Jump to content

VIPER

Gold Member
  • Content Count

    3292
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by VIPER

  1. Haha, sunteti funny. Sau mai exact, deloc. Da, "saracia" e relativa. Dpmdv, sunt. Dar m-a deranjat generalizarea. Sau poate nu-s european deci nu ma incadrez acolo, nu?
  2. Nu sunt zgarcit, ci doar sarac... Merge?
  3. Te cred, stai relaxat... Buba e ca fix atunci nu-s in tara, si chiar ma oftic (nu pentru ce am scris mai sus ci pentru ca mi-as fi dorit sa vad live). Bafta.
  4. Daca castigi, te achiti de datoria aia de acum 2-3 ani, finally?
  5. Absolut delc. Sau nu neaparat. Pentru mine unul consumul, culmea, e irelevant. Astra mea consuma in oras intre 11 si 14 (cand mergeam numai pe Sport) si nu m-am plans de consum. Vaporul actual mananca intre 9 si 11 dar nu a venit iarna. Pentru mine merita acest diesel in primul rand pentru cuplu si pentru "halul" in care trage ca vaca in a 2-a si a 3-a (e doar un exemplu ce-mi vine acum in minte). Pentru mine personal Diesel-ul a reprezentat o afacere clara in conditiile in care masina a costat 7500. Cu ce am mai bagat eu in ea dupa aia a ajuns pe la 8500-8800. Din nou, raman la ideea ca am facut "o afacere" cu banii pe care mi-am permis sa-i investesc in auto.
  6. Hai sa vedem Scuze tuturor de off-topic, dar hai sa vedem cum vor face diferenta cele 350kg, cei 140Nm si cei 40CP ce ne despart... Multe "urban legends" pe aici, e deja topicul meu preferat pentru cafeaua de dimineata sau cola dinainte de culcare Gata fftopic: Accept si punishment, da' nu am putut sa tac...
  7. Nu stiu daca e pentru mine dar eu oricum raspund Depinde ce intelegi prin normal... Variaza de la acel maretz 6% (nu ma intreba cum am reusit, inclin sa cred ca e ceva busit acolo ) pana la 11%. Dar in general sta pe la 9% in conditiile in care la mine "normal" inseamna masina incalzita dimineata, drum 2 pasi gradinita, drum servici in aglomeratie (6-7km) si retur seara.
  8. Medie 75 pe drumuri necunoscute, 90 (poate mai mult) pe restul. Sa traiasca cine a inventat detectoarele Consum mediu: intre 5.2 si 5.7%. Inca o data, nu vorbim de Bucuresti unde am avut si 11%...
  9. Si eu fac cam 1000km cu 150-180RON, deci nu bagai cu mult mai mult... Vorbim de drumuri in afara Bucurestiului, desigur.
  10. Asta daca te intereseaza numai consumul... Daca as fi fericitul posesor de $$$$$$ (fara numar, fara numar), situatia ideala as vedea-o cu o masina clasa medie Diesel 9cum e acuma) si una mai mica/compacta benzina turbo, pentru senzatii tari. Dar nu sunt...
  11. VIPER

