Jump to content

DarkDogg

Membru
  • Content Count

    162
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DarkDogg

  1. Un baiat extraordinar cu multa pasiune pentru ceea ce face. Mi-a tratat masina ca si cum ar fi fost a lui. Sunt super incantat de munca lui depusa... Rezultatul il veti admira in curand cand va posta pozele => EXTRAORDINARA schimbarea si mana de lucru. O atentie deosebita la detalii. Multumesc inca o data!
  2. Salut! As dori o oferta diversificata pentru placute fata si saboti fata (toate set sau perechi) pentru Opel Astra Classic II 2007 Z14XEP si Daewoo Tico 35Kw 1999. Multumesc anticipat!
  3. Multumesc, dar nu mai e nevoie. Am indreptat-o.
  4. Buna seara! Traversa superioara radiator Tico aveti si un pret daca se poate. Multumesc!
  5. Buna seara! Ultima comanda a fost derulata excelent, ca de fiecare data. O sa fiu un pic direct acum Un pret pentru traversa superioara radiator Tico, mi se pare 71100A78B01-000. Multumesc!
  6. Va multumesc. Intotdeauna prompti cu oferte excelente de pret si stoc complet. Mai rar. Bravo!
  7. Buna seara! Am o rugaminte. Daca se poate furniza un pret pentru Bosch 3 397 118 565 (set stergatoare Opel Astra G 500mm/475mm). Multumesc!
  8. Multumesc mult. Si eu si sotia vom lua in considerare oferta ta extraordinara d.p.n.d.v. (o persoana cu care nici nu ma cunosc personal, numai prin intermediul forumului, sare in ajutorul meu - un om adevarat ce ne demonstreaza inca o data spiritul acestui forum - o mare familie). Inca o data multam fain si spor la bani.
  9. Scuze de off-topic! Poate nu e cu rea credinta aceasta
  10. Multumesc si imi cer scuze daca am deranjat, dar mi se par exorbitant de scumpe. Nu e vina ta, dar nu imi pot permite nici accepta acest pret. Spor la bani in continuare!
  11. Salut! Daca se poate "cel mai bun pret" pentru 4 anvelope iarna de 155/70/r12 135/80r2 pentru Tic? Multumesc.
  12. Salut! Ce preturi (informativ) ar avea anvelopele (155/70/R12 sau 135/80/R12), sa stiu daca imi permit (am 2 masini - sa las una pe bara sau putem merge ca pana acum)? Resapate/second-hand aduceti? Multumesc!
  13. Iti multumesc. Am sa revin prin iunie cu hotararea luata.
  14. Salut AnduDTM! Daca se poate niste preturi pentru 165/70 R14 vara si all-seasons. Multumesc mult!
  15. Salut! As dori, daca se poate, o informatie. Caut ca un nebun o plafoniera LED pentru Tico. Pe cine intreb nu imi explica mai clar despre ce model as avea nevoie (cu sau fara modificari deja facute direct in ansamblul de LED-uri sau la plafoniera). Toata lumea imi spne ca nu se poate monta niciunul fara modificari (care sunt acelea si de ce nu se pot face ansambluri LED fara sa mai necesite aceste modificari). Ai pentru modelul meu, Daewoo Tico, o plafoniera ce se potriveste si daca da, ce model am nevoie, un pret si informatii depsre livrare. Multumesc mult in avans!
  16. STOP ACCIDENTELOR ! VIATA ARE PRIORITATE! Gandeste- te la cei ce te asteapta acasa!

