Jump to content

viocom

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About viocom

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/06/1967

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    buzau
  • Din
    Buzau
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo
  • An
    2007
  1. au geamgii o freza speciala.nu incerca cu altceva ca nu merge.freza e una speciala,diamantata.
  2. Crecd ca taxele din RO trebuie sa fie la fel ca in UE in momentul cand se vor corela si salariile.Despre taxa de prima inmatriculare parca am fost trasi de urechi de UE in aceasta privinta.Personal cred ca sunt masini mult mai putin poluante care se pot aduce din afara decit cele care circula pe la noi.De,ce sa faci?Stiu pe cineva care este dealer pentru Citroen in RO. Numele lui incepe cu TAR si se termina cu CEANU.Daca o mai fi.Mai nou am auzit zvonuri ca ar fi si un pic actionar pe la PITESTI!!!!!
  3. Salut.Vezi ca sistemul s-ar putea sa aiba un sunet de test.Eu asa ceva pe un CDV fara pretentii.
  4. Ced ca e mai bine sa faci pe RCA pentru ca altfel nu mai scade anual suma platita la CASCO.Citeste asig casco si undeva scri ca suma platibila anual scade in functie de folosirea asig Casco.Nu e mare scaderea,dar de la an la an se cunoaste.Finul meu a gasit masina lovita,nici acum nu se stie de cine,a folosit Casco,s-a rezolvat dar plateste in continuare aceeasi suma la asig.De ce sa folosesti casco,mai ales ca ai asig celuilalt.Si nu cred ca trebuie sa fii de acord cu indreptare si chituiala.SCHIMBARE!!!!. P.S Nu e mare diferenta pentru ca esti la inceput da casco dar ce te faci daca ai nevoie de ea in alte situatii.Ex.furt,AN,etc
  5. viocom

    Politica Fratilor

    In mod sigur parlamentul nu-si poate asuma riscul de a scapa din mina problema.Daca ramane BASE nu le va fi usor,chiar daca nu poate dizolva parlamentul.
  6. viocom

    Politica Fratilor

    Cuvintul mineriada trebuia sa fie in ghilimele .Altceva nu mi-a venit in cap in momentul acela.Poate este totusi un cuvint prea aspru dar...
  7. viocom

    Politica Fratilor

    Leutzu are dreptate.Unde s-a mai vazut miting spontan cu boxe aranjate,cordon brici de jandarmi,autorizatie luata la minut? S-a vrut o noua <mineriada< dar nu a reusit.Chiar daca iese iar BASE nu cred ca se termina cu circul asta curind. Repet,cred ca oameni poltici adevarati,care sunt interesati de tara asta,ar fi gasit o cale de a nu se ajunge aici.I-mi aduc aminte de biletelul lui TARI despre care se spunea ca nu putea fi tinut secret.Oare cite nu mai sunt si nu stie nimeni de ele.Si de ce nu a spus BASE despre el si a bagat-o la inaintare pe BLONDA.Personal cred ca numai un singur om nu poate conduce o tara.Asta nu inseamna ca BASE nu a facut nimic dar parca trebuia sa fie un moderator si nu un factor de decizie total.A mai condus cineva de unul singur o tara si nu a fost chiar bine,ma rog pentru unii a fost.mergem la vot si vedem ce iese.daca se ajunge la alegeri anticipate chiar nu avem pe cine vota . P.S S-ar putea sa mai vedem si niscaiva dosare scoase de la naftalina!!!!!
  8. viocom

    Politica Fratilor

    cred ca are atunci BASE dreptul de a dizolva parlamentul ca sa ramana BASE trebuie sa voteze PRO peste 50% din NR DE ALEGATORI si nu peste 50%din cei prezenti la vot
  9. viocom

    Politica Fratilor

    zalmoxis spunea ceva de referendum.parca am auzit pe undeva ca referendumul este valabil doar daca voteaza peste 50%din electorat.Asa ceva e putin probabil.
  10. viocom

    Politica Fratilor

    inclin sa cred ca nici unul >BASE sau TARI nu se gindesc decit la aceasta lupta .Oare nu se puteau inpaca cumva?.In felul cum au procedat,si unii si ceilalti nu au facut nici un bine tarii si populatiei.Pentru ei nu conteaza ca oricum au de toate.Sar putea sa ne intoarcem cu multi ani in urma. Si numai ce se intarise un pic si RONU. P.S Sunt doar pareri personale,nu fac parte din nici un partid. Si apoi este doar o dicutie recte discutie
  11. viocom

    Politica Fratilor

    cred ca daca nu se modifica ceva prin constitutie si la urmatoarele alegeri ar iesi iar BASE,atunci ar putea dizolva parlamentul. Personal cred ca s-ainfipt prea tare in ei de aceea l-au mazilit.Nu prea sint cu BASE dar nu cred ca de asa ceva aveam nevoie acum.sa vedem raitingul de tara. si tocmai am inceput actele pentru inprumut!!!!!
  12. pentru ca ramai singur fara cel din portbagaj da .cred ca asta e problema.ai incercat sa stai intr-un spatiu mic inchis pe caldura?sau poti sa incerci invers--tu in portbagaj vara ca sa vezi pe unde intra apa.cred ca din aceasta cauza spunea cineva ca nu trebuie sa fie prea cald e mai idicat sa bagi o soacra,ceva... Foloseste te rog majuscula la inceput de fraza/propozitie.
  13. viocom

    Sugestii

    am si eu o propunere pentru administratori nu se pot sterge mesajele mai vechi de 1 an sa zicem?asa cred ca ar fi un pic mai liber forumul.
  14. viocom

    Profesii

    tehnician la RTC.Sper ca mai mult timp pentru ca fac inprumut pentru chevy.
  15. viocom

    Femeile La Volan

    sunt un rau necesar.sunt bune cind te intorci de undeva unde...ai baut ceva.si atat. ma refer la partea cu sofatul
 

×
×
  • Create New...