Jump to content

preda

Membru
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

About preda

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 10/24/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bucuresti - Pantelimon
  • Din
    Bucuresti - Pantelimon
  • Auto
    Tico SX 98
  1. Suna-ma, pentru ca nu prea stau pe mess: 0747 37 08 07.
  2. Jantele plus anvelopele plus prezoanele - 8 milioane (distanta la gauri la jante e ca la cielo, solenza etc.) Flansele le vand separat sau nu le mai dau deloc, daca nu are nimeni nevoie.
  3. Scad la 10 milioane. Eventual se pot vinde si fara flanse la 8 milioane, pentru alta masina decat tico.
  4. Jante O.Z. de 13 toli cu anvelope Michelin 145/70 R13 si flanse cu inel de ghidaj facut la strung, fara vicii de fabricatie. Plus prezoanele aferente si antifurturi circulare. Pentru Tico. Scurt istoric: Jantele le-am cumparat eu mai de mult de la pankrator cu 1200 RON. Intrucat erau ovalizate le-am indreptat pe toate. Apoi le-am schimbat si culoarea. Acum sunt bej (matuite, filler, 3 straturi vopsea, doua de lac). Le-am primit cu flanse, insa am facut altele noi deoarece cele ale lui pankrator nu erau bune. Nu sunt lovite, zgariate, ciobite. Anvelopele sunt in stare foarte buna. Singura problema pe care o pot semnala unui eventual cumparator, pe care eu inca nu am reusit sa o identific exact (probabil din echilibrare o fi) este ca de pe la 90 incolo incepe volanul sa vibreze, usor, usor. E posibil sa fie si de la mine din directie, nu stiu, caci acum rotile nu sunt pe masina si mie tot imi vibreaza, insa de pe la 100 incolo. Am nevoie sa le dau repede. Le vand la acelasi pret cu care le-am cumparat: 1200 RON. 0747 37 08 07 - am poze cu ele bej insa nu le pot da jos din telefon. asa ca in poze sunt ele asa cum aratau la pankrator. cine e interesat le poate vedea pe viu.
  5. bun atunci, o sa ma bag pe sub ea, o sa verific mufele si o sa anunt ce-am gasit.
  6. multumesc. inca o problema: a mai patit cineva ca acul de la benzina sa indice cand mai mult, cand mai putin, cand 0? in decursul a 1 minut, de exemplu? asta patesc eu. nu stiu ce ar trebui sa schimb. indicatorul sau plutitorul? sau poate e o problema rezorvabila fara schimbarea a ceva anume? cel mai mult oscileaza cand, banuiesc eu, are un sfert de rezervor. cand arata 0, cand e sub dunga rosie, cand arata iar un sfert de rezervor. poate are cineva vreo idee.
  7. cine stie cum se inlocuieste becul de la scrumiera de sx? s-a ars.
  8. da, socul a mea face asa de cand o am. porneste la sfert cand e rece sau cand e oprit de 5 minute. daca il lasi sa stea 30 minute-1 ora, porneste greu si zici ca porneste in doua bujii. in plus, iti da si fum negru. deci prea multa benzina, deci socul. cred ca asa fac ele cand se mai invechesc si nu ai ce-i face. poate doar sa schimbi tot ansamblul ala de la carburator care iti tine socul. asta ar insemna sa schimbi tot carburatorul, ca nu se gasesc separat, deci nu are rost.
  9. si pe unde ar fi surubul ala, mai exact?
  10. Zgomotul de la directie e de la rulmentii amortizoarelor. S-au uzat. Ma rog, nu sunt niste rulmenti in acceptiunea generala a cuvantului. Ceri la magazin, dai jos amortizoarele si ii schimbi. Nu o sa mai faca. Despre picuratul uleiului, eu unul nu am inteles mai nimic clar din ce ai spus. Verifica busonul baii de ulei. Exista destul de usor riscul sa se fi dus filetul din baie de la prea multe schimburi de ulei facute de diferiti meseriasi. Personal, am avut problema asta si am schimbat baia. Service Daewoo deschis si sambata: Automec, pe Pantelimon. Prima straduta la dreapta dupa Orange Pantelimon, mergand spre Cora.
  11. M-am interesat pentru cine vrea sa stie. Tico nu se poate rasturna, se stramba marginea de sus a usii. Ar merge doar cu usa data jos (asta pentru cine vrea sa se chinuiasca sa dea jos si aripa fata) sau pe capre speciale. Cu vaselina nu pot da, caci deja e impuscata de rugina pe podea. Trebuie curatat + grund, antifon, vopsea. Deci chiar nu stie nimeni un service dotat unde sa-ti faci o antifonare?
  12. Vreau sa-mi antifonez Tico-ul pe dedesupt. Ideea e ca nu am nici cea mai vaga idee daca merge rasturnat fara sa se strambe. Poate-s eu paranoic. Dacia, de exemplu, se rastoarna, normal, pe buza de sus a usii, dar care e mult mai solida decat la Tico. Ce vreau sa stiu: A rasturnat pana acum cineva un Tico, sa-l antifoneze? Cum a facut? Pe ce l-a sprijinit? S-a strambat ceva? SAU Daca nu a facut nimeni asa ceva decat in rampa, lucru de care nu dispun, atunci stie cineva un service care sa faca o antifonare ca lumea? Masina e din 98, e super-intretinuta si as mai vrea sa trag de ea ceva ani.
 

×
×
  • Create New...