Jump to content

wfwsc

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About wfwsc

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    bucharest
  • Auto
    daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  1. Bucuresti Cumpar 1 buc. roata pt Cielo. Janta sa fie pe 13"(tabla) , cauciucul...cat de cat intreg si utilizabil, sa nu scape aer, preferabil all-season. Intentionez sa (nu) il folosesc ca rezerva. Pret cat mai mic...gratis daca se poate. Cine are asa ceva de vanzare, rog sa dea un PM.
  2. Nu, nu e MACROMEX. E prea putin important ce este/cine este...deja s-a ajuns la alte discutii. Macar nu mai sunt suparat ca mi-a fost inchis topicul...sunteti simpatici fira-ti ai...(cum zice nea Mitica). Vad ca sunt oameni cu care se poate discuta decent
  3. una-i la primarie, alta-i la prefectura. la voi cat are un cielo norma de consum urban pe timp de iarna?
  4. @ileana - no offence, esti departe de adevar Stii ceva teorie...dar practica...e cu totul alta.
  5. Nu mai cita integral mesajul anterior. Foloseste butonul Raspunde din josul paginii. Ar fi super ok varianta asta din punctul meu de vedere, nu vreau sa "imi trag benzina", vreau sa nu dau de la mine. Pur si simplu la mine la serv, nu se "negociaza" chestia asta...atata scrie in nomenclator, atata are voie sa consume. Treaba de mai devreme cu Garda Financiara...ar fi ultima...dar absolut ultima problema pe care as putea-o avea eu sau seful meu...poate Curtea de Conturi...dar e alta discutie.
  6. funny guy! Lucrez la NASA si racheta mea cu motor 1.5 SOHC consuma mai mult decat e prescris de oamenii de stiinta. Adica in loc de 10 la suta de km, ia cam 15(in oras aglomerat, la ore de varf)...asa ca m-am gandit sa echilibrez putin racheta ca sa nu dau de la mine $$$....ca astia de la NASA sunt cam grei de cap si nu inteleg ca un motor cu aprox 130.000 km care nu a avut nici o reparatie serioasa nu mai respecta parametrii initiali dati de constructor...si nici nu vor sa-mi dea alta racheta mai noua sau sa bage bani in reparatia acesteia. Pe seful meu il cheama Peter...Saint Peter. Il gasesti mai sus, la poarta.
  7. Raspunsurile le inteleg...motivatia insa e cam subtire. Nu caut scandal...cautam niste raspunsuri, poate putin ajutor dar... E forumul vostru la urma urmei, faceti ce vreti cu el. Scuze de deranj. La Multi Ani!
  8. Dar un topic cu tema "unde si cum se conecteaza cablul de kilometraj si cum actioneaza acesta asupra cifrelor care se invart in ceasul de pe bord?" am voie sa deschid? sau e tabu?
  9. Nu mai cita integral si inutil un post anterior. leaga intr-un fel firul acela care nu mai ai in ce sa-l infigi de corpul filtrului. efectul ar trebui sa fie acelasi. sau cumpara un filtru "de marca". Foloseste majusculele acolo unde sunt obligatorii. In general, citeste Regulamentul.
  10. pai de la cine fur? unde e partea vatamata? si ce fur? km?
  11. http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=15565 so...explicatia cu "nu incurajam...." care e problema voastra cu intrebarea mea? e o intrebare tehnica la urma urmei. era mai bine sa formulez la modul: "unde si cum se conecteaza cablul de kilometraj si cum actioneaza acesta asupra cifrelor care se invart in ceasul de pe bord?" credeti ca sunt vreun samsar si vreau dau INAPOI si nu inainte kilometrajul??? chiar ar avea nevoie un "profesionist" de sfaturi? la al doilea topic deschis dupa ce primul disparuse "misterios" si reaparuse intre timp, primesc un raspuns si mai vag... http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=15566 oameni buni am mai vazut ceva forumuri...nu o sa va placa dar v-o zic oricum...JOS CENZURA!
 

×
×
  • Create New...