Jump to content

dante

Membru
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

About dante

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    craiova
  • Din
    craiova
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo GLE
  • An
    1997
  1. Nu sunt DELOC multumit de telescoapele acestea. La 2 luni dupa ce le am luat au inceput sa aiba niste zgomote urate amandoua. La viteza mica cand se comprima/decomprima putin urla rau de tot. Singura data cand nu faceau zgomot era atunci cand afara era ger. Probabil ca erau incremenite. Sa ma duc peste ei? Ce mi recomandati sa fac?
  2. La al meu cielo exista rezonatorul, dar motorul are un "grohait" cand il accelez, se aude foarte nasol si in habitaclu...Presupun ca nu are ce sa se defecteze la rezonator deoarece este o cutie goala. Or mai fi si alte piese care trebuie verificate referitor la zgmotul urat al motorului?
  3. Salut... vin si eu cu o problema.. Am observat ca mi da putina apa pe la un senzor de pe galerie si m am apucat sa l mai strang...L am strans ce l am strans si in final a cedat si s a rupt...Partea cu filetul a ramas in galerie iar partea unde vine firu cu mufa s a rupt...Intrebarea mea este daca pot sa merg fara sa am probleme fara acel senzor...Am fost la un mecanic si mi a zis ca nu sunt probleme deoarece acel senzor masura temperatura dupa galerie si dak nu mi da apa pe acolo sa nu mi fac griji. Ce parere aveti, eu ma gandeam sa nu afectezze pornirea electroventilatoarelor? Atesez si o poza cu senzorul rupt... O alta intrebare: unde se afla senzorul de temperatura? Este cumva acesta? Scuze pt calitatea pozelor!!!
  4. am cumparat si le am montat pe cele optimal...s a schimbat foaarte mult stabilitatea masinii, dar unul din telescoape are un fasait cand se comprima/decomprima...ma gandesc ca s or mai lasa si poate va disparea zgomotul...
  5. imi raspunde si mie cineva? o sa pun poze cu instalatia mea montata...
  6. salut...imi poti spune si mie unde se afla filtru de gaz...aminstalatie BIGAZ...
  7. salutare...am gasit ieri la magazin telescoape OPTIMAL nemtesti la 75 RON si unele de coreea la 72 RON...dupa ambalaj cele optimal pareau originale dar sunt in dubiu de care sa iau...a mai folosit cineva optimal?
  8. franele le am acum...dezastruoase cursa pedalei este foaarte jos!!!...Am schimbat acum cateva luni placutele de frana si s a observat o mica schimbare, dar acum sunt la fel. O sa incep operatiunea espero. Dar pe spate ce pot face, adica ce pot sa verific , pistonase ggarnituri ceva?
  9. chiar nu-si da nimeni cu parerea,,,ma intereseaza daca prin schimbarea pompei de frana se mai ridica cursa pedalei ?...La cielo-urile mai noi pompa de frana este aceeasi ca la celel vechi?
  10. Salut...ziceti mi daca m am gandit bine la urmatoarea varianta: am gasit pompa de frana de espero la 1oo ron din dezmembrari si o s-o montez pe masina...Sper ca dupa aceasta operatie sa mi se mai miscsoreze cursa pedalei de frana adica sa tina mai sus...apoi o sa mi pun discuri(50 ron) si etrieri(150 ron) de espero pentru o mai prompa franare...am jante de 14 pe cielo din 97 si ma gandesc ca nu are rost sa mai adopt varianta cu etrieri de lanos...\ ce ziceti e buna varianta?...ms
  11. ai folosit becuri sau leduri pentru ace?...da si tu mai multe detalii despre cum ai procedat
  12. daca a auzit cineva si crede ca se poate...am un cielo 97 si nu prea sunt multumit de frane. Mi-a venit ieri o idee: tata are de la firma o solenza clima 2004 si franele sunt incomporabil mai bune. Ce ziceti> ma gandeam sa schimb discurile si tot ansamblu de franare de pe fata sa l pun pe cielo...se nimeresc oare, astept raspuns daca se pricepe careva.
  13. nu poti sa ne dai si noua detalii despre cum ai pricedat in executia bordului...ce leduri ai folosit cum le ai asezat pentru noi care nu prea ne pricem la electronica...ms
  14. o intrebare am si eu: am inlocuit filtrul de aer si mi a scazut turatia cam pe la 800 la relantii de la 900 cat era inainte iar acum imi tremura volanul...se poate regla turatia sa fie la fel ca inainte pentru ca e suparator sa stai cu mana pe volan la semafor si sa l simti cum tremura...?
  15. ai rezolvat ceva cu tremuratu? si eu am problema asta...cand stau la semafor tremura volanul...am gpl iar relantiu sta undeva pe la 800-900
 

×
×
  • Create New...