Jump to content

adrianm

Membru
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

About adrianm

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/03/1968

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Baia de Fier,Gorj
  • Din
    Baia de Fier,Gorj
  • Auto
    cielo 96
  1. Desi am un Peugeot 206 inca pastrez Cielo deci sunt in zona.

  2. @masterbobs : Am un cielo 115000 km din 96 sohc cu instalatie BRC si comutator cu 3 pozitii.Dupa ce mi-a dat cateva rateuri am verificat fisele si bujiile:3 fise intrerupte si corespunzator bujii ancrasate.Am schimbat toate fisele si a inceput sa faca cum spui tu :sa comute la turatii mici (daca nu la primul atunci sigur la al doilea semafor).Chestiunea s-a remediat dupa ce am pus la loc vechea fisa centrala .Probabil aia noua era mai bine izolata si la turatii mici nu mai sesiza impulsurile(impulsurile pt butonul de gaz sunt luate prin inductie cu 8-9 spire de pe fisa centrala).
  3. Probabil n-au ce face cu indicatia nivelului;nepotrivirea este intre butelie si plutitor : ei pun ansamblul care vine montat pe butelie de acelasi fel pe butelii de diverse forme si capacitati;probabil cea mai buna metoda ar fi sa strambe tija plutitorului corespunzator;altfel daca senzorul e cu leduri infrarosii n-ai ce-i face,daca e cu rezistor poti ajusta cu un potentiometru dar va indica neliniar. Cel mai important pana la urma este nivelul "0" adica 5 litri.
  4. Beculetele din bord sunt ca cele de dacie (sunt mai ieftine la un magazin de piese auto straine-se potrivesc cu renault ,peugeot-eu am luat cu 2 mii cand alea de dacie erau 16 mii pt ca erau lipite de soclu si nu separat).Alea din butoane sunt mai mari un pic decat cele din casetofoanele auto(merg si alea) sau puneti leduri de celular;eu am pus (pt ca nu gasisem becuri) leduri verzi inseriate cu 470 ohm(rezistente smd).Pt doritori fac cadou leduri si rezistente.Leduri gasiti la orice depanator gsm(inlocuiesc verzi si rosii cu albastre iar alea ramase nu le folosesc la nimic-ala rosu merge la butonul de avarie) Succese!
  5. Butoanele de comutare BRC spre exemplu sunt cu comutare la accelerare sau decelerare si au doua reglaje: pentru turatia la care comuta si pentru reglarea lui "0"(unde sa palpaie sau sa aprinda rosu cand mai sunt 5l in rezervor). Pentru a regla mergeti pana la gol, bagati 5 l, rotiti (parca spre dreapta)pana nu mai clipeste apoi usor stanga sa clipeasca.La BRC (modelul "ELEGANT")e al de turatie in stg si nivel in dreapta.
  6. Ce placut era duminica la biblioteca Aristia Aman pana cand venea o sleahta de haidamaci furibunzi cu claxoanele inrosite (BOSCH?).De obicei in nunta, da' la inmormantare ce-aveti cu ei ?Vreti sa-i desteptati? Clapsoane Bosch gasesti la targurile de saptamana(sau dezmambrari).Dupa ce probezi cateva LO si HI separat le pui pereche si vezi sa nu genereze armonici neplacute si vor fi ready to use.Daca ai urechile tumbacite cum spui n-ar trebui sa fie o problema sa le alegi.Am vazut la Craiova o juma de dubita de claxoane,becuri H4(2.5 RON),boxe,statii,cass,stopuri Citroen,Peugeot(cele mai frumoase),Renault-10 RON.
  7. E riscant ca vine unu' si sparge geamul sau strica yala doar ca sa-ti fure detectorul.
  8. NFS, cum ai prins detectoru deasupra oglinzii cu butoanele spe tine? Cum l-ai prins?Matiz are banda verde? fftopic: De sapt viitoare daca garcea nu are totul in regula:insigna,manusi tinuta coresp nu mai are dreptul sa ne opreasca, deci la o adica bagati in viteza si VALEA(aveti grija sa nu-si prinda bretelele in geam).
  9. Am luat-o la vale cu totii !Subiectu era unde le ascundem?Unde? A incercat cineva in spatele mastii,deasupra radiatorului?Dar sub capitonaj in fata plafonierei cat loc este ?Ar incapea doar cablajul(whistler 1670)fara carcasa?evntual fara difuzor.
