Jump to content

BladHaund

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About BladHaund

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Nubira II CDX

Recent Profile Visitors

770 profile views
  1. Reducere finala: 5350 EUR, valabila pana la 30 aprilie. Daca nu se vinde pana atunci, nu mai e de vanzare. Va rog nu insistati, alte reduceri nu se mai fac. Masina este in stare excelenta de functionare, si NU a trecut pe la samsari: km de la bord sunt absolut reali (masina e in familia mea de cand a fost la 0 km). Valoarea de asigurare CASCO e 6200 EUR, deci la banii pe care ii cer e o afacere excelenta.
  2. A avut 2 proprietari: 1. Un unchi de-al meu 2. Eu Daca pui si firma de leasing, a avut 3 proprietari. Are carte de service.
  3. Varianta de echipare CDX este varianta de top si datele tehnice si dotarile sunt cele de aici: http://www.daewoo.ro/modele/nubira/tehnic.php, cu diferentele: motorul este Euro II, are 106 CP, iar unitatea audio (originala) are radio, CD-Player _si_ casetofon. Nu am nici o poza potrivita si nici nu stiu cu ce ajuta un cumparator serios. Masina este asa cum a iesit din fabrica, fara modificari sau imbunatatiri. Inchide ochii. Imagineaza-ti o Nubira. Argintie. Jante aliaj. Parca zboara cu tine; te uiti la bord; ai 180 km/h. In fata ta apare un obstacol; franezi puternic; ABS-ul incepe sa iti cante o muzica lina. Schimbi intr-a doua; apesi acceleratia la podea; 106 CP vor sa sara de sub capota; turezi pana la rosu; schimbi intr-a treia; rosu; dai a patra; colegii de trafic raman mult in urma. Adrenalina te inunda. Incepi sa iti doresti o masina adevarata. E de vanzare. Poate fi a ta pentru PRETUL NOU DE 6150 EUR (discount special pentru membrii forumului daewooclub.ro)!
  4. Vand Nubira II CDX, 2002, 65000km, 1600cmc, 16V, 106CP, argintiu metalizat, ABS, AC, 2 airbag, geamuri electrice fata-spate, inchidere centralizata, jante aliaj, radio-cd-casetofon original, alarma, tapiterie speciala (bob-de-orez), tinuta in garaj. Se vinde impreuna cu set complet de jante+anvelope de iarna. Telefon: 0763.408.633; email: nubira2devanzare@gmail.com Pret: 6.300 EUR.
  5. Intrebarea principala ramane: Se pot monta discuri cu gaurele, fara a face alte modificari?
  6. Am fost pe la Augsburg si pretul pentru discuri Brembo e cam 220 RON pentru perechea de discuri. Insa ei spun ca discurile brembo sunt gaurite (nu stiu exact, fiindca nu la-am vazut si ei se uitau la o poza pe ecranul calculatorului). Fiindca topicul despre frane este temporar inchis, intreb aici: Discurile mele sunt sau nu ventilate? Se potrivesc sau nu discurile Brembo? Later edit: La: http://users.pcnet.ro/mailme/DiscuriDeFrana/ am pus niste poze cu discuri de frana de la Cielo si Nubira (ambele auto aflate in propria dotare ); asa cum banuiam si prietenii de aici au confirmat, Cielo are discuri ventilate. Discuri neventilate echipeaza Nubira CDX pe spate (vedeti in poze diferenta).
  7. Pe mine ma amuza cum posesorii de Golan se simt nesiguri atunci cand isi compara masina de conceptie 2004 cu una de conceptie "1900 toamna".
  8. Fiindca au votat membrii de pe forumul Dacia.
  9. Eu am votat cu Cielo si nu m-am hazardat, fiindca merg cu ambele tipuri. La feeling Logan cam sucks. Am senzatia ca mai are numai putin pana sa se poata numi masina. Dupa cum zice si sloganul, "pe drumul cel bun"; dar mai au putin pana sa ajunga.
 

×
×
  • Create New...