Jump to content

Bogdan_80

Membru
  • Content Count

    101
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Bogdan_80

  1. Bogdan_80

    Bancuri

    Cum sa ceri o marire de salariu. Angajatul: Scuzati-mă, domnule, pot să vorbesc cu dumneavoastră? Seful: Sigur, intră, ce pot să fac pentru tine? Angajatul: Știti, sunt angajatul aceste firme de peste zece ani. Seful: Așa. Angajatul: Nu vreau s-o iau pe ocolite. Aș vrea o mărire de salariu. Sunt mai multe companii care mă caută dar am zis să vorbesc cu dumneavoastră prima dată. Seful: O mărire? Ti-aș da o mărire de salariu, dar nu e timpul potrivit pentru asta acum. Angajatul: Vă înțeleg și stiu că situația economică curenta are un efect negativ asupra vânzărilor, dar trebuie sa luați în considerare că muncesc mult, am inițiativă și sunt loial acestei companii de peste zece ani. Seful: Ok, luând în considerare acesti factori și pentru că nu am chef să caut pe altcineva în locul tău, îți ofer o mărire de 10% și încă 5 zile de concediu pe an. Ce zici? Angajatul: Excelent. Mulțumesc, domnule! Seful: Înainte să pleci, de curiozitate, care sunt companiile care te caută? Angajatul: O…....Electrica, Distrigaz, Romtelecom, ApaNova și BANCA.
  2. Bogdan_80

    Bancuri

    Cand eram mai tanar, uram sa ma duc la nunti. Matusi de-ale mele si cunostinte in varsta veneau la mine, ma piscau de obraz si ziceau razand: - Tu urmezi acum. Au terminat cu porcaria asta cand am inceput la inmormantari sa fac acelasi lucru cu ele.
  3. Bogdan_80

    CATERINCA

    http://forum.softpedia.com/index.php?s=&showtopic=102248&view=findpost&p=7663733 http://www.220.ro/faze-tari/Politistul-Funky/vNHsIbntcF/
  4. Bogdan_80

    Caut o melodie

    Am gasit-o dupa ceva sapaturi Alessia - Borona supo. Multumesc oricum.
  5. Bogdan_80

    Caut o melodie

    Am auzit la radio o melodie cantata de o tipa ceva cu corona sera, aveti idee cum se numeste?
  6. Bogdan_80

    Bancuri

    Un câine-lup se întâlneşte cu un urs. − Tu ce eşti? întreabă ursul. − Câine-lup. − Cum aşa? − Păi, mama e câine şi tata e lup. Da’ tu ce eşti? − Urs furnicar. − Auzi, tu mă crezi tâmpit? Patru Pisici Patru bărbaţi s-au lăudat despre cât de deştepte sunt pisicile lor. Primul om era inginer, al doilea om era contabil, al treilea om era chimist şi omul al patrulea era angajat al guvernului. Pentru a demonstra asta, inginerul a chemat pisica lui: "T la pătrat, fă-ti jobul." T la pătrat s-a urcat pe birou, a luat nişte hârtie şi pixul şi a trasat imediat un cerc, un pătrat, şi un triunghi. Toată lumea a convenit că a fost destul de deştept. Dar contabilul a spus că pisica lui ar putea face mai mult. El a chemat şi pisica lui şi a zis: "Foaie de calcul, fă-ti jobul." Foaie de calcul s-a dus la bucătărie şi s-a întors cu o duzină de prăjituri. Ea le-a împărţit în 4 grămezi egale de cîte 3 prăjituri. Toată lumea a convenit că a fost bună. Dar chimistul a spus pisica lui ar putea face şi mai mult. El a chemat şi pisica lui şi a zis: "Măsura, fă-ti jobul." Măsura s-a trezit, mers la frigider, a luat un litru de lapte, a luat o sticlă de 10 uncii din dulap şi a turnat în sticlă exact 8 uncii fără verse o picătură. Toată lumea a convenit că a fost destul de bine. Apoi cei trei oameni s-au întors spre angajatul guvernului şi au spus: "Ce poate face pisica ta?" Angajatul guvernului a chemat pisica lui şi a spus, "Pauza de cafea, fă-ti jobul." Pauza de cafea sări în picioare ... mâncă toate prăjiturile, bău laptele ... se căcă pe hârtie ... regulă celelalte trei pisici ... apoi pretinse că ultima activitate l-a rănit la spate. A întocmit un raport pentru condiţiile nesigure de muncă ... a cerut despăgubiri acordate lucrătorilor, apoi plecă acasă pentru tot restul zilei, în concediu medical Iată de ce toată lumea vrea să lucreze pentru GUVERN.
  7. Buna ziua, O oferta de pret la ulei motor si filtre (ulei, aer, benzina) pentru Matiz. Multumesc
  8. Bogdan_80

