgestone, care in 700 km s-au facut praf pe partea interioara. Uzura este identica stanga - dreapta. Mentionez ca masina merge rectiliniu, fara absolut nicio abatere de la drum, directia fiind facuta. In service meseriasii spun ca este posibil ca bratele cumparate de mine sa fie mai mari cu 4 mm fata de cele originale (cele originale le-am aruncat, nemasurandu-le in prealabil), astfel unghiul de cadere sa fie modificat, la matiz neavand de unde compensa acest unghi. S-a mai confruntat cineva cu situatii asemanatoare? Mai adaug ca intrand in curbe stranse, scartaie puternic cauciucurile. De unde pot comanda piese OEM? Mii de multumiri.
  8. Doresc si eu pentru Matiz. Multumesc, cu stima meg_ande@yahoo.com
  9. Ma intereseaza centura dreapta spate (sau stanga daca nu conteaza partea de montare) Matiz 2003. Vin cu rugamintea daca ma puteti ajuta sa imi trimiteti prin posta cu plata ramburs. Va multumesc.
  10. Vin cu o rugaminte catre forumisti. Are cineva o centura pentru Matiz dreapta spate (sau partea de montare nu conteaza?), care sa nu ii fie de folos. Eventual contra cost. Multumesc.
 

×
×
  • Create New...