Jump to content

ADI.

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About ADI.

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/24/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Cielo Exe 1,5 DOHC 16V OCT>2002
  1. De Good Year Ultra Grip 6 ce parere aveti? Am un cielo executive si vreau sa-mi iau 4 bucati de la anvelope.ro . Vreau sa pun 185/65 R14. Mai are cineva montatat dimensiunea asta pe exe? E vreo problema?
  2. Salut! Am si eu urmatoarea problema. Saptamana trecuta am facut plinul de gaz de la o statie shell si am plecat la Sinaia. Prima impresie a fost ca merge super, fiindca pana atunci alimentam de la butan. Dupa ce am trecut de centura Ploiestiului si am intrat pe linie dreapta am calcat acceleratia si deodata s-a auzit ditamai pocnitura sub masina de am crezut ca pana acolo mi-a fost.Aveam vreo 80 si i-am dat a cincea. Am crezut ca a fost o intamplare si am mers mai departe dar a mai facut la fel de 2 ori si la viteze mai mici si am trecut pe benzina. Ce credeti ca a fost?
  3. Cum stii daca instalatia trece prin calculator sau nu? Eu am montat anul trecut o instalatie BRC si nu stiu daca trece sau nu.
  4. Nu are legatura cu alea de BMW(seamana, dar nu rasare). Singura solutie este sa vorbim pe forumul din Cehia ca sigur le fabrica cineva pe acolo. Sau poate sa vorbim cu Nicu Barbu.
  5. Am patit ceva de genul asta dupa ce am spalat motorul. Am pornit-o si a inceput sa faca urat in sensul ca, crestea si cobora turatia foarte rapid si chiar se oprea motorul., iar cand acceleram nu mergea mai mult de 50 la ora si simteam ceva ciudat sub masina ca un fel de pocnet.. Am lasat-o in garaj, iar a doua zi dimineata n-a mai avut nici o problema si au trecut vreo 2 saptamani de atunci si am mers vreo 1500 KM.
  6. Placutele din fabrica le-am schimbat la 40.000 km. Mecanicul mi-a zis ca mai tin o revizie dar eu le-am schimbat ca poate vara asta ies si eu pe afara. Mi-a pus niste placute nemtesti, parca BB scria pe ele si m-au costat 900.000 lei. Eu vroiam koreene dar nu aveau. Stiti cumva placutele care le pun in fabrica de care sunt, ca mi s-au parut bune si au tinut si mult?
  7. Eu am montat instalatia BRC cu rezervor toroidal la pretul de 460 Euro la Taxi Glucoza. Astia sunt undeva prin Tei. Din septembrie pana acum nu am fost la nici un reglaj sau revizie. Mai monteza Marini si Stefaneli. Lucreza curat.
  8. Salut! Eu am o instalatie gpl BRC de 7 luni si ieri am avut primul rateu in filtru de aer . Nu s-a crapat carcasa, dar s-au cam slabit clemele. Unde imi pot monta si eu supapa pentru carcasa filtru aer si cam cat costa?
  9. ADI.

    Spalatoriile auto

    Spalatorie fara atingere cu spuma activa este si pe Bd. Basarabia, langa McDonalds Morarilor.
  10. La mine la cielo exe *02 se aude chiar si pe loc atunci cand misc stanga/dreapta de volan un fel de scartiit, parca s-ar freca un cauciuc . E foarte deranjant mai ales de ce nu asculti muzica. Nu stiu care sa fie problema.
  11. La jantele de 14" si 15" toata treaba e ca marginea jantei sa fie la acelasi nivel cu surubul asa cum este la cea de tabla. Toate modelele de jante Opel sunt asa. Si atunci poti sa pui un 185/60R15 sau 195/55R15. Eu acum am pe cielo exe pe jantele de tabla 195/60R14 fara nici o problema ,iar aceleasi cauciucuri puse pe jante CMS de 14" imi atingeau in spate la denivelari. Eu cred ca jantele de 15" de Opel Astra ar fi cele mai bune pt cielo .
  12. O singură problemă am. Componenta (actuator+conector) care se afla intre capacul de la filtru de aer si capacul de la blocul motor, de la trepidaţii,se atinge de acestea si se pileşte. I-am pus un berete dar nu a rezistat. La voi cum este, cei care au motor dohc ?
  13. La mine, la cielo din 2002, se aude mai ales pe timp ploios un scarţâit la roata din faţă dreapta la denivelări ,dar mi-e cam silă să mă duc în service.
  14. Salut! Sunt nou pe aici. Am citit cu atentie fiecare discutie. Si eu am montat gpl pe ea acum 4 luni si sunt foarte multumit. Instalatia este BRC, tot din Italia, si am dat 440 E. Am butelie toroidala montata in locul rotii de rezerva(o iau doar la drum lung cu mine).Despre consum, a crescut cu 2 %. La drum lung de la 7% la 9% iar in oras de la 11% la 13%. Acum imi ia 14% din cauza frigului/ si pe benzina ajungea iarna pe la 12-13% in oras( prin centru). Pornesc pe benzina, dimineata astept sa se incalzeasca putin motorul si trec pe gaz la 2000 rpm, iar in restul zilei pornesc pe benzina ii dau un sprit si trec pe gaz.
 

×
×
  • Create New...