Jump to content

tanase_constantin

Membru
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

About tanase_constantin

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    constanta
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    2007
  1. eu as fi interesat de un nr de telefon, se poate pe un privat ceva? mersi!
  2. eu as vrrea sa le iau ptr mine, daca e psibil bineinteles!
  3. Am vazut masina in mamaia si am vorbit cu "omul" nu are angel eyes, zicea ca a facut test la un xenon si dupa asta vroia sa isi puna frumoasele cerculete...jantele le-a dat si a comandat altele iar interiorul nu mai exista , adica o cunducea baiatul pe roata de rezerva ))))) nu avea nici un scaun daca iti vine sa crezi,un matiz complet chel, nici macar fete de usi nu mai avea,arata ca dupa razboi mi-a zis ca sunt la bucuresti ptr tapiterie de piele adevarata,...sa nu mai zic de faptul ca era imbracat la costum ))))....nu stiu ce invarte dar se pare ca era hotarat si traia ce zicea! Pe mine personal m-a convins ca va face treaba buna!
  4. vazut in Constanta cand mergeam la mare, foarte misto! ...mult mai misto decat toate matiz-urile vazute pana acum, parerea mea!
  5. pai ha zi si tu unde e atelierul ala care face asta!ma intereseaza!
  6. gigi kent tu intri si pe homemade?reply my!
  7. Provocare: Nu vrea nimeni sa isi redecoreze aspectul fetelor de usa ?....Este prea comun si eu zic sa il schimbam in ceva mai interesant, si anume: montarea butoanelor ptr geamuri electrice(comanda dubla la sofer) in fata de usa + comanda ptr reglarea oglinzilor electrice iar in partea de jos langa buzunar modificat lacasul ptr boxa...aaaa, ptr usile de pe spate niste scrumiere ceva de genul celor de pe Cielo. Eu sper sa nu credeti ca bat campii , eu unul am treaba asta in lucru si nu mai am rabdare sa vad proiectul terminat,oricum, pun si niste poze pe site ca sa va dati si voi cu parerea, sfaturi,etc! Spor la toata lumea!
  8. poate ma rezolvi cu pila ta si pe mine ca ma risc din toasta saracia sa te cinstesc la terasa in mamaia, ce zici? Tolin ce sa zic, daca este un sambure de adevar in faptul ca faci 53 nu imi vine sa iti zic decat un resptectuos "multi inainte!"....insa vreau sa imi explici si mie care e faza cu "arcuri cu pas variabil"?...eu stii de ce vreau amortizorul mai tare?...ptr ca am jante de 15 inch cu anvelopa 195/45/15 iar pe spate cand transport 2 sau 3 persoana imi freaca anvelopa in aripa, e urata treaba!.....eu am luat niste arcuri sport (am inteles ca sunt mai moi decat cele din fabrica)...din cunostintele mele eu credea ca cele sport sunt mai tari!...nu mai inteleg nimic..LUMINEAZA-MA!
  9. Tolin, scuze daca ma bag si eu in seama vis a vis problema asta cu amortizoarele de matiz, eu am pus pe masina niste jante de 15 inch si am o problema cu ele ca sunt prea moi zic eu,imi ating rotile spate in aripa cad car 2 sau 3 peroane pe pate,(am pus si arcuri sport dar tot degeaba) in rest nu mi-au facut nici o figura sa trancane, etc, culmea sunt bilstein-ulei, am 17.000 km rulati si nu am avut nici o prblema cu ele,...eu stiu ca este cineva care le intareste, nu stiu cum mama naibii face dar e meserias, are 50 de ani mosulica si face asta de la 17 ani,iti vine sa crezi?...toti astia din C-ta cu tuning pe care ii stiu eu si-au modificat amortizoarele la mosulica asta si sunt super multumiti,...eu le trimit maine la modificat si postez rezultatele, sper sa mearga! Vrei sa te scot eu din dilema? Iasi-ul este cel mai praf drum (de tarachiar) din Romania asta frateeee, cred ca la C-ta este UE adevarat dpdv al strazilor aproape fara gropi, departe de multe orase! Am fost de pasti in Iasi si am vazut asta, nu e vrajeala,asta e problema = strazile sunt foarte proste, poate cele mai proaste din tarisoara asta!.....cred ca ar trebui sa impuscati primarul! fftopic: NFS zi si mie pls apropo de geometrie, asta se poate face si in cazul proiectoarelor, ca mie imi pare ca bat aiurea!...se poate rezolva la service sau mai bine o fac acasa la ochi?
  10. Super treaba omule! bravo! La ce bani te ajuns toata treaba, cum se aude?......nu tine numai ptr tine da si mai departe pls!
  11. Laure sa iti zic una tare:...apropo de tiganie si de prost gust daca iti arat o sorcova de BMW X5 mori!...cred ca e patronul unui hotel din mamaia, frate sa ai bani si sa iti bati joc de o masina ca aia e strigator la cer, cred ca daca trimit o poza la nemti ii da banii inapoi si isi retrag bmw-ul ca sa nu le mai murdareasca imaginea!...sa vezi frate prostie si sa nu iti vina sa crezi ce le bese capul la unii ca ma uitat si vorbeam singur pe strada! Am ramas inmarmurit! Apus un eleron cat usa de la intrare in hotel si a mai pus si ledulete dealea ca in bradul de Mos Craciun hahahhaha!..o sa pun poza zilele astea sa va minunati, asa ca pe astia cu Dacii poate ai zice ca nu ii duce bibilica,sau poate nu au destui bani sa faca ceva mai de cacao decat ala cu bmw-ul PUN POZA in maxim 2 zile! Avertisment: poza de la care poti muri de ras! posibile reactii adverse: vorbesti singur pe strada!
  12. de ce nu ai afacut toate astea la ei la reprezentanta si nu avei probleme eu asa am facut ca sa ma iau cu ei la cearta, si ca sa nu iti mai zic ca la bani am iesit mai ieftin ca la alti meseriasi pana la urma nu dispera, important e sa nu mai faci alte modificari pe viitor!!!(decat la ei evident)sory ptr cele intamplate, eu cred ca am fost norocos sau poate inspirat si am facut astea la ei!
  13. tot ce este posibil, asta in cazul in care schimb doar arcurile ca daca schimb si amortozoarele nu mai misca, am prieteni care au distanta de 1.5 max 2cm si nu ii freaca pe airpi,am facut niste calcule daca ar mai cobora cam 3 cm este deajuns,testez si va zic cum a iesit si pun si poza pe site.
  14. Stii ce vreau sa te intreb? stii tu sau ai auzit la cineva cu matiz sa mai taie din arcuri? Stiu si eu de arcurile de la H&R dar mi se pare ca coboara cam putin, eu am pus jante de 15 inch pe matiz si s-a mai inaltat masina si as vreau ca distanta dintre partea superioara a rotii si aripa sa fie de maxim 3 cm, pe cand acum cu cele stock am distanta de 10 cm si arata urat tare!!! ceva sugestii tu sau altcineva care citeste topicul asta ,...HELP! Si ca sa fiu mai convingator pun si niste poze sa vedeti despre ce distanta vorbesc, de exemplu matizul caramiziu are o simetrie dpdv al distantei intre roate si aripi si pe fata si pe spate pa cand al meu cu jante stoc(sau alea pe 15 inch)este total aiurea, mai alea pe fata! help help help!
 

×
×
  • Create New...