  10. Problema lui subsemnatu:dat frana jos a plecat greu de pe loc, apoi la prima frana de serviciu nici n-am apucat sa ies din parcare,s-a blocat roata dr spate;blocata definitiv nu puteai s-o misti nicicum.Una dintre placute s-a desprins de pe sabot si a intrat pe sub ailalta(sunt lipite de saboti nu nituite ca la dacie).Placutele erau destul de bune,originale Daewoo,asta e, se mai intampla(exact asta i s-a intamplat lui var miu la mercedes C180.)
  11. Reclama mincinoasa e sufletul comertului. Aia a fost faza 1-pt intern .Acu deja e faza a doua :exportul si nu mai e nevoie de 5000 EUR ca e prea ieftina si uite ce fac nemtii, turbeaza. Asa o sa facem si noi cand or veni chinezii cu Chery ala al lor . Acu fie vorba intre noi(sper sa nu fie vreun neamt pe-aci s-auda) mie nu-mi place LOGAN deloc (in parte si din cauza mentalitatii mostenite de la Dacia(si Renault ca nu-s mai breji) ) dar nu-mi place sa faca astia pisu pe noi de fiecare data cand scoatem capu in lume. @danmoise poti sa pui asta :Cine se scoala de dimineata casca mai des -parca au spus-o carcotasii.
  12. Da, mai bine pui eticheta nemtilor de la RTL pe LOGAN;pana si mesajele telespectatorilor germani de la emisiunea cu pricina au fost: -faceti si voi masini ieftine decat sa platiti salariile de milioane ale demnitarilor germani -RTL si AUTOBILD sunt trompeta VW Vitezele de 50 si resp 64 sunt vitezele medii la care se produc respectivele impacturi;cand vor fi alte vit medii vor fi si alte teste. Indiferent cat s-ar zbate, VW o s-o ia in brate daca nu fac masini ieftine si dau doar din gura. A-ti vazut cate puncte are VW PASSAT 2000?11+8 fix cat LOGAN Una peste alta Dacia(-Renault) a facut ce si-a propus;char daca port Cielo si n-as schimba-o pt LOGAN va repet :RESPECT pt Dacia macar din mandrie nationala. Nu v-ar placea capsunarilor sa vedeti LOGAN-uri prin Madrid,sau Paris etc.? @NDI testele nu se fac pe clase ci pur si simplu pe masini : da cu ea in zid(care are masa +infinit ) si vede cine scapa ;si faci acelasi test cu toate masinile ia vezi tu nu cumva autobild a facut-o la una putin mai mare;si atunci deja avem un caz tipic de GIGO
  13. Azi am dus o Dacie(2002 injectie una din masinile de serviciu,proasta deja a ruginit iar motorul e varza) la dealerul Dacia cu care avem contract de service(cel mai tare dealer din Tg Jiu).Ceea ce parea o corvoada a fost cea mai amuzanta parte a zilei.Am vazut cu ochii mei nu din povesti de pe forum Loganuri noi noute cu : -cutia blocata -nu merge clima -nu merg stergatoarele -i-a fiert motoru ca nu i-a pornit termocupla -nu merg stergatoarele -parbriz spart Cel cu parbrizu spart e un profesor care sta la casa in Tg Jiu si nu prea scoate masina (sta la 300m de Scoala)si nenea dealeru i-a spus ca alternanta rece frig i-a spart geamul(a scos masina brusc in soare din garaj,criminalul). Sper sa merg tot eu s-o iau de la reparat;va tin la curent. PS oi baieti veseli dupa ce i-au spart pe golanari cu texte au verificat masina ochiometric si au constatat pagube la supape,vibrochen,chiuloasa stabilind un deviz de aprox 49 mil lei.
  14. Asa, erau proaste simeringurile, erau prea largi(asa au fost de la inceput-de noi).Astea puse azi sunt destul de stranse pe tija supapei. A spus ca segmentii nu e neaparat nevoie sa-i schimb da daca tot i-am avut i-a pus.Eu nu prea am stat pe-acolo de-aia nu stiu decat scorul final.Am pierdut cu inlocuirile alea de la sfarsit 5 ore si mai era si ziua mea...mersi pentru urare!!!
  15. Asa este :surubul din semiculoasa slabit.Acu am venit din garaj dupa ce am strans firele si am dat o tura cu masina.Merge excelent.Jos palaria NINI, am dat jos palaria.
 

×
×
  • Create New...