Jump to content

Cartieru

Membru
  • Content Count

    80
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cartieru

  1. Cartieru

    Buburuza Srl

    Sa o stapanesti sanatos.Multi Km fara incidente.Numai bine
  2. Sa o stapanesti sanatos.Multi KM fara probleme.
  3. Motociclistii exista in trafic!!!

  4. Cartieru

    The Crow

    Sa o stapanesti sanatos.Sa va bucurati unul de altul .Multi km fara probleme
  5. [becuri Philips la pret acceptabil si caliatate buna gasesti la Aspad.uite adresa Str. Zeletin nr. 12A Bucuresti, Sector 1, Romania zona ROMAERO BANEASA ).Statia Apicola.
  6. Blackye,5 ani, rasa Boxer.Multa energie ziua,noaptea doarme mai rau ca mine ,plus de asta sforaie ingrozitor
  7. Chiar imi place cum arata.Multi km in continuare. Felicitari !Numai bine
  8. Neata ,in sfarsit stau si eu acasa si imi beau cafeaua citind forumul,sa tot am zile ca asta .Frumos ca ninge daca stai in casa ,in rest no comment.
  9. Cartieru

    Spalatoriile auto

    Salutare Danker62,vad ca esti din Titan ,.pe Postavarului ,gasesti benzinaria MOL,unde iti faci masina impecabil,si la un pret nesesizabil.De ex.un jet 3lei,+spaga la cel care o spala sa iti dea si cu solutie ,si dupa spalare o bibilesti tu in parcare acolo.Asta e solutia mea,eu asa procedez si sunt multumit .
  10. Andrei XXL si eu ma confrunt cu aceeasi problema,caldura insuportabila din masina .Nu stiu care ar fi solutia sa scapam de acest inconveneint,in afara de A/C. Prefer sa nu mai folosesc masina in timpul zilei,daca nu am treaba urgenta decat sa ma sufoc ,mai bine pe jos ,si daca simt ca imi este cald mai beau o berica la o terasa )
  11. Am urmarit cu mare interes,acest topic,deoarece ma bate si pe mine gandul montarii A/C pe matiz.Vad ca se poate. Felicitari persoanelor care au reusit aceasta performanta.
  12. extraordinar de frumos,trebuie neaparat sa trec si eu vara aceasta pe acolo ,am sa mai revin cu intrebari ,cand voi fi gata.Multumesc frumos de informatie,chiar este superb ,deja incep sa ma gandesc la vacanta .
  13. Vreau sa vad cum arata,o poza ceva ai ?
  14. "rmpopa Multumesc frumos de informatie."am sa incerc duminica sa vad ce gasesc.Salutare
  15. "Daca tot se cauta diverse chestii,caut si eu deflectoare aer matiz,care se prind in cheder.Spuneti mi si mie va rog un magazin aici in Bucuresti unde gasesc asa ceva.Stiu ca exista topic,l-am vizionat din pagina in pagina,dar nu se spune de unde se poate achizitiona,am cautat cam peste tot la mine in zona si nu gasesc,nu vreau on-line. Daca aveti habar,va rog sa imi spuneti si mie .salutare
  16. Masina este superba,sa o stapanesti sanatos !. La cat mai multi km.fara probleme
  17. Salut 'blackhowk'.Sa iti spun asa de la inceput,"sa o stapanesti sanatos".In primul rand nu stiu daca ai la ce sa te uiti,masina este noua,merge bine prima ora ,pe parcurs apar probleme daca prinzi o masina "slaba".Uita-te la km parcusi pana in acel moment cu masina.Eu am luat Matizul meu cu 10Km la bord ,dar se poate sa il iei si la 40km ,si deja este prea mult,parerea mea.Salutare si asteptam poze.
  18. Ideea cu A/C pe matiz nu mai suna asa de bine cand am vazut pretul .2000 de Euro ,astia sunt nebuni.Cade ideea ,clarrr,vad eu cum ma descurc fara aer asta e!!
  19. Au venit iar caldurile, ,iar eu pe Matizul meu nu am A/C.Ne ajuta si pe noi cineva ,care are ideea despre montarea unui sistem de A/C,de pret,etc. pe un matiz E-Klasse?? Va rog,in numele celor care au nevoie.Ma in clin ,voie buna
  20. Cartieru

    Bancuri

    Intr-o zi la scoala profa de romana ii roaga pe elevi sa faca o fraza cu 2 cuvinte: Dalas si Campari . Vasilik : Eu ma uit la Dalas si beau Campari...Foarte bine spune profa...Mihaitza: Cand am fost in Dalas am baut Campari...Foarte bine spune profa...Bula: CAM PARI nefu...a, DA LAS ca te f..t eu
  21. Hmmmm,cam mare consumul 8,5l la 100 de kilometri.Parerea mea,cum zicea si Tolin,nu trebuie sa tratezi un motor de 0,8 ca unul de 1,4.mare atentie cum schimbi vitezele,sa nu ti motorul foarte foarte turat.incerca un stil de condus mai soft si ai sa vezi ca o sa se rezolve problema.Eu la matizul care il am in dotare nu am scos cunsum mai mare de 7,5.
  22. Mare actor,mare caracter,Dumnezeu sa il odihneasca .Pacat ca tinerii din ziua de azi ,numai apreciaza adevaratele valori care le are Romania ,si care ,vad ca se duc pe zi ce trece.Pacat ,mare pacat
  23. Intr-adevar o masina superba,foarte puternica si frumoasa.Sa o stapanesti sanatos si sa circuli cu prudenta,Salutare
  24. Cartieru

    In Caz De Avarie

    Am trimis si eu datele. ,Ma inclin ,voie buna ,si drum placut va doresc
 

×
×
  • Create New...