Jump to content

cuisor

Membră
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cuisor

  1. Este cam departe de detinatia pe care ti-ai propus-o, dar poate "arunci un ochi" si prin Parcul Natural Lacurile Plitvice - este superb.
  2. cuisor

    La Multi Ani

    Multumesc pentru urari !
  3. cuisor

    Bancuri

    O pereche de pensionari s-au dus la localul unde s-au intalnit prima data. Stand in restaurant batranul zice: - Iti aduci aminte cum ne-am cunoscut acum 50 de ani?! Seara am iesit din restaurant si am luat-o pe straduta aia intunecoasa si te-am luat pe la spate... - Bineanteles dragutule ca-mi aduc aminte!... zice batrana si-i face cu ochiul. - Ei si acum in amintirea vremurilor trecute hai sa repetam figura! Achita ei nota de plata si se indreapta spre straduta intunecoasa. Un tanar care statea la masa vecina si auzise conversatia isi zice ca ar fi interesant sa-i urmareasca... Se ridica si se duce dupa ei. Dupa o vreme ii urmareste de la un colt. Batrana isi ridica rochia si isi da jos chilotii si batranul isi scoate pantalonii,o prinde pe batrana de mijloc si ea se tinea de gard. Ce a urmat timp de 40 de minute... l-a lasat masca; de jur imprejur zburau picioare si maini si asa un sex atletic nu vazuse niciodata. La urma picara lati si nu se miscara o ora. Tanarul socat rau... asa ceva nu vazuse in viata lui - nici un film, nici prietenii nu avusesera asa o experienta si el nici atat... nu pricepea nimic. Hotarat sa afle cum fac astia de rezista asa de 50 de ani se hotari sa-i intrebe: - Domnule, in viata mea n-am vazut asa ceva. Cum ati facut de sunteti si la batranete asa de activi??? Si la tinerete cum era??? Batranul se uita lung la el si-i spune: - Acum 50 de ani, imputitul asta de gard nu era electrificat.
  4. Tot "off topic" Inca una: rimel pentru mascara (de la Rimmel care acum produce si alte produse de machiaj) ...so, nu mai puneti asa repede lumea la zid. Parerea mea
  5. intre 1-4 si 2-8 - nu inteleg rationamentul tau...era vorba de 5-8? "Uzand rationamentul meu "un alt an de acomodare mai este anul de stagiu pe care il fac majoritatea ( probabil nu toti) dupa terminarea facultatii pentru acomodarea cu noua etapa din campul muncii..Dar tu mai ai umpic pana atunci Nu cred ca se poate stabili regula general valabila.
  6. Vorbesti din experienta? Emil...cred ca-i spune denumirea...sa-l pregateasca pentru urmatoarea etapa de viata si educatie.
  7. Calin implineste 6 ani in august si am decis sa continuam cu gradinita, mai ales ca daca l-as da la scoala ar pierde grupa pregatitoare care, cred eu, isi are rostul ei. In plus, vazand de la altii ca dupa inceperea scolii copii sunt foarte solicitati de aceasta - cred eu ca mai mult decat eram noi la varsta lor -, am considerat ca-i sunt datoare cu copilaria si cu cei "7 ani de acasa" pe care sper sa "ii aiba" toata viata. Un alt motiv a fost ca are deja prieteni la gradinita si probabil ca trecerea la scoala ar fi mai usoara daca ar avea prietenii langa el. In concluzie copilul meu va merge la 7 ani la scoala.
  8. Are cineva telefon cu 2 simuri? imi puteti da o parere avizata? As vrea sa-mi iau unul si cum toate sunt "made in China" nu stiu catre ce sa ma orientez, pentru ca oferta ar fi relativ variata (ca modele). Multumesc
  9. cuisor