  17. @iuliu.m - referitor la X-treme Power de la Philips, experienta avuta cu ele a fost una de durata scurta (3 luni) sidupa aceea mi s-a ars cel montat in stanga si dupa inca o luna celalalt. Lumina este buna, nu te astepta la miracole, doar in prima luna si un pic au luminat f bine, dupa au devenit "normale" (aici facand comparatia cu Blue Vision, Vision Plus si Osram Silver <ceva de genul> . Asa ca, dupa mine, suna cam a "aruncatura de 1 milion blister-ul acum 1 an si ceva", dar fiecare poate avea experiente diferite. Si acum tin in masina ca de schimb Blue Vision-ul, montate Vision Plus-ul (pana rezolv cu adaptorul la xenon) si pe Matiz-ul tatei Osram-urile. Decizia este la tine. Parerea mea este ca o comparatie cu un produs abia lansat (Bosch Xenon Silver) pe care inca nu l-a achizitionat si incercat cu un produs aflat de buna vreme pe piata este cam pripita, dar... timpul le decide pe toate
  18. Camera e luata de ceva timp, dar din lipsa pretiosului timp, nu am avut cum sa ma "joc" cu ea, sa o invat. Nunta nu e maine, e in octombrie, de aceea ziceam ca am ceva timp sa experimentez cu ea si cu sfaturile si indrumarile voastre. Multumesc
  19. Wau, multumesc tuturor de sfaturile pretioase si ajutorul acordat. NU am timpul necesar sa citesc manualul. Acasa, cand ajung, deja e timpul pentru probleme si situatii mai stringente. Eu forumul il utilizez la munca, rar, cand mai gasesc o mica pauza, repet rar, daramite sa citesc un manual, sa si retin ce scrie, si, mai ales, sa pun si in practica in acelasi timp. M-ar ... seful daca m-ar prinde cu "din-astea" Stiu ca "The road to hell is paved with good intentions", but... avand mai multe opinii, pareri, setari, etc. asa pot experimenta un pic altfel (mai practic din fire, decat teoretic ). Am sa urmez sfatul tuturor si le voi pune la un loc si voi experimenta acasa si in alte situatii sa ma pregatesc. Inca o data multumiri pentru tot. BRRC pentru everybody (scuzati coltul de English )
  20. Multumesc mult Lucian M. Nu, nu sunt fotograful principal, Doamne fereste O sa o fac, asa, ca un exercitiu mai amplu, pentru familiarizarea cat mai mult cu aparatul, daca ocazia tot mi se ofera. Atat imi pot permite, deocamdata, pentru ceva timp, asa ca ... Am sa fac un experiment cat de curand cu setarile si sfaturile tale sa vad la ce ma pot astepta si voi incerca sa le urc aici (in curand - cu timpul e mai dificil in perioada asta)
  21. L-am citit, mane. Dar e ultra-stufos si cu timpul e mai greu. Nu vreau sa fac asta cu el. Ma voi duce la o nunta si am zis sa imi iasa niste poze "peste average" ca pana acum. Oricum, multumesc
  22. As avea si eu o rugaminte, daca se poate. Nu stiu daca e locul pentru asa ceva, dar e legat de fotografie. Daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu sfaturi pentru fotografiile de nunta. Detin un FujiFilm S5700 si nu stiu sa il setez pentru foto de nunta (interior si exterior, lumina naturala, artificiala, etc.) ca sa obtin rezultate cat mai decente la fotografii. Daca stiti tutoriale legate de foto de nunta, setari caracteristice ale aparatului pentru acest fel de eveniment, experiente proprii, etc. Detalii despre aparat puteti gasi la http://www.dpreview.com/reviews/specs/Fuji...inepixs5700.asp si un review la http://www.trustedreviews.com/digital-came...inePix-S5700/p1 Multumiri anticipate tuturor ce pot contribui! Orice informatie, catusi ea de mica, poate ajuta foarte mult.
  23. De mult nu am mai scris aici si imi cer scuze ca am promis si poze. Voi face tot posibilul ca mai pe seara sa le incarc. In cateva zile sigur va implini 140.000km. Deja are programare la mecanic pe marti seara pentru urmatoarele: curea alternator, curea dintata distributie, rola intinzatoare, bujii, ulei, filtre, rulmenti spate. Toate piesele le-am achizitionat cu 324 lei si sa vad cat mai imi ia si manopera. Masina se comporta excelent pentru varsta si kilometrii ei. Sunt super incantat (in continuare ) de ea! Numai bine si la o noua reauzire cat de curand!
  24. DarkDogg

    Intrebare

    Telecomanda de LG se preteaza si la LAC M-0600R?
 

×
×
  • Create New...