Jump to content

zeneseu

Membru
  • Content Count

    1757
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

Everything posted by zeneseu

  1. zeneseu

    Aveti bicicleta?

    http://www.hervis-sports.ro/.cms.html?cms.page=ro-katalogseite-1&decorator=empty pagina 36
  2. zeneseu

    Aveti bicicleta?

    Bicicleta pare ok ca dotari pentru acest pret. Daca iti place, nu vad de ce sa nu o cumperi. Nu cred ca vei gasi ceva mai bun la pretul asta. Bicicletele celor de la Decathlon au parte de aprecieri pozitive in publicatiile de specialitate. Doar sa fii atent sa iti alegi marimea corespunzatoare. Succes. Ca o alternativa, ai putea incerca X-Fact Kilimanjaro Big Ben 29er. Pentru 1260 lei ai un 29er cu angrenaj, pinioane, manete schimbatoare, butuc spate Shimano, frane V-brake Tektro si furca cu suspensie cu Lockout. Bicicleta arata binisor, sudurile sunt ok, iar manevrabilitatea si funtionarea bune.
  3. zeneseu

    Aveti bicicleta?

    Raportat la variantele prezentate ai facut cea mai buna alegere. Sa te poarte sanatos cati mai multi km. P.s. O bicicleta intretinuta corespunzator ca functiona impecabil si dupa perioada maxima recomandata de producator.
  4. zeneseu

    Aveti bicicleta?

    @shift Dintre toate modelele, cel mai bine e sa mergi pe rockrider. Cadrul din AL ofera posibilitatea de upgrade-uri, ceea ce un cadru de otel nu. In plus, daca te prinde flama, diferenta de greutate si dotarile actuale nu te vor mai satisface. In plus, Decathlon ofera garantie pe viata la cadru, pipa si ghidon. Bicicleta cu cadru din otel si cu suspensie dubla nu iti recomand; pe langa greutatea excesiva, dupa o anumita perioada creierii iti vopr fi zgariati la fiecare pedala. In jurul acestui pret, ai putea incerca si DHS Silver.
  5. Le-am trimis mail. Ma indoiesc totusi ca e de la ei. Odata ace au spus ca e activata, trebuia sa se vada si in my vodafone.
  6. sms trimis de "Vodafone" Factura electronica a fost activata si o poti gasi oricand in contul tau MyVodafone sau la *100#, ramura factura> Daca doresti sa revii la factura tiparita, prin Posta, trimite sms gratuit cu textul NU la 235, in 48 de ore. Culmea e ca in My Vodafone factura electronica nu este activata...
  7. Treci bre la bicicleta si ... mai taci!
  8. Ti-ai luat dual sim??....in sfarsit?
  9. Treaba buna...doar ca...i-a scapat un loc...
  10. zeneseu

    La Multi Ani

    La multi ani! @ madkat
  11. Nu cred ca ar avea vreo importanta. Este suficient ca firmele de asigurari sa ajunga la aceasta concluzie. De regula exceptiile confirma regula. Fara suparare, sa compari mere cu pere... Woow... Pana aici e ok. Mai ai rabdare sa treci pragul de varsta si ai sa dovedesti cu adevarat ca esti "matur"
  12. La 26 de ani se pare ca n-ai destula minte cat sa fii responsabil. In urma studiilor, cei pana in 30 de ani sunt mai predispusi accidentelor; e clar ca asiguratorul ii va oferi o prima mai mare. In alta ordine de idei, firma de asigurare poate mari politele in urma numeroaselor plati facute in urma evenimentelor auto - e o chestiune logica. Cat despre greve la pompa... hai sa fim seriosi. Treceti la bicicleta fratilor, eu unul am facut-o de mult. Cat despre cei care almentau, poti tu sa stai in cap, daca ala nu are alta alternativa de transport nu te va baga in seama. Ca sa realizezi asta, trebuie sa ajungi la peste 30 de ani...
  13. zeneseu