    Bancuri

    un fel de banc...e cu morala Eram o persoana foarte fericita. Aveam o minunata prietena cu care ma intalneam de mai bine de 1 an asa ca ne-am decis sa ne casatorim. Exista o singura chestiune care ma deranja. Frumoasa ei sora mai mica. Viitoarea mea cumnata tot timpul se imbraca cu fuste mini (extrem de mini),iar in vocabularul ei nu exista cuvantul sutien, darmite in garderoba ei. Culmea era ca intotdeauna cand ma aflam in preajma ei mereu scapa cate ceva pe jos iar cand se apleca sa ridice imi oferea o priveliste mai mult decat frumoasa. Era clar. O facea in mod deliberat. Pentru ca asemenea scene nu se intamplau daca era si altcineva de fata. Pregatirile de nunta fiind in toi, intr-o zi micuta surioara m-a sunat si m-a chemat sa mai verific ceva la invitatiile de nunta. Am luat-o de buna si I-am spus ca vin in cateva minute. Era singura cand am sosit si a inceput sa imi sopteasca ce dorinte si sentimente are pentru mine. Mi-a spus cat de mult ma doreste si ca ar vrea sa facem dragoste macar o data inainte de a ma insura si a ma darui surorii ei pt intreaga viata. Eram total socat si nu am putut scoate un cuvant. Mi-a spus ca merge la ea in dormitor iar daca doresc un ultim salbatic "zbor" nu trebuie decat sa intru la ea in camera. Am ramas ca o stana de piatra , stupefiat de cele ce auzeam, uitandu-ma dupa ea cum urca scarile. Am stat asa cateva momente, apoi m-am intors si m-am indreptat spre iesire. Am deschis usa , cautand cu privirea locul unde mi-am parcat masina, cand au inceput ropote de aplauze. Toata familia viitoarei mele sotii era adunata in fata casei si ma aplauda. Cu lacrimi in ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine si a inceput un mic speech: "Nici nu iti poti imagina cat de mandri suntem de tine ca ai trecut cu felicitari acest test. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiica mea daca as cauta in toata lumea. Bine ai venit in familia noastra!" Morala: INTOTDEAUNA pastreaza prezervativele in masina!
  10. cuisor

    Bancuri

    Nu e chiar un banc da mi se pare amuzant: George Carlin "If God had intended us not to masturbate he would've made our arms shorter."
  11. cuisor

    La Multi Ani

    Multumesc!! La multi ani fericiti!! tuturor
  12. cuisor

    Cappucinno

    Cred ca ar trebui sa schimbi o informatie din profil - Nr. de inmatriculare se pare ca nu mai este murdar . Cat mai multi kilometrii (sa zicem ashea in transhe de 250 ) fara evenimente.
  13. cuisor

    Bratislava

    Am ajuns si eu in Bratislava. Nu am stat decat 2 zile, drept pentru care, desi orasul este mic, nu am apucat sa-l vad pe indelete. In ciuda lipsului de interes, avand in vedere distanta foarte mica la care se afla de Viena si Budapesta care sunt mult mai tentante din punct de vedere turistic, mie mi s-a parut un oras frumos...mai ales centrul vechi de care au avut grija. Castelul Bratislava Teatrul National Schone Naci Palatul Prezidential Cumil Paparazzi Soldatul lui Napoleon Biserica Franciscana and so on... and so on...
  14. Si parerea mea este sa o iei prin Arad - Budapesta si sa mergi cat mai mult pe autostrada desi e cam costisitoare in Croatia- pe noi ne-a costat cam 150 kuna (aprox 20 euro) de la granita cu Ungaria pana in apropiere de Zadar. Eu m-am pacalit la intoarcerea din Croatia- nu am mai luat-o pe autostrada pentru ca oricum ma abatusem pt parcul de la Plitvice si am zis sa mai scurtez putin drumul si de la granita am luat-o pe la Pecs-Baja-Szeged-Arad, si per total am facut cu 4 ore mai mult, desi drumul a fost mai scurt. Mai nou ungurii nu mai au control video pentru vigneta. Eu am luat vigneta asta imediat dupa postul de control vamal si am tinut-o la portofel. E o baraca pe partea dreapta pe care nu ai cum sa nu o vezi - cred ca scrie pe ea ceva de vigneta. Pentru 4 zile a fost parca 1500 de forinti, dar o puteai plati si in euro si in lei - la momentul ala in forinti ni s-a parut cel mai convenabil.
  15. M-am intors si eu de vreo saptamana jumatate din Croatia. Multumesc colegilor forumisti care m-au ajutat in lamurirea multor necunoscute legate de aceasta tara si de drumul spre ea. NGruia & Brainiac
  16. cuisor

