Jump to content

apropo_000

Membru
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

About apropo_000

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Yahoo
    apropo_000

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet Nissan VW
  • Model
    Aveo zx280 golf 2
  • An
    2007 1979 1988
  • Nr. Inmatr.
    B-58-...
  1. sper ca am citit bine...cod eroare : Po 300 sau Po 330 exista asemenea cod?
  2. Pai asta intentionez...sa o vand. Supararea mea este ca au cazut mult prea multe pentru o masina noua...inacceptabil de multe si pe deasupra nerezolvate de service . Fac aproape 2 luni din 15 cand stau fara masina.Poate nu am avut eu noroc la asta ...cine stie...dar pentru mine este varza. Toata lumea ...baga solutie de curatzat...fa nu stiu ce... bla bla bla...pai ce frate am luat bibelou? Tot anul trecut am mai cumparat inca 2 masini si nici una nu a vazut service in afara de revizii ...in spetza kia cerato si skoda oktavia tour.Regret ca nu am luat tot kia...m-am kkt pe mine la bani si asa-mi trebuie...
  3. Nu tot ce are supape coreene e masini proaste dom'le. Doar aveo( mai am o coreana de care sunt foarte multzumit) Varsta 14 luni km: 27000 defecte: Abs , mil , aeroterma, buton avarie, zdrangane bordu pe dreapta fatza, bate vantu ma misca 3 benzi odata, a venit un bou cu o skoda oktavia si fara sa se asigure mi-a tras-o in dreapta fata. La el doar numar cazut La mine far spart, aripa ...muci, bara fata muci, Per total masina muci( sper ca sunt suficiente defecte...si mai am daca vrei)
  4. Buba si la mine... ...mil aprins dupa ce in prealabil vreo 2 sapt aveai senzatzia ca merge in 3 pistoane...tremura rau de zici ca avea frisoane. Facut revizie (2) stins bec, dormit linistit, a doua zi aprins bec nenorocit de mil si nu singur...ci in cardasie cu ala de abs. Acu la doftor la schimbat supape de evacuare cica . Despre abs...nici vorba...astept cu interes.Operatia cica dureaza 10 zile...cred ca schimba una bucata supapa pe zi . Cand nu mai am lumini de discoteca in bord...maritat saracia ca nu-i de tzinut. Ori masina proasta ori service de 2 lei( incercat tot in bucuresti...di-bas, gtt, radacini) In rest numai de bine
  5. Dar de motoarele de 1.8 ... nu stie nimeni nimic de consumuri?.....?
  6. Hai nene Sato ca fierbem...la ce te-ai hotarat?
  7. Dupa cautari indelungi ...cred ca ma opresc la sw de 1.8 .La cat merg eu cu masina nu prea se justifica banii pe care-i dau in plus pe lacetti motorina.( bani in plus, revizii mai mari, ...bla bla bla...) Nene Satori ...tu te-ai decis?
  8. B aga repede cateva sute de km sa vedem si noi daca se merita.Sa o stapanesti sanatos
  9. aduc stelele...:)

  10. Probabil ca ai dreptate, dar din punct de vedere al banilor si dricul asta este o posibilitate.Oricum este mai fiabila masina decat un megane 2, si muuuuult mai ieftin de intretinut.Oricum dupa zeci de calcule, cred ca o sa ma opresc la un benzinar, dar inca nu stiu la ce.
  11. Mai oameni buni ...iar ati fugit de la subiect...urmaresc cu interes topicul acesta, pt ca in octombrie apare al 2-lea soricel si sunt nevoit sa-mi schimb Aveo. Si eu sunt interesat de un break, sw, estate, sau cum se mai numesc, ..., si nu stiu la ce sa ma opresc. Povesti sunt destule, iar daca ar fi sa ma iau dupa ele , megane estate 1.5dci iese din discutie. Totusi pana in 15 max. 16K nu prea sunt multe optiuni diesel. In consecinta, totusi la care sa ma opresc?...megane estate 1.5 dci , astra clasic caravan 1.7 cdti, lacetti sw 2.0 ,..., si poate mai aveti voi ceva recomandari( variante)
  12. ... Zi-mi si mie nene cum merge partea audio fara cheie in contact...ca eu nu am reusit ...iar la motor de 1.2 urban doar 8,5...pai ce faci ...mergi doar noaptea prin oras?
  13. Mai sus eu vorbeam numai de cutia de 1.4 In opinia mea este o cutie sa zicem medie.
  14. In sfarsit sunt satisfacut si eu de consum...8-8.5 , in regim mixt spre urban, 2800-3500rpm, cu clima, omv 95 ( f..k omv 100 )
 

×
×
  • Create New...