Jump to content

ionutste

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ionutste

  1. Problema rezolvata - se potriveste IAC de Nubira, am gasit la un magazin cu 80 lei (aftermarket).
  2. Am un Chevrolet Spark 0.8l din 2007, cu motor A08S3. Este compatibil IAC de la Matiz? (are motor F8CV)
  3. Vand intefata GPL STAG 200, 300, conectare pe USB. Pret: 60lei, cu predare personala in Bucuresti. Pentru restul oraselor vorbim. Contact: email: ionutste@yahoo.co.uk
  4. Caut de cateva luni sportul de difuzoare din spate pentru spark. La reprezentanta din vitan nu stiu codul. La magazinele de piese nu au asa ceva. Ma poate ajuta cineva cu un pont? Un cod de suport?
  5. Am facut revizia acum 2 saptamani la Spark, la Radacini pe B-dul Timisoara. M-a costat 630Ron, in conditiile in care nu a scimbat si uleiul de la cutie. Daca o tin asa cu preturile cred ca imi bag ceva in ea de garantie si imi fac singur lucrarile la masina. M-au taxat 230 doar manopera, 50 ron un filtru de benzina Astia sunt nesimtiti rau.
  6. Incearca la dealer, are un ghiseu de piese, cel putin la Radacini am vazut ca exista un ghiseu de piese auto, probabil ca trebuie sa comanda.
  7. Am un Chevrolet Spark din aprilie (nou), are vreo 3500 de kilometri si am observat ca are un mic joc la maneta de la scimbatorul de viteze cam 5 cm pe directia fata-spate si cam 1-2 cm. pe directia stanga-dreapta, nu m-ar deranja foarte mult dar care ca asta ar fi cauza ca intra destul de grau in treapat a-2-a si Marsarier de foarte multe ori nu intra (masina oprita pe loc si ambreiaj apasat la maxim) Acest joc il aveti si voi la Spark-urile voastre? Am condus acum cateva zile un Ford Fiesta si vreau sa zic ca intra in viteze perfect si nu avea nici un joc
 

×
×
  • Create New...