    Bancuri

    ANUNT IMPORTANT.. "-Vand nevasta !! An de fabricare: 1980, culoare: roscata, putin uzata : cam de 2 ori pe zi (dar duce mult mai mult), Al doilea proprietar, Cai putere: oooooo Jesus (poa' sa tina o herghelie), Caroseria putin uzata : a fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat daca sunt acasa si a venit pe la ea, in urma accidentului el a fost grav avariat iar ea a suferit niste mici atingeri de curea pe aripa stanga spate, dar cu timpul se repara. Pret negociabil, o dau cu accesorii : unu de 3 ani si o fetita de 5 ani. Rog seriozitate!!!.."
  17. cuisor

    CATERINCA

    ) ce va ofticati mei asa ... "nu exista padure fara uscaturi" , daca va consoleaza ideea e topic de catrinca, right?
  18. cuisor

    Coltul Cinefilului

    Super film "Shooter" ...vorba aia "parerea mea", dar ma tinu treaza pana la ora asta...http://www.imdb.com/title/tt0822854/ mi-a placut foarte mult...mi se pare ca mai arata umpic din fata reala a SUA unde banii si controlul asupra zonelor petroliere reprezinta adevaratul interes si nu "mentinerea pacii" in diverse zone de pe glob
  19. cuisor

    Bancuri

    Un tip mergea la volanul unei masini si face pana chiar in fata unui spital de nebuni. Se apuca omul sa schimbe roata, dar dupa ce scoate roata cu probleme si o pune pe cea de rezerva, da cu piciorul peste toate cele 4 suruburi, care ii cad intr-un canal. Un nebun agatat de gardul spitalului chicotea uitandu-se la omul care incerca cu disperare sa scoata suruburile din canal si nu reusea. Dupa 15 minute, nebunul il intreaba: - Hombre, poti ajunge cu masina pana la primul service cu rotile prinse in cate 3 suruburi fiecare? - Da, cum sa nu, ar fi suficiente. - Pai atunci de ce nu scoti cate unul de la fiecare dintre celelalte 3 roti si pune-le la roata asta. - Bai, da' destept esti! Cum de te tin astia inchis in spitalul de nebuni? - Pai, ba, eu sunt nebun, nu tampit! Itic suna la Securitate: -Alo, vedeti ca Strul are niste lemne ! -Si ce e cu asta? -A gaurit si a introdus in fiecare lemn bijuterii, diamante, dolari si, probabil, ceva munitie adusa din America, de la fratele lui. Apoi il suna pe Strul: -Ma dobitocule, pregateste-te ca am trimis sa-ti sparga lemnele! -Pe cine ? -Pe aia, care mi i-ai trimis tu anul trecut, de mi-au sapat gradina. Un grup de turisti maghiari intr-o excursie în Romania prin muntii Carpati. La un moment dat se aude un urlet infricosator. UUUUU - UUUUUUUUUU - UUUUUUUUUUUUUUU!!! Speriati si curiosi isi întreaba ghidul despre ce este vorba. Ghidul le spune glumind: -La noi în România exista un grup de femei foarte frumoase care în momentul in care le vine timpul de imperechere se aduna intr-o "pestera" si isi inalta strigatul hormonal in asteptarea masculilor. Peste 2 zile cel mai titrat ziar din Ungaria scria cu litere de-o schioapa: "15 barbati unguri au murit calcati de tren într-un tunel din România. Toti erau dezbracati"...
  20. cuisor

    La Multi Ani

    La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!
  21. Ma gandesc sa ajung si eu in minunatul oras, poate pentru o croaziera spre Venetia. Este ceva ce nu trebuie ratat pe acolo? sau nu ai apucat sa-l vizitezi prea bine.
  22. Pasapoarte avem in dotare, dar vize ceva prin ele mai trebuie? As vrea sa merg prin Ungaria, sa stau o seara in Budapesta sau Balaton...cum nu stiu sigur perioada, inca nu am stbilit traseul in amanunt..as vrea sa stau vreo 2 seri si la Plitvice...mai este de studiat Ce e mai nasol e ca am vazut dat pe un alt forum un site in care se spunea ca inca mai sunt zone minate...nu stiu ce sa zic...probabil ca este foarte putin probabil sa fie in zonele turistice, daca nu chiar imposibil Daca gasesc site-ul o sa-l postez LE: http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=29797 ...nu este cel pe care ilvazusem initial dar si aici scrie ceva pe la sectiunea "Siguran?? ?i criminalitate "
 

×
×
  • Create New...