    Sugestii

    Fara suparare, cred ca exista viata si fara Facebook....
  14. Deci, .... Neatzaaaaaaaaaaa! A iesit soarele si pe strada noastra.
  15. zeneseu

    Carutele Mele

    Vezi sa nu fie infundata scurgerea de la aripa. La fel am avut si eu surpriza sa am apa la sofer, am curatat scurgerea si acum astept sa se evapore apa... ....aveam o presimtire...ca ai gasit motivul, si am recitit ultimul post. Mi-am cam iesit din mana.
  16. zeneseu

    CATERINCA

    Un strigat de ajutor... raspunsul... http://www.monitorulcj.ro/actualitate/15511-un-virus-cere-bani-in-numele-politiei-romane
  17. Mai dormiti mult? Neatza buna!
  18. Din pacate singura cale de a scapa in totalitate de calitatea de posesor de drept al autovehiculului este aceea de a apela la instanta. Ai putea chema in judecata pe cel cu care ai facut ultimul comodat dar si pe acel sef service. Consulta un avocat in acest sens pentru a analiza toate variantele/problemele acestui demers. Problema pare destul de complicata.
  19. Sa te documentezi despre viziunea Bisericii Ortodoxe. Diferenta intre biserica si un psiholog care spune ca dotarea cu tehnologie de ultima ora doar pentru a fi in tendinte cu moda nu aduce fericirea, este infima, daca nu chiar inexistenta. Diferenta consta doar in forma expunerii. Si pana la urma, alegerea de a fi "pelikan" imi apartine in totalitate si e intemeiata pe motive personale, care dealtfel nu pot sta la baza "credintei" tale de exemplu. Nu cred ca face pe nimeni mai bogat sau mai sarac faptul ca cel de langa el crede in Dumnezeu.
  20. Mda, greseala datorita vitezei de tastare. "Patru sute de ani după executarea sa, Biserica Catolică, prin glasul papei Ioan-Paul II, și-a exprimat "profunda durere", regretând eroarea comisă prin condamnarea la moarte a lui Giordano Bruno. " - trecand peste faptul ca totusi (atentie) Biserica Catolica si-a recunoscut greseala, nu pot sa nu spun ca Biserica Ortodoxa nu e totuna cu Biserica Catolica. Iar daca se considera ca din acele vremuri biserica (chiar si cea catolica) nu a evoluat deloc, s-avem pardon. Lasa trecutul, documenteaza-te in prezent. Lasa-i pe cei care isi freaca portofelele de moaste, e pacatul lor-nu degeaba o fac multi pe ascuns.
  21. Dude, get back to 21th century.
  22. Eu te-as contrazice. Sunt multi care propavaduiesc un echilibru in viata. Inclusiv in a celor care aleg sa-si daruiasca intreaga viata slujirii celor sfinte. Daca sufletul e o inventie sau nu, vom vedea cu totii la un moment dat. Si nu e asa? Nu consideram ca involuam? Daca nu ai TV, calculator , telefon mobil de ultima generatie nu esti considerat involuat? Televizorul meu merge in medie 1-2 ore max pe zi. Asta in conditiille in care jumate din acest timp se uita copilul la desene animate si cealalta jumatate asteptam o stire despre vreme... Exemplele ar mai putea continua. Ideea e ca atata vreme cat ai o reala nevoie de tehnologie e ok, in rest, hai sa fim seriosi-intra la capitolul "am BMW dar stau in chirie in uscatoria de la parter si ma imprumut cu bani de mancare si tigari". Moase exista de cand lumea. Crezi ca nasterea copilului in spital e safe? Te contrazic. Au fost destui care au patit-o prin spitale. Vaccinuri? ...Ma intreb de multe ori de utilitatea lor; de utilitatea antibioticelor m-am cam lamurit; incep sa cam devina inutile-cel putin asa o zic si specialistii. Btw, cu toata medicina avansata, ce sistem imunitar crezi ca va mai avea copilul tau dupa ce este indopat cu antibiotice chiar si pentru cea mai banala raceala?
 

×
×
  • Create New...