Jump to content

rlaur

Membru
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About rlaur

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Auto
    Peugeot
  1. rlaur

    Povesti

    Ieri in centru s-a circulat mai bine deoarece o coloana oficiala...cu motociclisti bla bla ...cu "basesti" a trecut de nustiu cate ori pe bulevard, numai atunci mai vezi cate un garcea pe strada! Si daca cumva ai norocul sa fii pe ruta coloanei oficiale, poate chiar inainte , s-ar putea sa ai noroc si sa circuli extrem de repede
  2. rlaur

    Sculele Noastre

    ) io zic ca daca tot ai atata zgomot ..eventual sa schimbi coolerele alea de amd de pe calculatorul tau..sau eventual sa mai verifici odata daca procesorul tau nu este amd no offence-just joking . Parerea mea este ca un calculator chiar este o SCULA , mai ales cele portabile , laptop . Daca te referi la scule de mana gen topor , ciocan alte alea atunci nu este Pai draga prietene , tu folosesti calculatorul sa asculti cd-uri de calitate...si vrei performante?Mai bine foloseste sculele acelea de care pomeneai , specializate pentru aplicatii multimedia! Daca pentru tine calculatoru este doar un "jaf" , ar trebui sa stii ca pentru altii este o "scula" adica unii chiar folosesc calculatoarele sa creeze diverse programe utile omenirii,sa conduca diverse procese de productie ,din intamplare chiar masina ta este comandata de mai multe calculatoare , deci calculatorul este un "rau" necesar. Anyway , ai dreptate in legatura cu calitatea componentelor de la noi , majoritatea sunt de calitate indoielnica,pot fi loturi refuzate pe alte piete,diverse defecte ascunse, componente care sunt facute pentru cei "multi" . Si asta e valabil pentru foarte multe din produsele electronice , din pacate. on topic : p4 2,4 , 512 ddr, geforce ti4200 128 , hdd 2x120 , lg flat 17"
  3. nu am fost malitios cu intrebarea ci pur si simplu eram curios ce inseamna!mersi orikum pt explicatie >- eu zic ca e mai bine ca din cand in cand sa mai si invatam cate ceva pe forumuri si chiar dak este un pic offtopic nu strica sa mai intelegi cate un lucru despre o anumita componenta a masinii , doar nu putem sa le stim pe toate nu
  4. trifazica? poti sa ne explici mai pe larg termenul >- macar sa mai invatam si noi cate ceva
  5. rlaur

    Radioamatori

    nu incerca statia pe antene neacordate...mai ales una cum zici tu de 25-30 cm ..e ca si cum ai emite fara antena! eu te sfatuiesc sa ai rabdare si sa iti iei o antena buna ...care pentru mobil e peste 1,45 m in frecventa asta, si care de asemenea chiar daca e noua , in principiu trebuie reglata cu ajutorul reflectometrului pe care il detii . e pacat sa irosesti 50 de euro , insa daca vrei , pentru receptie poti folosi , incerca, o alta antena...dar totusi mai lunga de 1m. Nu te astepta la performante fara o antena buna!
  6. rlaur

    Radioamatori

    poey de exemplu adineauri am vorbit cu australia...in cb e divizia 43 ..ce zici e bine ? bine asta tine de propagarea undelor si reflexia acestora in straturile superioare.Pt. local se foloseste unda directa , iar in 144 mhz fara repetori sa vedem pe ce distante merge qsl ?
  7. rlaur

    Radioamatori

    corect ce zici tu , dar fii sigur ca nu poate sa coste 50 de lei ( grei >- ). sunt totusi niste echipamente de comunicatii , nu niste walky-talky amarate.Plus ca daca vrei sa te auzi la distante mai mari, si cu o calitate superioara trebuie sa iti iei o statie mai buna si mai puternica...plus o antena de emisie cu un castig mai bun.E adevarat ca o statie este utila deoarece pe langa faptul ca puteti comunica gratis si pe distante mari intre voi , exista si informatii in trafic de la TIR-isti.
 

×
×
  • Create New...