Jump to content

bc-micu

Membru
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

About bc-micu

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/01/1982

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    bc_micu

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo
  • An
    2006
  1. Ma bucur ca va simtiti bine.. Si nu...nu puteam sa scot becurile macar. Daca stiam ca e o operatiune asa simpla o rezolvam pana acum...asta e insa...am si frigider si congelator acasa. Dar cred ca mai greu incurca circulatia miile de soferi care provoaca accidente si circula haotic - decat unul care merge cu lampile de marsarier aprinse tot timpul...parerea mea. Sa auzim de bine. edit : (operatiune simpla pentru ca am gasit un coleg priceput si in 1 ora a fost gata)
  2. Am vazut ceva despre care cred ca este senzorul cu pricina.E mai greu de ajuns la el pentru ca se afla fix sub cablurile de la Gpl. Senzorul respectiv e acelasi lucru cu sonda de marsarier ? sau se cumpara separat - ca am vazut ca sunt 2 fire legate la o mufa ce intra undeva sub cutie.. Referitor la delectarea cu luminile...cu placere.. later edit : am rezolvat - am schimbat sonda de marsarier - pret 32 RON
  3. De gandit m-am gandit...dar mai mult m-am gandit la reducerile salariale aplicate bugetarilor(inclusiv mie) - si la imposibilitatea de plata a ratelor... Ma uit acum sa vad daca gasesc sub capota..
  4. Salut ! Am un Chevrolet Aveo 1.2 sedan din 2006 , iar de anul trecut imi stau aprinse tot timpul lampile de marche arrier.Pe mine personal nu m-au deranjat pana acum , insa trebuie sa merg la ITP si as vrea sa rezolv problema. Mi-au spus niste baieti din trafic intr-o seara ca ar fi ceva sub schimbator - m-am uitat dar nu am gasit nimic ce ar putea sa ma ajute. Are cineva idee ce ar putea fi ? Vreo siguranta ceva ? Sau sa fie sonda de pe cutia de viteze ? Multumesc anticipat.
  5. Ma refer la I.T.P. - care se face la 2 ani Revizia de 2 ani am facut deja programare la DiBas. edit : am facut programare la un service unde ma costa 80 RON nu 180 ca la DiBas.
  6. Aveti idee unde pot face ITP- ul in Bucuresti in afara de Di-Bas unde mi-au cerut 1.8 mil( ceea ce mi se pare mult - in comparatie cu ce am auzit) ? Am sunat la Meridian si ei nu fac decat la Dacia si Reno. Daca a facut cineva ITP recent il rog sa spuna parerea. Am Aveo 1.2
  7. Relax...nici la mine nu se deschid cele din spate decat manual cand e frig afara... E o problema generala..
  8. Am vazut bandouri laterale la DiBas Fundeni...cam 3 mil cu totul(scria si Aveo pe ele)
  9. Luna asta trebuie sa fac revizia de un an de zile ( am si 12k km) - am vazut ca recomandati DiBas. A fost cineva in ultima luna pe acolo ?? Sau sa ma duc la Gtt ??
  10. Tot la motor de 1.2 pe autostrada soarelui a mers perfect la 150 km/h si mai mergea...
  11. Tot Aveo 1.2 am si eu si am avut aceeasi problema la inceput...acum a 10k km si nu mai am probleme...
  12. Aduc stelele..:)

  13. Nu am ajuns inca sa reechilibrez rotile fiind destul de ocupat...sper sa ajung in weekendul asta. Am avut acum ceva vreme o pana la roata din fata dreapta si poate nu a montat ala atunci cum trebuie. O sa va spun ce era dupa ce rezolv.
  14. Am facut ieri un drum mai lung si am mers cu viteze de pana la 140 km/h si am observat ca inca de la 100km/h tremura volanul in disperare. A trebuit sa stau cu ambele maini pe el sa nu am surprize. Masina are numai 10k km. Sa merg sa fac o echilibrare? sau este de la altceva ??
  15. Pai si daca trag sanatos de perna nu rup nimic ?? Sau trebuie desfacut intai ceva ??
 

×
×
  • Create New...