Jump to content

cripto

Membru
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About cripto

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/22/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.cripto.ro
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    nevalid

Profile Information

  • Din
    Braila
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  1. Din cate stiu eu la dauna totala masina ramane la firma de asigurari care incearca sa o vanda la licitatie, teoretic poti sa o iei tu cu ~500 € Daca gresesc, sa ne lumineze altcineva.
  2. Care din bateriile de mai jos este mai potrivita pt Cielo '96 (fulll) + gpl ? Steco - Plus 55 Ah (480) http://www.sprinter-distribution.ro/store/...?product_id=212 12v / 55 Ah / 480 a sau Steco - Plus 60 Ah (540) http://www.sprinter-distribution.ro/store/...?product_id=213 12v / 60 Ah / 540 A Ambele au dimensiunile: 242*175*190 Am avut caranda si a murit.
  3. Aduc stelele..:)

  4. Nu pe polita, pe anexe ! Pe polita se semneaza ca accepti conditiile din anexa, anexa pe care unii ti-o arata, sau nu
  5. Nu stiu daca e cel mai potrivit sa postez aici, dar e legat de casco si e important: Atentie unde va asigurati, cereti toate clauzele si anexele la polita casco, De exemplu Omniasig, nu plateste nimic daca te loveste trenul, indiferent de situatie... Mai sunt o groaza de excluderi ciudate, gen pagube cauzate de: "explozia pneurilor in timpul mersului". La alti asiguratori casco este casco, la omniasig este "partial", au si parti bune, ca nu se reintregeste polita sau nu au francisa. O sa revin cu detalii si cu cazul concret
  6. Am luat Fulda Ecocontrol, 2 bucati pt fata, cu tot cu echilibrat si valve noi, 280 ron. A plouat putin si am facut ceva teste, pe asfalt umed si pe linii de tramvai din ciment franeaza muuult mai bine decat cu cele de iarna (sava). Am nevoie de un sfat, ce sa fac cu cauciucurile de iarna ? Pot sa le spal cu apa calda in cada ? Se tin culcate, sau in pozitie normala ca la magazin (nu mai sunt pe genti)?
  7. Sfaturi pt anvelope si nu numai, in limba romana. http://www.fulda.com/fulda_ro_ro/test_and_..._tips/index.jsp
  8. Am gasit Fulda 175/70/R13 pt vara = 125 ron E corect pretul ? Imi pare cam ieftine. Cum se recunoaste un cauciuc resapat ?
  9. cripto

    Cielo Korea

    Faza cu rugina, e corecta, dar omul a zis ca o sa o vopseasca, in rest nu e corect nimic din ce zici, atata timp cat e cu bun gust, pana si un oltcit poate sa trezeasca astfel de pasiuni.
  10. corl3one Pret curele ? Manopera ? Stie cineva ?
  11. Daca te referi la AC, eu am folosit leduri de 5mm UV, dau rezultate mai bune decat cele albastre. Am vrut sa folosesc rosii, dar nu erau pe stoc. Acum, daca o sa astepti, o sa apara pe piata niste leduri cu rezistenta(pt 12V) in pastila.
  12. Daca este mai diluat (1:1, punct inghet -10ºC) inseamna ca transferul de caldura esta mai slab, sau nu conteaza ? Ma gandesc ca acum vara, nu am nevoie de -40ºC.
  13. cripto

    Statii Gpl Din Ro

    ovi_jer, ne spui si noua te rog cum e cu gazele astea, tip A, B ? eu am mers numai pe rompetrol, si m-am prostit si am luat gaz mai ieftin("economie" ~6 ron la plin) dar mergea mai prost ca pe benzina, e prima data cand m-am bucurat ca s-a terminat gazu' .
  14. Adevarat, dar totul e vizibil, eu m-am luat dupa ce am vazut aici si dupa un VW. Am mai facut un bord, dureaza ~5 h cu tot cu plafoniera.
 

×
×
  • Create New...