Jump to content

Dr.Medic

Membru
  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

About Dr.Medic

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/14/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    bazaciunea

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Kalos 1.4 16V
  • An
    2004
  1. Nu am inteles desenul, dar sigur imi dau seama cum e bine sa fie
  2. Incerc reglajul maine seara, multumesc mult. Sunt de acord ca nu iese ca pe aparate, dar pana imi fac timp sa ma duc la service este o varianta.
  3. Mulumesc de sugestie, azi m-am uitat pe acolo, am vazut un singur surub c un fel de puilita zimtata la capat dar mi s-a parut ca nu se acolo se poate regla. Altceva de unde as putea regla nu am obervat.
  4. Oricum nu cred ca te deranjej daca ne intalnim, le tin pe minim in jos cam de un an de cand am schimbat farul. De reglaj stii sa imi zici ceva? Am zis ca nu ma duc la service.
  5. Salutare tuturor, Am o problema pe care sper sa o rezolv cu ajutorul vostru. Unul dintre faruri bate mai sus decat celalalt dupa ce a fost inlocuit la service. Pe loc nu am observat, insa acum as vrea sa rezolv asta. Nu vreau sa ma duc inapoi la service, vreau sa il reglez singur, insa nu stiu unde gasesc surubul de relare al oglinii sau ceva asemanator. Daca le reglez din interior, se ridica si se coboara ambele la fel, deci nu ma ajuta. Modelul de far este de Kalos 2005 cu semnalizatorul separat. Ma poate ajuta cineva sa imi spuna unde gasesc "surubul" magic de reglare a oglinzii farului? Multumesc anticipat!
  6. off topic: Aveam programare, ca fara cred ca stai 2 zile si nu te baga in seama. Au venit si piesele si vineri le schimba. Doar ca va trebui sa le las masina joi seara si sa o iau vineri seara, ca nu ma pot duce vineri dimineata sa o las. Imi e teama sa nu "apara din senin" probleme la alte piese dupa ce o las la ei noaptea...o macara, o balama, etc
  7. Salutare! Aveam parerea ca aud zgomote anormale la gropi in partea din fata si din ce in ce mai des si pe spate. M-am hotarat sa merg la service. Au gasit ca trebuie schimbate urmatoarele piese: doua bucati rulment spare-stanga dreapta caseta directie bieleta antiruliu dreapta fata A fost o surpriza pt mine pt ca masina este in garantie inca o luna si nu ma asteptam la atatea piese. Cam in doua saptamani cica ajung piesele si le schimba. Super nasol serviceu-l la GTT, am asteptat 3.5 ore pt 5 minute de constatari...
  8. O sa ma duc luni cu el la service, aveam ieri programare insa am uitat caietul de garantie acasa si nu m-am mai dus... Sa vedem de unde o fi duda. Bine ca functioneaza macar.
  9. Salutare, nu am vrut sa deschid un topic nou, insa la Kalos-ul meu model 2005 la CD playerul montat initial pe masina nu se mai lumineaza ecranul cd-ului cand aprind luminile. Altfel butoanele se lumineaza, afisajul functioneaza. A mai patit cineva asta?
  10. Salutare! Pana la urma stie cineva de ce "vuieste" motorul cand e mai cald afara si AC pornit? Adica e normal sau e problema? Nu asa fac toate Kalosurile 1.4 16V sau e vorba de fiecare instalatie de AC in parte cat de bine a fost incarcata si potrivita? Inca ceva, cei la care AC miroase urat fumeaza in masina? Eu am masina de 2 ani si pana acum nu a mirosit niciodata urat si nu am dat cu vreun spray. Merg insa continuu cu ventilatorul pornit macar pe treapta 1.
  11. Ideea este ca la mine problemele au aparut odata cu incalzirea vremii...asa ca sper din toata inima sa nu se repete la vreme rece. Oricum de cand am avut probleme nu o mai subturez constant
  12. Problemele cu Check engine se pare ca la mine chiar au fost de la benzina asa cum au zis cei de la service GTT. Nu a mai tremurat motorul si nici becul nu s-a mai aprins de vreo 2 luni si 2000Km. Poate ca am avut noroc...
  13. Mie dupa ce am fost a 2-a oara nu mi-a mai tremurat decat foarte putin si nici becul nu s-a mai aprins. Insa cei de la service tot nu au facut nimic decat ca mi-au zis iar de eroare missfire. Au zis ca imi comanda piese (garnituri de supape si de semering?) si mi-au oprit caietul de garantie. Cica asa se face pana o sa ma cheme in service. Opricum de paste fac un drum mai lung prin afara localitatii, si daca tot nu mai tremura si nu se aprinde becul galben as vrea sa nici nu ii mai las sa ii desfaca chiulasa.
  14. Salutare! Si a mea are de 5 zile probleme cu "check engine" in sensul ca mi s-a aprins si mie. L-am stins in prima zi cand s-a aprins la service GTT is mi-au zis sa pun benzina aditivata si cu cifra octanica mare si bineinteles sa merg turat. Asa am facut, si dupa nici 100 km s-a aprins azi iar. Partea proasta e ca nici vioaie nu mai este cand e becul aprins. Am observat ca s-a aprins de ambele dati la cateva minute dupa ce am pornit aerul conditionat. Cei de la service au zis ca e eroare H0300, cica eroare de ardere in cilindrul 3. Insa nu mi s-a parut normal ca nici macar sa nu ridice capota!!! Saptamana viitoare ma duc peste ei si nu plec pana nu o cauta peste tot. Sigur daca nu era in garantie se apucau sa o desfaca...
 

×
×
  • Create New...