Jump to content

costelzb

Membru
  • Content Count

    71
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About costelzb

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/22/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    costelzb

Profile Information

  • Location
    Panciu
  • Din
    panciu
  • Auto
    volkswagen
  • Model
    golf IV
  • An
    2001
  • Nr. Inmatr.
    VN 86 CZB
  1. In primul rand trebuie sa stiti ca functioneaza doar conectat la aparatul original al masinii (vw, skoda, audi, seat). Este un fel de magazie cu mp3. Ce stie a faca: -citeste mp3, wma, wav. -pe langa CD este dotat cu cititor de card SD -display-ul... afiseaza numele melodiei, duarata de la inceputul melodiei, track no. -este iluminat in ton cu playerul original al masinii (display albastru iar tastele rosii) Eu l-am folosit pe masina mea (golf IV) aproximativ o saptamana. Esta ca si nou, si nu are nicio problema. Ca si conectare... se conecteaza la mufa pentru CD player sau CD changer al radiocasetofonului original. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati: id messenger sau mail: costelzb@yahoo.com Pretul...600 ron
  2. Eu mi-am pus folia cu 400 ron toata masina... nu mai stiu ce marca e folia <parca solarzone>. A schimbat total imaginea masinii ... Sa nu uit adresa : In Focsani pe strada care duce spre mandresti, mai exact langa moara Ceres. La cielo e posibil sa fie mai ieftin... mai stiu ca fac si reduceri . Asa ca eu tii recomand cu incredere.
  3. DOAR releu schimbat 120 + 50 manopera (multumesc inca o data lui lauamd)
  4. Aseara mi-a intrat apa in alternator (in urma spalarii motorului la o spalatorie din zona), pe drum spre casa nu s-a aprins nimic in bord, dar odata ajuns, surpriza becul rosu si-a facut datoria. Azi dimineata nu s-a mai aprins cu toate ca am mers cu farurile pornite vreo 10 km, dar daca pornesc toti consumatorii moare motorul. Acum nu se mai aprinde deloc becul de la baterie nici cand pun contactul. Oare s-a dus si releul de incarcare? Ajutati-ma va rog. E urgent am fost si am masurat tensiunea la baterie : 16.5 V
  5. Revin si eu cu inca o mica problema (daca se poate spune asa). Cand pun contactul se aprind beculetele de la AC si recirculare, cand dau sa actionez electromotorul se sting si apoi ori raman stinse, ori aprinse, ori imi ramane AC aprins... Nu face mereu dar ma streseaza, nu stiu ce are. A mai patit cineva? Stie cineva ce se intampla?
  6. Deci problema persista... . Dar daca incerc eu sa pun un releu? Am vazut ca este un loc liber acolo... dar la vara ca acum e prea frig .
  7. Da cielo are releuri pentru faruri dar din releul ala curentul se intoarce in blocul de lumini (la intrerupatorul ala care il impingi si il tragi ptr faza scurta si lunga), iar acolo se intampla minunile: contact imperfect, se incinge, se deplaseaza ceva inauntru... . Dar oare se poate desface/repara?
  8. Am patit-o si eu . Am schimbat becurile cu unele Philips Extreme Power 55/60w (cica 80% mai multa luminozitate). Mi sa parut mie ceva ciudat dar nu am bagat in seama. Aseara am vazut ca daca dau faza lunga ramane aprinsa si faza scurta pana cand dau ori de vreo groapa, ori semnalizez stanga (daca semnalizez dreapta se aprinde iar si faza scurta), ori misc de maneta aia prt lumini. Am bgat degetul prin gaura aia pana am atins blocul de lumini - era fierbinte. Ma bag la cheltuieli asa de Craciun ???
  9. Lista de preturi noua Mp3 player - 100 ron Cass tank - 50 ron Sunt in perfecta stare de functionare. Nu ratati ocazia
  10. Incearca si tu la dobitocii de la Orange. Ei pot sa iti dea informatia asta dar tre sa fii tu convingator, sa le explici situatia. Daca nu cu ajutorul politiei (daca sunt astia in stare) dar tot la Dep Tehnic de la Orange ajungi.
  11. Am conectat duminica pinul pentru avertizare sonora si am constatat ca suna din 10 in 10 metri . L-am scos imediat, nu ma mai intereseaza
  12. Oferta de Mos Nicolae: in perioada 1-7 decembrie 2007 amandoua la 150 ron
  13. 1 buc cass original cielo full functional - pret 50 ron 1 buc mp3 player Audiola - 150 ron Despre Audiola pot spune: iluminat verde, putere 2 x 25w, 4 canale, conectare ISO, radio doar FM (3 fm), receptie radio foarte buna, fata detasabila si multe alte functii comune mp3-urilor actuale.
  14. costelzb

    Un Vis Frumos

    1. Spark 2. Epica 3. Lacetti Asta e votu' meu Cine vrea sa-l plimb prima data???
  15. lasa ca diseara (tot nu am ce face) pun eu un pin la buzer si va spun cum functioneaza si la ce viteze urla.
 

×
×
  • Create New...