Jump to content

uncle Sam

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About uncle Sam

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    tulcea
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    viitor posesor spark
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    TL 16 PAS(VREAU)
  1. Scuze pt. intarziere . Am fost la un service Daewoo din Tulcea nu aveam chef sa ma duc pana CT. sau GL. , parteaa buna este ca patronul de acolo este un tip foarte de treaba ma rezo;vat in 5 min. si mai mult fara nici un cent , a spus ca nu are pe ce sa-mi ia bani . Oricum credeti ca treaba cu forja pe extra-urban rezolva problema acumularilor ?
  2. OK baieti , sa rezolvat printr-un simplu reset de nu stiu ce , parca EKG sau ceva de genul asta , mi sa spus ca a fost o problema cu benzina . ( PETROM ) ca de obicei .
  3. OK , multumesc baieti , am deschis topic la aceasta problema in ideea ca a mai avut cineva aceasta problema .
  4. Absolut nici o schimbare asta ma si facut sa plec mai departe . In carte am citit ca ar fi o defectiune la sistemul de evacuare . ????
  5. Stie cineva care ar putea sa fie problema , martorul de culoare galbena "INDICATOR LUMINOS DEFECTIUNE " asa cum spune cartea s-a aprins in Bulgaria la 60de km de granita , am cautat acolo un service si cei de acolo mi-au spus ca pot sa merg lejer pana acasa dar ca nu stiu sigur ce are . Daca a mai avut cineva problema asta poate ma ajutati cu niste idei . Masinuta are 31kkm si tin sa precizez ca nu am facut revizia de 30k .
  6. Inainte sa fac comanda la Kamssas ( Ct ) am sunat si la (Br ) - ( Gl ) - ( B ) si toti au spus ca vine cam in trei sapt. dar cred ca doar asa ca sa vin la ei , oricum asta e , imi era frica sa nu fie un caz singular dar se pare ca nu este . Multumesc pt. raspunsuri .
  7. Diferenta dintre leasing si banu jos am inteles-o tocmai din acest motiv am scos in evidenta acest lucru . Intr-o alta ordine de idei aveti ceva informatii despre Kamssas ( Ct) , cat de seriosi sunt ?
  8. Multumesc pt. raspuns , m-am linistit un pic . Intrebarea a fost pusa din simplul motiv ca am citit ca unii dealeri livreaza masinile dupa bunul plac si nu in ordinea comenzilor , si unii fac diferenta intre o comanda cu banii jos si una prin leasing .
  9. uncle Sam

    Livrarea Spark

    ma poate lamuri cineva cat poate dura livrarea la un Chevrolet Spark ? Am facut comanda pe 28/03 si mi sa spus initial ca dureaza cam 3 sapt. (ok cam mult dar asta e )dupa 2 zilee ma suna sa-mi spuna ca nu au pe stok in Europa si dureaza pana in Iunie pe la jumate . Stie cineva este posibil sa intarzie asa mult livrarea ? Oiau cu banii jos . ce sa fac sa ii bat la cap sau asta este situatia si sa astept ?
  10. uncle Sam

    Profesii

    profesie : profesor Ed. Fizica si Sport (sa profesez ????? ) ocupatie : tehnician telecomunicatii si
  11. Salut ! Nu stiu sigur daca sunt unde trebuie este prima oara cand scriu pe un forum . Daca ati fost patiti sau daca ati auzit cam cat dureaza livrarea la un Chevy Spark , am facut comanda la Kamsas (Ct) am dat si un mic avans , comanda a fost facuta pe 28.03.2007 si nenea de acolo mi-a spus ca sunt foarte multe comenzi si ca s-ar putea sa intarzie cam 2 luni . Este mult sau doar mi se pare . Daca stiti ceva va rog lamuritima ca sunt cam in dubii de durata asta .
 

×
×
  • Create New...