Jump to content

cristipa

Membru
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

About cristipa

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/10/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    cristipa

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Interests
    ...de toate
  • Din
    Bucharest
  • Auto
    Volvo
  • Model
    C30
  • An
    2012
  • Nr. Inmatr.
    Bucuresti
  1. Salut, Nu mai am Matiz de vre-un an si am ramas cu faruri/proiectoare de ceata, set complet nou-noute (...in cutie). Le dau cu 200 de Lei / RON. Va rog doar din Bucuresti pt. ca nu am timp sa le expediez... cristipa@yahoo.com 0728881834 Cristian.
  2. "aceasi" masina 54k Km, a scazut insa pretul: 2500 Euro, set complet roti iarna inclus cu urmele de utilizare de rigoare!!!! nu stiu ce vrei sa zici, dar iti urez Numai Bine! mi e valabil acum la 2500!
  3. cristipa

    Cumpar Matiz

    eu am un Matiz Aprilie 2007 -AC -Faruri de ceata -Instalatie Audio Becker -Inchidere Centralizata independenta de alarma (merge si daca nu folosesti alarma...) -Alarma cu pager -set complet roti de iarna
  4. eu am un Matiz Aprilie 2007 -AC -Faruri de ceata -Instalatie Audio Becker -Inchidere Centralizata independenta de alarma (merge si daca nu folosesti alarma...) -Alarma cu pager -set complet roti de iarna ...vezi ca am anuntul mai jos
  5. da, eu vreau sa il vand in continuare depinde de pret insa sub 3000nu il dau pt ca nu are sens pt mine, e intretinut ok trebui sa il vezi daca mai vrei sa mai cumperi... are 45000km intre timp
  6. Domnilor, Imi pare rau daca am pornit o cearta, eu cautam o solutie nu scandal si plus ca nici nu m-am exprimat clar si imi cer scuze, cupleaza si decupleaza aerul conditionat nu ventilatorul , ventilatorul merge tot timpul, cat priveste parametrii cred 2 lucruri: 1) Daca trei ani a mers fara probleme de ce ar incepe acum? 2) Parametrii, parametrii, dar inclin sa cred ca e facut sa mearga si la temperaturi mari cand afara sunt 40°C 3) Sarcina data motorului de compresor nu este asa enorma incat sa il faca sa se supraincalzeasca, sau? ...in general sunt gandite trebuirle in automotive daca electronica merge de la -40° la 150° (si asta o spun in cunostinta de cauza), de ce nu ar (mai) merge A/C-ul la 30°C? Vorbim aici de Constanta-Romania, nu de Polul Sud si nici de Africa. Cat merg (chiar si in rampa abrubta cu viteza mare) nu am nici o problema. O alta presupunere a mea: daca lichidul de racire (sau gazul respectiv) nu ar mai fi avut proprietatile necesare nu ar fi racit de loc, nu? ...cand a fost lovita masina au schimbat "baietii" la service si ventilatorul, puteau saimi puna unul cu turatie mai scazuta sau unul prost? S-ar fi manifestat asa, si altceva: daca se opreste motorul, opresc A/C si pornesc din nou si doar stand pe loc incepe sa scada temperatura (foarte incet dar scade) si motorul nu se mai opreste, daca il repornesc o ia invers iar pana cupleaza si decupleaza fara efect pt. ca aerul nu il raceste si se opreste Mie mi se pare foarte ciudat, curelele pot juca vreun rol?
  7. ...merge! Porneste in clipa in care apas butonul de A/C, chiar ma chinuiam sa-mi amintesc daca si inainte de accident mergea tot timpul. Am uitat sa mentionez ceva: Inainte sa se intample (sa se opreasca motorul si sa nu mai bage aer rece) se aude cum cupleaza si decupleaza de cateva ori.
  8. Salut, Am o problema cu matizul Euro 3, cumparat in Aprilie 2007: Dupa ce am lovit masina (decembrie anul trecut, a fost schimbat condensatorul - conform celor spuse de cei de la service) mai nou, acum vara cand e foarte cald, daca stau pe loc cu motorul la relanti, cu A/C pornit dupa ceva timp (deci nu la un stat la stop normal, dar la un blocaj in trafic de mai multe minute) incepe sa creasca temperatura motorului (se vede dupa indicator), iar dupa ce trece de jumate la un moment dat ori nu mai baga aer rece (se simte ca nu e nici desumidificat) ori mai nou se opreste motorul. Vreau sa mentionez ca sunt un utilizator bun si i-am dat drumul periodic chiar si iarna minim 1x pe sptamana. toate curelele au fost schimbate acum o luna... De la ce poate fi? Imi cer scuze daca mai exista problema mai sus si e solutionata, dar eu nu am gasit ceva asemanator, daca este va rog dati-mi un link. Multzam!
  9. -faruri de ceata -inchidere centralizata -alarma cu pager -instalatie audio Becker Mexico Pro + set complet roti iarna (cauciucuri Pirelli Snowcontrol) si modul diagnoza bluetooth 3000Euro discutabil ...proiectoare de ceata de rezerva noi noute si ceva piese: ornamente de plastic, un filtru de aer (aparatori de noroi samd)
  10. intre timp are vreo 32000km sunt dispus la negocieri vreau sa il dau 2700 in principiu, merita!
  11. cristipa

    Vand Matiz

    am si eu unul 2007 (e in garantie), daca vrei sa il vezi da-mi un telefon...
  12. Intre timp am facut 25000km am atasat si poze 4200 ? / negociabil Tel. 0728 881834 cristipa@yahoo.com
  13. am resetat ECM-ul si am parcusrs si procedura de invatare a relantiului "IDLE LEARN PROCEDURE" si pare ca merge acum, sau poate din cauza ca s-a mai schimbat vremea, nu stiu, oricum pare ca acum cand pornesc se regleaza singur, ceea ce nu prea mai facea in ultima vreme, se vede ca se regleaza avansul si acceleratia cand pornesti la relanti, in rest om vedea... ce este IAC-ul?
  14. va salut, domnilor am si eu nevoie de ajutor: Matizul meu porneste la prima cheie dar se opreste dupa cateva secunde (practic reuseste sa stea la relanti dar nu foarte mult timp), la a doua cheie porneste si nu mai pare sa aiba nimic. cateodata porneste la prima cheie dar cand vreau sa ma urnesc din loc se opreste. ce poate fi? am fost la revizie la CICLOP pe Magheru in Bucuresti in primavara (si imi pare rau acum) sper sa nu mi se traga de-acolo. 24000km: i-au schimbat bujiile uleiul la motor, suflat filtru aer cu aer comprimat, schimbat placutele de frana si niste flanse la amortozioarele din fata (de la gropi...), masina a fost gata in doua ore ei mi-au pus 7 orede manopera dupa ceva scandal am platit si am plecat (oricum de intors acolo nu ma mai intorc, macar atat pot sa fac). multumesc frumos anticipat! cristi
 

×
×
  • Create New...