    Masini made in China

    Colegii de pe alt forum deja au vazut-o pe strada in Constanta si Bucuresti... Si asta are 1 stelutza la teste oare?
  12. Condusul e mai placut si in afara aglomeratiilor urbane. Oi conduce io CP, cum zici tu, dar pana sa ajung sa-i arunc pe toti pe sosea mai trece multa vreme. La fel si la cele pe benzina. Am avut 3 si rar de tot am ajuns sa ma bucur de toti acei CP de care zici ca ii conduc. Pana una alta nu acei CP te urnesc de pe loc...
  13. @Zeu: De parca pe lumea asta ar exista numai VW @closchkutza: foarte adevarata chestia cu puterea... Dar sunt curios: puterea aia te pune pe tine in miscare? Sau de cate ori ajungi la puterea maxima a masinii sa te bucuri de ea? Nu vorbim de colegii care o tin numai in redline, aia e alta treaba. Hai sa vedem acest copil ciudat numit "cuplu motor", acolo cum mai sta treaba?
  14. Nu fac liniute. Nu ma intereseaza absolut deloc si nu consider ca sunt relevante in discutie... Pe nici un deal nu incep sa plang, mai degraba plang altii cu masini mai galonate ca nu se pot tine dupa mine. Uite, asta poate fi un test. Nu sunt sepie (oricum, asta stiai dar banuiesc ca ziceai de masina ) deloc, masina accelereaza suficient de liniar daca stii cum sa o faci. Oricum, si chestia asta cu acceleratul liniar la benzina si neliniar la diesel e tot chestie de perceptie. Si, culmea, ma simt bine in masina. Inca nu e a mea deci nu pot zice cum zici tu mai sus, dar ma simt bine si chiar foarte bine. Tot chestie de perceptie... Probabil m-as simti foarte bine si in a ta!
  15. Stai linistit, eu o am pe asta de 6 luni (sau 7) si inca mai descopar chestii noi. In primele 2 luni aveam consum mai rau ca pe benzina... A, si iti spun sincer, io unul nu o tin la 2000... Uneori ma trezesc lalaind pe la 1500 (deci sub zona unde intra in cuplu maxim). Si nu ma deranjeaza deloc. Poate totusi intri si acolo unde zicea cineva mai sus si afli mai multe de la altii care au ce ai tu. Cum crezi.
  16. Pai nu e vorba de polemica... Dar ai spus ceva foarte ambiguu. Cu ce socoteala nu esti de acord? Ca masina mea a consumat 6 litri de motorina Luk din aia mai ieftina in medie pe ultimii 140 km facuti in oras? Imi pare rau, eu asta nu inteleg... @Satori: ce inseamna turatii mici? Chiar crezi ca e handicapat la turatii mici? Facem teste? Da, are turbina. O sa aiba tot mai multe motoare pe benzina, e directia in care se indreapta toti: cilindree mica si turbina. Eu unul nu am simtit ca masina e handicapata pana in 1750rpm cand turbina ia hatzurile problemei...
  17. @Tolin:Lumineaza-ma te rog... Pana una alta aia ma intereseaza. Nu sunt Maica Tereza sa fiu eu cel care va salva planeta de dezastre... Pana una alta cand iau o masina ma intereseaza cat si cand scot din buzunar. @Satori: e intr-adevar impresionant, si stiu si eu alte recorduri cu benzinare. Dar stiu si cu Diesel. P.S. masina aia nu e neaparat promotionala. E interesant de ce au ales un Diesel pentru acel proiect, nu? Nu o fi doar de "promotie"...
  18. Nu inteleg... Ce diferenta de pret o suporta cine? Am dat 7500euro pe masina... Si mai si consuma nesimtit de putin... Si are si cuplu imens, si turbina cu geometrie variabila, si urca la deal si cu a 5-a incarcata, si urca panta singura cu a 2-a, etc etc etc... Aveam toate astea pe celelalte 3 benzinare pe care le-am condus inainte? Nu prea... La ultima in loc sa iau Diesel am luat benzina, ca era mai ieftina (normal) la aceeasi putere. Si in loc sa consum 7-8-9 am consumat 11-12-13 in oras (unde a mers 85% din timp). Mare afacere am facut... Si un link interesant, partial off-topic, de la Intel Developer Forum 2007 (din USA): http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=3104 Imi place cum scrie ostentativ pe minunea aia de masina "Powered by Diesel" P.S. care poluare fonica? Daca vorbim strict de autoturisme, sunt foarte multe pe benzina care polueaza rau de tot fonic. Deranjeaza sunetul motorului asa de tare? Sau e sunetul tobelor? Hmmm...
  19. Amin! Si ca sa raspund, in ultimii 136-145km (nu am calculat exact ) am fix 6% consum exclusiv urban. Merge? Io zic ca merge... Am si poza. Si nu, nu e BC-ul defect.
  20. Las' ca va postez io o poza cu consumul meu urban, sa vedem daca o benzinara se poate apropia de el
  21. VIPER

    Mein Auto

    Io am 16 si zau ca nu mi-as pune nici 17, d'apai 18... Si poneii sunt destui... Dar deh, nepotu' e inca tanar si nu are probleme cu cocoasa Sa-ti traiasca!
  22. VIPER

    Mein Auto

    De unde ai gasit zapada? Sau nu e zapada in curtea aia...
  23. Sunt deschis oricand unui troc cu tine Dai OZN-ul, dau tractorul
  24. VIPER

    Despre calculatoare

    Din ce stiu au fost probleme mari cu acumulatoarele la multe laptopuri F-S...
  25. Nu de aia nenea. Mai gandeste-te un pic... Am diesel din pura intamplare, eram anti diesel si cand am luat-o, dar la momentul acela nu aveam alta optiune.
 

×
×
  • Create New...