Jump to content

bobi

Membru
  • Content Count

    166
  • Joined

  • Last visited

About bobi

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/04/1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    bucuresti
  • Din
    bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz

Recent Profile Visitors

1369 profile views
  1. bobi

    Kia Rio

    Mie imi place mai mult sedan-ul;daca mai ai si familie...
  2. carrefour - 3 mil.acum nu stiu daca sunt proiectoare sau instalatia in sine ca de nervi cand am vazut pretul am plecat
  3. bobi

    Bec Far

    Stai sa ne intelegem,e un bec de far care are faza scurta/lunga.Ce n-am gasit eu sunt becuri tip S2.Sunt identice cu cele de pozitie/frana(deci doua filamente) numai ca sunt de far,adica au placuta aceea de faza scurta.Asta vis-a-vis de osram ca cel vechi tot marca asta era(fabricat in slovacia).
  4. bobi

    Bec Far

    Ce trebuie sa fac? Problema e ca nici magnetoul nu stiu ce curent produce. Se gasesc halogene de 35/40 w? Dar ce diferenta de consum este intre un bec normal si un halogen?
  5. bobi

    Bec Far

    Nu tipati ca e frig afara si raciti. Scurt,am un scooter si are un bec normal la far 35/35w are o baterie de 4A ,nu stiu cat debiteaza magnetoul sau alternatorul sau ce-o avea si vreau sa-i adaptez un bec halogen de 55/60w.Fac acest lucru pentru ca am o lumina slaba,oglinda s-a cam invechit si pentru ca nu gasesc bec tip S2. Va rog alungati ceata.
  6. bobi

    Garaj Granitul

    Nu are nimeni un astfel de garaj? Nu-mi vine sa cred .
  7. du-te si vezi in magazine si un samsung lcd care are un contrast 3000:1. tinand cont ca un lcd normal are 500-800:1 ,o sa ai doua surprize: o cu totul alta imagine ,dar si un pret adecvat.
  8. Ai grija la hoti.Apropo la vara cand pleci la mare ce faci? Ca nici macar slipul nu mai incape in portbagaj
  9. bobi

    Garaj Granitul

    Cei care au un astfel de garaj sunt rugati sa posteze -acte necesare instalarii unui garaj pe domeniul public(spatele blocului-distanta intre blocuri aprox 30 m,amandoua blocurile cunt spate in spate) -pret garaj -alte informatii utile Multumesc.
  10. Am folosit eu la un Golt td 4 ani si era f bun.Mergea masinuta toata ziua si se simtea bine.Faceam 50-60.000km pe an si n-am avut probleme,dar la 10.000 schimbam uleiul.La 20.000 nu stiu daca-i bine.
  11. Nici vara ,nici iarna ai dreptate.Dar ,poate sunt bune primavara si toamna.
  12. Daca mergo iarna cu anvelope de vara si faci un accident poti avea probleme cu casco?
  13. Lasand la o parte faptul ca Loganul e nou si ca tot ce-i nou te sensibilizeaza mai mult ,ca o comparatie Logan-Cielo ,per total si judecand la rece care te multumeste mai mult?
  14. Arunca un ochi si la C 2.Poate ti se pare mai dragut.Sau poate mult mai dragut.
  15. Multa vreme m-am intrebat serios si eu daca merita AC pe matiz ,gandindu-ma ca are motor mic si nu face fata.Dar stai linistit ca nu-i masina de curse nici fara aer,deci merita pe deplin daca esti om cu scaun la cap si sincer chiar face rece si in conditiile mai sus amintite=38 grade afara.Vreau sa zic ca la temperatura aia eram fresh si asta dupa 1-2 min de la pornire,atentie daca opresti AC imediat se face cald. PE SCURT ,MERITA PE DEPLIN.
 

×
×
  • Create New...