    Youtube

    Nothing else matters la tambal,
  9. Bogdan_80

    La Multi Ani

    La multi ani AB si multa sanatate!
  10. Bogdan_80

    Camionagii

    Sincer daca e numarul remorci (al cisternei in cazul de fata) e irelevant, numarul care are relevanta este cel al capului tractor, asta daca se respecta anumite reguli in firma respectiva daca e ceva de genul azi merge Gigi maine Vasile nu mai are relevanta. Legat de soferi dupa TIR dupa ce firma la care lucrez s-a mutat pe centura si m-am lovit mai des de iei pot spune ca sunt mai civilizati, dau un exemplu ies din curtea firmei in soseaua de centura daca e coada si se opreste coloana in soferi dupa TIR ma lasa sa intru in coloana, astia cu dube sau turisme rar Doamne fereste sa piarda el ~2m care ii mai merge si se opreste. In rest subscriu la ce a spus si @laurentiu.
  11. Din neglijenta am tot amanat sa bag lichid de iarna, ieri am luat lichid si l-am bagat dar pauza nu se mai aude zgomotul specific al pompei. Am luat la studiat manualul dar nu am gasit siguranta aferenta. Am zis ca poate a inghetat si azi am luat alcool tehnic si am turnat peste lichidul de iarna, la fel. Intrebarea mea este exista o siguranta pt. aceasta pompa? Sau sa-mi iau adio si sa cumpar alta pompa? PS Exclus sa fie pe acelasi circuit cu stergatoarele deoarece acestea functioneaza. Multumesc anticipat.
  12. Dj_Dark nu numai atat mai si cotizezi la MAI. Uite aici patania mea.
  13. Primul segment (cel dinspre capul pistonului) este denumit "segment de foc" , crezi ca-i spune de pomana asa? Este cel mai expus la temperaturile ridicate si celelalte fenome care se petrec in cilindru iar de partea a doua, ungerea are grija al treilea segment (cel dinspre "fusta" pistonului) care chiar asa se numeste "segment de ungere". Asa ca sincer nu stiu de unde ti-a iesit ecuatia asta.
  14. Bogdan_80

    Kitsch-URI

    Hm, cumva e A3 intrat la apa?
  15. Bogdan_80

    CATERINCA

    Asta e de belea, oare ce fata o face garda cand da peste o astfel de factura?
  16. Bogdan_80

    Concurs Foto

    Done. Superbe poze.
  17. Dupa cum s-a spus cauzele sunt altele si asa este chiar eu era sa o patesc pe DN1 nu mai tin minte exact unde, era o ceata densa si am prins o portiune unde axul drumului nu era trasat noroc cei dupa contrasens ca i-mi mai dadeau cate un flash cand intram pe tarlaua lor si tot atunci alta cauza bizoni dupa sosele un dobitoc cu un volvo xc90, eu aveam cam 30 km/h se lipeste de mine si dai flash-uri claxoane, i-am facut loc si dus a fost. Nu pot sa il numesc altfel in conditiile in care vedeai cam la un metru in fata sa-i dai talpa cu toate ca avea proiectoare dar nu cred ca ii conferea un camp vizual atat de bun, drept pentru care raman la parerea mea inconstienta. Mircea si as mai adauga ceva si scoala daca s-ar face cum trebuie si sa-i invete dar can eu vad VW Passat masina de scoala si viitorul sofer lasat in pace ca na are nspe sisteme smechere masina si dupa ce i-si ia permisul poate nu i-si permite omul o masina asa dotata si cand o sa aiba parte de sa zicem o derapare nu o sa intre abs-ul esp-ul si alte smecheri si rezultatul e clar. Da am pretentii prea mari la frana de motor, abs din gamba cand ei nu-i invata sa dea semnal si sa se asigure la schimbarea benzi, pe mine m-a urcat unu' pe linia de tramvai si la semafor m-am dus prin dreapta (in cazul masinilor de scoala il injur pe ala din dreapta, ca cel de la volan abia invata) il intreb pe instructor ce-l inveti frate? raspuns: Dar ce-a facut? i-am povestit si el habar nu avea de faza respectiva, asa ca nu mai am pretentii.
  18. Am planuit o tura in Piatra Craiului, vroiam sa facem creasta dar abordarea pe la refugiul Grind nu s-a dovedit prea inspirata, lipsa surse de apa, marcaje aiurea iar cand ne-am dat jos si am vrut sa o abordam pe partea cealalta prin Diana am renuntat din cauza conditiilor meteo. Oricum au fost 4 zile superbe Puteti vedea aici cateva poze.
  19. Da stryder e service suzuki si nu e singurul, cred ca toata reteaua radacini s-a reprofilat, revenind la autonet giulesti, dupa patania pe care am avut-o si am povestit aici din lista data de cei de la CASCO i-am ales pe ei mergand in primul rand pe ideea ca au fost service autorizat daewoo si stiu cu ce se mananca. Super multumit de cum au lucrat, arata ca noua inca o chestie care m-a impresionat cand am dus-o era murdara atat in interior cat si in exterior, am lasat-o special asa ca m-am gandit ca tot o sa o jegareasca ei, dar surpriza cand am luat-o era curata atat la interior cat si la exterior. Datorita unor probleme cu actele a mai durat ceva pana am luat-o si binenteles ca s-a pus praful pe ea iar tipul care s-a dus sa o aduca a dus-o sa-i mai dea o spalare pe exterior. Stiu este logic sa se intample asa dar m-a mirat ca se poate intampla si la noi.
  20. Bogdan_80

    La Multi Ani

    La Multi Ani Satori!
  21. Bogdan_80

    Cuplu Si Viteza

    Din experienta proprie adica testat de mine, nu stiu cat de sport e sa o duci cu a doua la 60, eu am dus-o la 50 dupa care i-am dat a treia si s-a simtit un zvac, in schimb o data cand am urcat-o mai mult aproape de 60 nu s-a mai simtit. Sa fiu mai explicit in prima faza am fost pe cuplu iar in a doua nu, deja cand depasesti si ai iesit din acel raport nu se mai justifica sa o duci asa de sus. Combinatia cu a doua 50 a treia 70 o folosesc doar in situatii delicate, si da rezultate.
 

×
×
  • Create New...