Jump to content

bibi75

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bibi75

  1. Stie cineva de unde pot procura antifurt roti, care sa se potriveasca la Aveo? (ce tip trebuie sau sunt universale) Va multumesc!
  2. Trebuie mers si cu masina sa o vada sau doar cu actele? Multumesc
  3. Intreb pe cei care si-au ridicat masina de la dealer-ul Di Bas daca le-au dat CIV securizat de RAR si bulina ITP, sau trebuie mers la RAR pentru acestea?
  4. Da, ai scapat de o grija daca vrei o alarma fara senzori de soc si perimetru. Poti sa spargi si geamul la masina si nu o sa tipe deloc. Numai daca deschizi usile, capota si porbagajul. Alarma cu care vine montata este MOP 3 (asa spun cei de la Di-bas)
  5. Am, fost astazi din nou la Di-bas si mi-au justificat altfel faptul ca nu pot monta alarma cu senzori: - Normele europene nu mai permit montarea de alarme cu senzori Stie cineva ceva despre interzicerea de a mai monta alarme cu senzori odata cu intrarea in U.E. ???????
  6. Stie cineva unde pot monta o alarma si senzori de parcare la Chevrolet Aveo fara a pierde garantia La Dibas de unde am luat masina spun ca nu se poate - (ei monteaza doar senzori - si aia 2 ca nu mai au cu 4) Va multumesc anticipat
 

×
×
  • Create New...