Jump to content

nicolici

Membră
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

About nicolici

  • Rank
    Membra

Profile Information

  • Din
    Galati
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1997
  • Nr. Inmatr.
    GL04DAR

Recent Profile Visitors

1017 profile views
  1. Buna ziua, caut in Galati, un mecanic(nu schimbator de piese) pentru segmentarea unui motor de cielo.
  2. Salutare.Acum 3 luni am schimbat franele de cielo (fata) cu unele mai bune tip lanos luate din Iasi.OK.,acum am frane destul de bune :numai ca am observat pe discurile de frana cate o mica gaurica si capul de la un nit.Nu prea stiu cum sa explic dar din cate stiu eu discurile ar trebui sa fie netede,insa aici sunt netede numai cu exceptia asta .Bine ele arata la fel ,si ca diametru si ca adincime numai ca nu stiu ce cauta pe disc cate o gaura(de fapt nu este o gaura strapunsa,este o cavitate cu forma de gaura).Aveti vreo idee??!!!
  3. Masina mea scoate la relanti cand motorul este cald un fum alb-incolor(este usor perceptibil).In sarcina,in mers la turatii de 4000 nu scoate fum,abur sau ce-o fi.Schimbul de ulei este recent facut(omv10w40).Trebuie sa schimb deja semeringurile la supape?
  4. Bun gasit .Doresc sa-mi dati cateva sfaturi daca se poate la problema pe care am intampinat-o de cand s-a incalzit afara si anume porneste putin mai greu cand motorul este rece(si afara cald).multumesc
  5. Buna seara,vin iar cu o problema in atentia voastra.Motorul a inceput sa tremure ,sa nu mai traga bine(astea sunt simptome ocazionale).Masurile pe care le-am luat:spalat injectoarele cu us.O perioada a mers mai bine (cam 500km)-filtru nu are mai mult de 5000km.Cu 1000km mai inainte am schimbat uleiul,filtru de aer,bujiile ,chiar am pus-o pe tester(post..258)-adica am pregatit-o de iarna.Ce poate avea.?Banui tot injectoarele;are aceleasi simptome care le-a avut inainte de curatare.
  6. Meseriasul a spus ca e bine asa,mai ales ca mai jos indicele lambda nu poate sa-l lase.Cat sa fie amestecul(el spunea max.3,5-dar acum nu o sa-l duc la extrema cealalta))?Consumul e bine; poate il deregleaza?
  7. Astazi am fost la un service daewoo in braila la recomandarea unui amic pentru un reglaj mai specializat.Dupa ce i-am facut toate testarile(scaner+analizor)uite ce-a iesit:timpii de deschidere a injectoarelor a coborit de la 4,2 la 3,8 REGLAJUL VECHI REGLAJUL NOU C0...0,89 ...0,99CO2...13,9 ...13,6HC...128 ...150O2...1,22 ...0,42LAMBDA...1,02 ...0,983COcorr...0,90 ...1,01Tur...800 ...790Temp...23 ...92Omul a spus ca oricum era f.bine dar la insistentele mele a mai ,,gadilat-o" putin.Vreau sa aud pareri? OVI ??!!.Oare acum e mai sprintena? Aceste valori influenteaza consumul?
  8. Cumpar 2 sau 4 jenti de cielo pe 13 in stare cat mai buna.(sunt din galati)-doritorii pot sa-mi dea un PM.
  9. Salut doresc sa cumpar 4 jenti pe 13 de cielo, cat mai noi(bune)-ca de vechi(lovite) m-am saturat
  10. Ovi, adica daca i-mi aduce masina la valorile date de tine e posibil sa se schimbe ceva la mersul masinii??!!
  11. Salutare,astazi am fost la un analizor de gaze si am incercat sa rezolv,,problema mea"(adica cielo nu trage tare sau mai bine zis mi se pare puturos);fapt care am primit sfaturi de aici de pe forum.Am schimbat bujiile cu unele NKG,iar azi am fost sa reglez potentiometru CO2 pe analizor.Surpriza! baiatul de acolo a spus ca n-are ce sa-i faca ca este in parametrii optimi: CO-0.89% CO2-13,9% HC-128 O2-1,22% LAMBDA-1,02 CO corr-0.90% AFR - 15.10 TUR-800 rpm temp-23 oC L-am intrebat daca totul este ok --raspuns afirmativPutea sa-mi umble putin la lambda dar cica devine mai puturoasa(ea oricum parca este).Ce ziceti? E in ordine?!
 

×
×
  • Create New...