Jump to content

mihaisl

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mihaisl

  1. Calculele nu sunt gresite. Consumul mediu este 5.5 -5.9 maxi. Acum este posibil sa consume mai mult deoarece s-a lasat frigul. Iar cu DuraLube de ce spuneti ca imi bat joc de motor ? Ii dauneaza cu ceva ?
  2. Consumul este calculat si recalculat si imi iese un consum de 5.5L/100km maxim. Nu am umplut niciodata masina cu persoane. Decat eu si prietena mea si o viteza maxima de 90 - 100 Km/h. Am cu el 15.000, ulei Castrol EDGE 5W-30, pana la 10.000 am avut Castrol MAGNATEC. I-am facut si un tratament cu Dura Lube (scump rau dar face banii).
  3. Cu un plin 600 Km (matiz E4), max 200 Km drum lung iar restul prin oras din care 50 km cu becul aprins. mie mi se pare destul de putin.
  4. Am un matiz euro4 si vreau sa ii montez alarma cu pornire din telecomanda ? Ce imi recomandati ? Ceva bun si ieftin ? Stiu ca in cheia de contact se afla un cip si masina nu porneste fara cheie ? cu ce procedeaza ?
  5. Am un matiz euro4 si vreau sa ii montez alarma cu pornire din telecomanda ? Ce imi recomandati ? Ceva bun si ieftin ? Stiu ca in cheia de contact se afla un cip si masina nu porneste fara cheie ? cu ce procedeaza ?
  6. eu am un matiz euro 4 si vreau sa imi montez o alarma. una cu pornire motor. ce imi recomandati. cu senzorul din cheie cum se porcedeaza ? se anuleaza cumva ?
  7. Nu am schibat decat becurile. Am pus leduri de far care au capul concav. Totul m-a dus la 14 Lei (2 seturi de leduri) + 1 ora munca Cam strident rosul. Nu pot sa ii mai iei din intensitate ? Oricum e forte frumos.
  8. Eu am facut 620 Km cu 33 litri benzi 95 (de la Petrom) din care 310 Km drum intins, restul numai prin oras. Sunt multumit de de consum. Cred ca se poate si mai bine.
  9. si io .. mai frumos asa ca e rau cu banii ..
 

×
×
  • Create New...