Jump to content

yannlepantrec

Membru
  • Content Count

    297
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by yannlepantrec

  1. Salut Andrei, am mai fost eu la tine acum vreun an si jumatate cu un Accent pentru schimbat amortizoare si articulatii. Daca se poate un pret pentru manopera pentru inlocuit discuri frana fata-spate, si inclusiv placutele precum si sabotii de frana, curatat etrierii (culise) si gresat rulmentii si schimbat lichidul de frana. Asstept PM daca se poate. Mersi!
  2. Farul stang este matuit in partea superioara sau e condens?
  3. N-o fi fost asta: http://adevarul.ro/news/bucuresti/escroaca-sentimentala-ducea-nas-bucurestenii-slabi-inger-fost-prinsa-cercetata-libertate-1_502633397045b4ba089d9c77/index.html
  4. Ce ai mai facut cu cei doi senzori si cu husele?
  5. yannlepantrec

    La Multi Ani

    La multi ani Mcojo, desi cu intarziere!
  6. Foarte frumos, Laur. Felicitari! Planuiesc sa ajung si eu prin tarile baltice si polonia peste vreo doi ani. Dar cu masina ca la mine e mai greu cu trenul.
  7. Jumatate din portiunea Cernavoda-A4 este in regim de DN iar restul este gen autostrada fara parcari pe care se merge lejer cu 130. Cei care merg spre Agigea si statiuni sa tina inainte spre Constanta port iar pt orasul Constanta iesirea Harsova-Tulcea apoi iesire spre dreapta Constanta. Drum bun!
  8. Update: Mio C720 380 RON Asus A696 480 RON
  9. Recomand cu toata increderea service-ul lui Andrei. Baietii mi-au rezolvat problemele (care n-au fost putine) in timp scurt si la un pret decent. Mult noroc!
  10. Tot pe Nazarcea , dar am vazut ca au pus limitari de viteza pe cateva portiuni.
  11. Update: Mio C720 - 400 RON Asus A696 - 500 RON
  12. Presupun ca se integreaza o cheie sau cipul din ea in sistem pentru pornire.
  13. Fara montaj. Omul nu are treaba cu domeniul auto, doar are sistemul si vrea sa-l vanda.
  14. Un 2900-3000 ai putea sa iei pe ea daca faci anuntul atragator, pui multe poze si mentionezi la descriere ca ai istoric complet.
  15. Donez doua cauciucuri Pirelli P3000 care mai au carne cam 5-6 mm. Doar cu predare in Slobozia, mai ajung cateodata si prin Buc. Dimensiunea 175/70 R14.
  16. Nu ai specificat anul de fabricatie. Parerea mea este ca nu merita sa vopseti sau nici macar un polish. Ideea e sa o speli bine si sa-i faci interiorul, eventual bagi un strat de ceara ca nu e scumpa si iti faci si tu un calcul la cat ar ajunge vopsirea reperelor aproximativ, pe care-l scazi din pretul dorit . Ajungi la o sum aproximativa si mai pui 100-200 de euro in plus exentual ca sa ai de unde sa negociezi. Eu asa as face. Dar trebuie sa fii realist la stabilirea pretului de vanzare ca altfel stai cu ea mult si bine.
  17. Nu raspund la atacuri la persoana. Pentru asta exista moderatorii. De acord cu ZDN-motorul de litraj mic pe benzina pentru cei cu naveta mica sau in oras (exclus Buc). Diesel e ok ca si masina de firma si rulaj mare sau cei care fac naveta mai lunga. @Laurentiu - trebuie sa mai tii cont in calculul tau si ca anumite masini nu sunt disponibile cu motorul pe care-l si vrea omul sau care ar fi mai economic. Aici mai e si chestia de gust si de design. Cum zicea cineva mai devreme, altfel am avea toti Logane1,4.
  18. Prietene, topicul este daca mai este diesel-ul o afacere nu cat castigati pe luna si cum va descurcati pe el. Si ca raspuns la afirmatiile tale nu-mi da exemple cu cat castiga o femeie de serviciu, un dispecer sau o casiera la supermaket fata de un om cu raspundere mai mare. Am un prieten care lucreaza ca medic rezident la un spital plus in alte trei locuri, totul legal, plateste darile la stat si castiga mai mult decat tine. Dar el pleca de la 8 dimineata si se mai intoarce la 19 acasa, nu sta pe un scaun si da din gura. Responsabilitatea mai mare inseamna si bani mai multi. Lasa-ma cu tanguielile astea ca nu tin. Daca vrei mai multi bani, munceste mai mult. Scuze pentru off, de obicei nu fac asa dar m-am aprins cand se fac astfel de afrimatii.
  19. Update de pret: Mio - 450 RON Asus - 520 RON
  20. Pornește motorul cu o singură apăsare de buton de la o distanță de până la 500 metri cu ajutorul telecomenzii elegante cu 5 butoane. Bazate pe cel mai bun sistem de pornire motor, 2-WAY RESPONDER, sistemul include cele mai noi tehnologii, Virtual Tach, D2D și EXPRESSPORT. Caracteristici: * Rază de acțiune a telecomenzii: 1000 de metri * New Priority, interfață utilizator pentru controlul ușor a 2 mașini * Control Center cu LED de stare și buton valet integrate * Virtual Tach, sistem avansat de detectare a pornirii motorului * Interfață serială D2D pentru module Xpresskit * Port XpressPort pentru conectarea modulelor Xpresskit * Flex Relays pentru pornire motor și semnalizări * Mod transmisie manuală * Căutare în parcare * Funcții avansate de pornire motor: Timer Start, Smart Start, RunTime Reset * Acces fără cheie în mașină cu posibilitatea deschiderii prioritare a ușii șoferului * Funcție deschidere portbagaj și 3 ieșiri AUX Pret 400 Ron Predare personala in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti sau Constanta. Produsul e nou. Detalii la tel. 0726196106
  21. Dar tu la cate ierni schimbi bujiile incandescente? Astea nu se schimba decat daca se strica. Sau ziceai de benzinara?
  22. Si eu folosesc aceeasi motorina si tot de la prima cheie porneste. Scrie pe pompa ca e de -20 de grade.
  23. Pai nu ca astia ie jmecheri si o aduce cu autocisterna din Canada sa faca economie. Prieteni nu exista carburanti care sa fie produsi in alte tari pentru ca e prea scump transportul. Mol tot de la Petrom/OMV ia carburantii. Se stie ca trei din vanzatorii de carburanti au rafinarii; restul aiu de la ei si le aditiveaza.
 

×
×
  • Create New...