Jump to content

buddy

Membru
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About buddy

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Galati
  • Din
    Galati
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo 1.4 16v
  • An
    2006
  1. Salut! Astazi am schimbat bara spate(am gasit masina lovita in parcare) la reprezentanta:2112 ron(pe CASCO).
  2. pt Radu : La G&P Galati am fost cu aceiasi problema si mi-au spus ca schimbatul supapelor dureaza cam 10 zile lucratoare. Mi s-a parut cam mult dar au pomenit ceva de faptul ca nu ei ar executa operatia ci oamenii de la GM( in Galati nu cred ca este GM) si de asta dureaza atat. DE cand am fost s-a mai stins/aprins becul de vreo 3 ori dar inca nu m-am hotarat sa schimb supapele.
  3. Am fost azi la service sa-mi verific masina(inchiderea) si este ok...probabil s-a intamplat ceva accidental din cauza vremii...voi vedea pe viitor daca e asa sau nu.
  4. Tolin...am incercat sa vad daca m-a dotat si pe mine constructorul cu "facilitatea" aia de inchidere automata dupa 30 sec fara sa umbli la masina: nu este!. Am pazit azi masina vreo 5 min si nu s-a intamplat nimic. Referitor la blocarea voit a usilor din interior ...nu o fac. Involuntar nu puteam sa o fac decat cand am urcat in masina pt a o porni...dar in acest caz nu puteam deschide usa fara a ridica butonul de pornire , iar de armat inchiderea pt ca apoi sa se blocheze cand am inchis usa...nu am din ce pt ca nu am telecomanda si nici alarma. Pur si simplu deschid/inchid cu unica cheie pe care o am. Am incercat manevra manual : adica am apasat butonul cu usa deschisa si apoi am inchis-o fara ca aceasta sa se blocheze.Voi vedea ce-mi vor spune la service.
  5. Nu stiu ce sa cred...cert e ca cei de la service s-au mai intalnit cu astfel de cazuri si am sa mai intreb sambata cand ma duc la verificare. O sa va comunic care sunt rezultatele.
  6. "Facilitatea" asta intra in vigoare si atunci cand ai coborat din masina si nu incui masina?...sau numai daca o descui fara a deschide portiera? Daca nu inchid portiera de la sofer butonul de blocare nu coboara...tocmai pt a evita astfel de probleme.
  7. E posibil...dar am deschis-o cu cheia(nu am telecomanda) si am deschis-o si din interior pt a cobori sa curat geamurile...cam greu sa ramana tija la jumatate.
  8. Cheia era in contact in interior si alta nu mai am.
  9. Salut! Problema cu deschiderea usii dreapta spate pare sa fie boala cronica...si mie mi se intampla. Dar astazi am patit-o si mai rau: la 7 dimineata am pornit masina pt a pleca la munca si in timpul asta am iesit pt a rade gheata de pe geamuri(fac asta zilnic in ultima perioada) si cand am terminat am vrut sa urc in masina dar am constatat cu surprindere ca toate usile ERAU INCHISE . In concluzie am stat 2 ore pe langa masina mergand(avantajul fiind ca n-a ramas pic de zapada pe ea pt ca ramasese cu caldura la maxim si se incalzise si tabla pe usi) pana au venit "mesterul" de la reprezentanta pt a deschide masina(am o singura cheie pt ca cealalta este la firma de leasing) si l-am vazut ca a coborat cu o dalta , o bucata de piele , un patent si o bucata de cablu cu un lat la un capat. Procedura de deschidere s-a desfasurat astfel : a pus pielea pe usa din spate in zona stalpului unde se intalnesc cele doua usi dupa care a bagat dalta sub usa din fata in partea superioara a acesteia departand-o de stalp. Apoi a bagat manerul patantului intre usa si stalp si pe deasupra a bagat cablul cu latul in interior si a ridicat siguranta...practit mi-a furat masina in fata mea ) . De aprecit este faptul ca omul nu a lasat nici o urma la exterior ci doar foarte putin sa indoit tabla pe interior(arata ca atunci cand pui degetul pe o vopsea care nu este bine uscata) si e sub cheder...trebuie sa te uiti foarte atent. Sculele folosite demonstreaza ca nu sunt singurul care a patit asa ceva si omul nu era la prima interventie de acest fel. Sambata m-am programat la o sedinta de verificare a masinii(in special instalatia electrica). A mai patit cineva asa ceva?
  10. TOLIN...remediul l-am gasit dar cauza NU. Nu mi se pare deloc normal ca masina sa porneasca la prima cheie si dupa 5 min de rulare sa se opreasca motorul in mers . Chiar daca e de vina frigul tot nu e normal sa se opreasca odata ce a pornit si se invarte "rotund" si sa nu dea deloc in nas sau ceva rateuri inainte. Pur si simplu se oprestwe in momentul in care calc ambreiajul. Probabil trebuie sa evit semafoarele si trecerile de pietoni pana se incalzeste motorul ...si am scapat de probleme...sau mai bine sa vina vara.
  11. Alaltaieri mi s-a aprins si mie check engine(10100 km parcursi). Am citit de mai multe ori ca ar fi benzina de vina si cei mai multi s-au plans de efix dar la mine problema a aparut cand am alimentat cu carrera 95 de la OMV. In aceiasi zi m-am dus la service si le-am spus despre ce este vorba si foarte prompt mi-au spus ca supapele sunt de vina si sa duc masina la ei pentru a le schimba cu altele mai performante(cu autocuratire). Astazi becul nu s-a mai aprins dar , ca si in zilele de mai inainte de aprinderea becului , mi se opreste motorul in mers(atunci cand pornesc prima data , cu motorul rece , si la prima trecere de pietoni unde am ghinionul sa dau prioritate si calc ambreiajul a murit. Dupa ce rulez mai mult in treapta a 2a si se incalzestew motorul nu se mai opreste. Revizia am facut-o pe 8.12.2007 si totul a fost ok. Schimb vitezele la 3000 rot/min si merg intre 2500-3000 rot/min.
  12. Salut! Sambata am fost si am facut revizia de 1 an(9327 km la bord) la G&P Galati , cu urmatoarele costuri : - filtru ulei = 16,79; - filtru aer = 43,69; - filtru polen = 93,69; - filtru combustibil = 42,22; - ulei GM 5W-30(4l) = 147,9. Total 1 : 344,29 + 65,42(TVA) = 409,71 RON Manopera (2,7 ore) : 142,27 + 27,02(TVA) = 169,26 RON. Timp real revizie 1,5 ore. . No comment. Total revizie : 409,71 + 169,26 = 578,97 RON. In rest masina nu are probleme. In portbagaj mi-au pus doar filtrul de are si pe cel de polen(restul merg pe incredere ca nu am incotro).
  13. Salut! Sunt interesat si eu de un set de suporti cu chevroletclub si autocolante. cum pot intra in posesia lor si cum le pot plati? Multumesc!
 

×
×
  • Create New...