Jump to content

tribunul

Membru
  • Content Count

    333
  • Joined

  • Last visited

About tribunul

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/11/1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    1999
  1. Pai de aici a venit bancul cu politistul care acum isi culca copilul sus pe dulap, ca sa auda cand cade, atunci cand cadea din patut nu-l auzea.
  2. Ce memorie mica ai cand e vorba de comunisti...Exact ca tine ziceau si iliescu, paunescu, vadim, felix... Din fericire pt. ei si probabil restul lumii, americanii au facut o VANATOARE de comunusti. Atunci multe capete au cazut. Sunt foarte putini romani care au stiut pana acum ce trecut au avut politicienii pe care i-au votat. Cu demascarea asta si cu votul uninominal, o sa se schimbe mult de tot clasa politica, cel putin asa sper. Partide ca PSD, PRM, PC, si UDMR o sa ajunga la procente de 2 - 3%, probabil PRM-ul o sa aibe mai mult, dar nu pt. mult timp. Iar cei care vin cu scuza ca parintii nu au nicio legatura cu copiii...s-o creada ei, daca nu era taticul general la secu' nici adrasla nu mai prindea functii. Si daca ar facea si putina puscarie, crezi ca ar fi incorect, cati oameni au murit prin puscarii, la canal, deportati...pt. ca a existat o natie de turnatori, de lichele, care nu aveau nici un Dumnezeu, si care acum ne conduc direct sau indirect, adica odraslele lor. Ce usor uita unii...
  3. Ce pare aveti de "lectura" in parlament a lui Basescu, referitor la securisti, comunsti si alte lepadaturi care au condus si mai conduc inca tara.
  4. Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii, merita vazut. Cred ca am uitat prea repede acele vremuri.
  5. Tot se simte o schimbare, macar acum poti sa-i injuri, inainte nu aveai voie, iar dupa unii nici acum nu ai avea voie sa-i injuri. Ce am avut noi dupa revolutie nu a fost un capitalism, haita de hoti, toti fosti comunisti sau mai bine zis securisti, au inceput si au impartit tara asta intre ei ca si cum era mosia lor...mi-am adus aminte de un nume, mare nume de altfel...Sechelariu. Baroni locali... parca asa isi numeau pesedistii mai marii sefi, de altfel oameni cu caracter si bun simt.
  6. Cica este o chestie psihologica chestia asta si este intalnita cam la toti producatorii de masini...vorbeste ziarele.
  7. Daca pe langa distrugerea statuii mai introduceau si punctul 8 de la Timisoara, ala in care se spunea "fara comunisti" atunci era o treaba excelenta, doar daramatul statuii ... vanare de vant. Eu sunt total impotriva comunistilor si tot ce deriva din ei. Pe vremea lui Ceausescu toata lumea vorbea capitalismul de rau, pt. ca asa eram invatati, nu aveam acces la informatii, primeam doar ce vroiau ei sa ne dea.
  8. Parlamentarii nostrii cand isi voteaza salariile, pensiile, bugetele proprii, cand dorm in timpul sedintelor, nu ne "injura" in mod direct? Acum avem si noi posibilitatea sa ne spunem parerea despre ei. In cazul tau (zalmoxis) nu este un atac la persona, dar vezi, daca tu sustii ca vacaroiul a fost un prim ministru deosebit, si socialismul este bun, cam treci in tabara adversarilor. Socialismul o fi bun, cum este si comunismul ca ideologie, dar nu poate fi aplicat.
  9. Cei care apar la tv...deja au o apartenenta politica, adica au un partid pe care trebuie sa-l pupe cat mai mult. CTP-ul "mare expemplu de moralitate", de altfel ... cand s-a retras, cineva i-a facut o sugestie sa-si faca publica averea, oare de ce nu a facut-o...aaaa sa nu vina hotii sa-i sparga casele...CORECT
  10. Nu sunt jigniri sunt caracterizari. Iar faptul ca stiu ce parere avem despre ei si nu fac nimic s-o schimbe, inseamna ca sunt de acord.
  11. zalmoxis... Vacaroiu cel mai bun prim ministru...ori tu esti pesedist si nu reconosti, ori traiesti in alta tara, pai cum ... a fost cel mai bun...daca industria noastra e toata la pamant, agricultura la fel, invatamantul la fel, justitia corupta, politia corupta. PSD-ul e gasca de hoti, cat au fost la putere tara asta a fost furata pe toate partile. Si conventia tot o gasca de hoti, la fel au furat si ei. Ai idee cate sute de hectare de padure au disparut? Iar despre vanghelie, mai bine sa nu vorbim, ce afaceri are si cum s-a imbogatit el peste noapte. Iar daca a renovat vreo scoala sa fii sigur ca nu a renovat-o cu banii lui, ci tot cu banii tai, ai mei, adica ai nostrii, iar pt. asta e platit. Daca o facea pe banii lui mai ziceam. Cum poti sa sustii clasa politica romanesca care-i abjecta (un cuvant prea bland) Poate tu ai sansa sa ai un salariul bun si sa-ti permiti un nivel cat de cat decent, dar e bine de vazut si cum o duce majoritatea populatiei. Cum a zis cineva pe aici, trebui impuscatit toti porcii.
  12. Eu cred ca daca ar aparea o formatiune politica, fara doctrine, fara istoric ... iar in loc de platforma politica (la psd, cred ca 99,9 % nu o cunosc) cateva legi clare, gandite in asa fel incat sa nu aibe scapari, ar castiga urmatoarele alegeri.
  13. Sa bage pedeapsa capitala...sa am si eu (tribunul) de lucru, ca tare ma plictisesc. In china e cu totul altceva, stanga e la vedere dar nu conduce.
  14. Pai iti trebuie versiunea 7.3.2beta ca sa-l vezi. Praf in ochi si cu desecretizarea asta, si daca-l vezi mare branza, crezi ca se intampla ceva? O lege care ar face putina curatenie si cred ca si niste venituri la buget. In special pt. cei cu functii in orice institutie care tine de stat. Se ia una bucata de director (chestor de politie, magistrat, etc), i se calculeaza toata averea si in paralel ce venituri a obtinut legal, apoi se confisca tot ce depaseste, iar respectivul nu mai are voie sa ocupe nicio functie la stat toata viata lui.
  15. Eu ma bucur pt. alegerea pe care au facut-o. In felul asta se vor bate de la egal la egal cu partidul lui Jiji. Gioana pare mult mai usor de condus/influentat decat doctorasul, cred ca de aia l-au ales, daca ajungea doctorasul la putere, eu cred ca reforma partidul, adica cam ce a facut Base la PD.
 

×
×
  • Create New...