Jump to content

bughybughy

Membru
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About bughybughy

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Auto
    Cielo executive Euro 2 - 1,5 DOHC
  1. Masini care regret ca nu le-am cumparat: 1. Matizul euro 2 la 4200 euro chel la promotie... pt. sotie 2. VW Bora diesel - la lichidare de stoc 12.000 euro DDP - ... pt. mine too late now...
  2. bughybughy

    RCA 2007

    RCA 2007 pt. Cielo 1.5 DOHC - 277 lei la Alliantz-Tiriac pt. barbat, mediu urban, fara amenzi in antecedente.
  3. Am reusit sa-mi fac RCA pe 2006 pe internet, exista un site www. asigura.ro care cauta pt. modelul tau de masina la toate firmele de asigurari acreditate si-ti prezista lista cu preturile in ordine crescatoare. Tu iti alegi firma la care vrei sa-ti faca si ei ti-o aduc la usa a 2-a zi la ora care vrei tu fara nici un alt comision. Bafta!
  4. Gata, l-am montat si eu tot acolo, nu i-am mai pus siguranta, un electronist m-a sfatuit ca macar sa-l pornesc dupa ce-am pornit motorul, sa-l feresc de socuri. Intradevar, seara se vede de conducatorul din masina care vine in spate, si trebuie redusa intensitatea luminozitatii displayului. In rest, aici sus e minunat. Acuma mai am o grija, cand plec cu masina trebe sa nu uit sa-l pornesc si sa-l opresc, acuma nu mai e legat de pornirea motorului, o grija in plus...
  5. Acuma sa nu generalizam, am 2 telefoane Samsung S300 si eu si sotia cumparate de la Orange Shop, dar au in interior sigla HAT si n-am avut nici o problema de 2 ani. Dar uitati-va la altceva> cate telefoane samsung existau pe piata acum 5 ani, cand piata era dominata de nokia, motorola si alcatel (nu gaseai picior de samsung) si ce explozie de piata a avut samsung cel putin in romania unde pe strada tot al 3-lea telefon e samsung, care mai de care cu 10.000 de culori si taspe mii de mega camera foto... Normal ca s-au inmultit si nr. telefoanelor care merg in serviceuri, mai ales ca telefoanele cu clapeta sunt mai sensibile. Oricum, Nokia rules!
  6. Multumesc de sfaturi, maine ma duc sa-mi cumpar siguranta si ma apuc de desfacut plafoniera. Deci sunt 3 fire acolo ? (+) permanent, (+) doar cand e plafoniera aprinsa si inca unu pt. masa, da ?
  7. Vreau sa-mi mut detectorul din tetiera scaunului din dr. pe parbriz, sus intre plafon si oglinda retrovizoare, in spatele benzii colorate, unde nu se vede din exterior. Acolo as putea sa-i iau alimentare din plafoniera? Are curent tot timpul, nu? Stie cineva ce fire ar trebui sa leg acolo ca sa nu mai merg la service sa le umflu buzunarele la electricieni? Eventual cum se desface plafoniera. Multumesc mult.
  8. Apropo de ceas, al meu ramane in urma tot timpu, cam 15 minute la 3 luni, se poate regla ceva la el? Ca doar nu pot sa ma duc cu ea sa le spun ca e in garantie si nu merge ceasu la fix ca se iau cu bata dupa mine !!!
  9. > Bravo Viper, am ras cu lacrimi la faza cu 1 stea, o sa ma duc la service sa-i rog pe ingineri sa faca cumva sa-mi mai scada macar o juma de stea si la a mea, cand lovesc cate un tigan mort de beat pe mijlocu drumului tipand la masini sa aiba sanse mai mari de reusita in indeplinirea senzatiilor tari Noua lege deja o trecut de camera deputatilor, din 23 iunie se afla la Secretarul General al Parlamentului pentru eventuale sesizari privitor constitutionalitatea ei inaintea de trimiterea pt. promulgare catre Sefu Mariner.
  10. La IATSA 2 pe Dorobantilor l-am facut eu, fara spaga, elegant, vreo 380.000 lei parca, si oricum, nu prea le arde sa-ti caute nod in papura daca e masina mai noua de 3 ani ca tot ei trebuie s-o repare .
  11. bughybughy

    Senzori Parcare

    Acuma am vazut la un vecin senzori de parcare, are 6 in total, 3 in fatza si 3 in spate pe spoilare, dar 4 sunt montati in colturile masinii, si 2 chiar in mijlocul barei de protectie. La el ii arata cand iese din parcare si trece cu coltu masinii pe langa coltu masinii parcate in fatza lui distanta pana la 10 cm. O chestie minunata, dar din pacate nu i-a montat el, asa a cumparat masina din Germania. Ii porneste de la un buton, nu se cupleaza automat cand baga in marsalier. Or fi si la noi asa modele pe undeva ?
  12. bughybughy

    Senzori Parcare

    E o mica problema. Din specificatiile tehnice de pe site, reiese ca ei actioneaza intre 0.35 si 2,5 metri. Problema e ca n-am nevoie sa-mi spuna cand parchez lateral cu spatele "vezi ca e o masina in spatele tau la 2 metri" ca doar o vad si eu ca-i acolo, si atunci cand ajunge la 35 cm sa nu mai poata seziza distanta. La un metru distanta fata de cel din spate pot si eu sa parchez. Ati gasit si alte modele care sa arate distanta si la 20 cm, sau 10 cm, sa pot sa o parchez in locuri f. stramte ? . Daca dau 1 milion pe detectori, macar sa simt ca ma ajuta cu ceva. Sa poti trece cu bara la 10 cm de cealalta masina relaxat in timp ce babele de pe trotoar isi fac cruce .
  13. Ba era mai mare, pt. ca nu avea forta, trebuia sa apas pedala de acceleratie mai mult. Cand are o turatie mai mare, forta si-o ia din turatie si nu mai trebuie sa calci asa mult acceleratia, la motoarele cu injectie ECU controleaza cantitatea de benzina care intra, si nu e valabila vechiul calcul de la dacia cu carburator care la nr. dublu de rotatii papa dublu benzina... Acuma decand merg mai turat, mi-a scazut consumul urban aprox. cu un litru... Dar nu fac acceleratii bruste.
  14. Pai obisnuit cu dacia parintilor, schimbam la inceput la 3000 - 3500rot/min, si in treapta superioara ajungeam uneori sub 2000 /min. Consumul de benzina e mai mare pt. mersul subturat, tensiunile din motor sunt mai mari, si nici ungerea nu e asigurata corespunzator... Dar astea le-am aflat mai tarziu...
  15. Si inca ceva, dupa jumatate de ora cand motoru s-a incalzit f. bine o sa vezi ca nu se mai aude pur si simplu motoru la relanti, la un moment dat am vrut sa pornesc motoru caci nu mi-am dat seama ca e pornit, deci la relanti nu e o problema, doar la turatiile mari pe care motoru le cere.
 

×
×
  • Create New...