Jump to content

vb

Membru
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vb

  1. Va salut si va doresc la multi ani si la multi km fara probleme cu kalutii vostri! Imi pare rau sa vad cum se umple in continuare acest topic inceput de mine, dar speranta exista. Am facut mai mult de 11.000 km de la interventia cu desfacut motor/schimbat garnituri supape whatever.. si ( sa nu vorbesc intr-un ceas rau) nu am mai avut nici un fel de probleme. Va reamintesc ca in timpul "problemelor" consumul se dublase(!) deci fiti atenti si la faza asta (mai ales cand mergeti in 3500 rpm). Numai bine!
  2. Ai uitat sa-mi spui pretul... ------------ Domnu' Robert, mai am o rugaminte... Cum s-au potrivit "perfect" pleoapele de cielo? ca mi-am luat si eu, tot de la auto daewoo si nu prea se "pupa" mai deloc...le-ai mai ajusta cumva? Si cu ce le-ai montat. cu dublu adeziv, sau cu silicon?
  3. @geof nu, din pacate nu era vorba de manualul de service
  4. Eleroane am vazut si la riderauto.hu, care ar fi aduse si pe la noi dar cam la 5 mil...
  5. Nici eu nu vreau sa aud de flex, cutite sau sabii laser... Mai ales ca am vazut pe site-uri cu accesorii originale pt Kalos, maciulie de piele cu aluminiu (ca la kalos 2005). Si nu cred ca au de gand sa o taie efectiv pe cea existenta
  6. Daca pui centura la sofer poti sa dai linistit cu aspiratorul cu usile deschise ca nu mai suna nimic. Eu asa fac.
  7. Am incercat cu manualul in mana iar apoi fara manual, dar nu am reusit sa extrag nici un bloc optic (far) in vederea scoaterii plasticului de la semnalizator , si nici lampa spate (care conform manualului e prinsa in 2 suruburi). Nu am vrut nici sa fortez ca e pacat de ele. Dar ce ma fac cand va trebui sa schimb un bec? Parca nu m-as duce la service... OBS.Am creat acest topic la sectiunea tuning deoarece aceste demontari au ca scop personalizarea elementelor respective.
  8. Multumesc pt. informatii D-le Robert! Totusi, nu gasesc deloc pleoapele pe site-ul mentionat. Tu le-ai comandat pe net, sau au si magazin? Si cat au costat? Mercic.
  9. Domnu' Robert, jos palaria in fata masinutei dvs! Nu ma pot abtine sa intreb - de unde ati procurat pleoapele? Cum ati facut cu folia - respectiv legalitatea ei, ca imi pare cam inchisa pt. gustul gaborilor nostri... Oricum, respekt!
  10. Nu, zack, nu are RCA-uri. E nevoie de un adaptor pe care cei de la Bosch nu il vand direct (de fapt nu vand nimic direct - asa ca degeaba se tot posteaza adresa lor pe forum). Eu am dat comanda la Maris (dealerul Magnat) pt. acest adaptor si astept de vreo 3 sapt. si inca nimic. Anyway,boxele pe versiunea "premium" sunt de polipropilena, nu de carton.
  11. vb

    Timp De Asteptare

    Si eu am luat-o de la union motors si am asteptat cam 2 luni jumate din cauza unei acute lipse de stoc.
  12. Ce anume mufa le vine la Vector? Aia de care mi-ai zis tu? Dubla si cu firele goale la celalat capat? Poate baga si din astalalta pt amp, cu RCA si fir remote...
  13. Adaug la lista de troncaneli/scartaieli un superb zgomot de frecare cauciuc pe plastic la orice rasucire a volanului. Ultima data am experimentat asa ceva la oltcit cand am schimbat 3 seturi de bucse de volan fara a remedia problema. Nu ma asteptam la Kalos sa fiu sincer...
  14. Multumesc mult, abramburel. eu gasisem tot pe bluespot o mufa cu cablu care se chema chiar preamp sau sub out wire...si avea o singura mufa la un capat ( nu dubla cum e cea de la linkul tau), oricum mufa de jos e ocupata cu conexiunile din fabrica, iar din mufa ieseau 4 RCA mama si firul remote pt amp. Problema e ca nu stiu unde sa gasesc chestiile aste pe aici, pe meleagurile noastre...
  15. Fratilor, pana la urma CUM SE CHEAMA modelul de cd player de pe Kalos (in cazul meu 2004)?
  16. N-am fost atent daca s-a zis undeva pe forum, cum se cheama mai exact modelu de blaupunkt? asta fara mp3. Dublin, cumva? Nu de alta dar n-as vrea sa ma plimb cu el in mana pe la magazine de "mufaraie". A, btw, credeti ca daca il deconectez din bord, se blocheaza si-mi cere vreun cod la reintroducere?
  17. Adaptez, adaptez, dar sti ce mici sunt pinii aia? Sunt curios cat ar putea sa coste un cablu...si unde as putea sa-l gasesc? Sunt convins ca la Ana pe Dorobanti mi-ar lua si pielea...
  18. Trbuie sa gasesc fitzuica care mi-au dat-o ca sa vad exact cum se cheama, anyway cred ca e un singur model de eaglemaster care il au dealerii chevy si-l monteaza pe Kalos (ca nici nu m-au intrebat de care vreau oricum). Tin minte cand am citit mai demult pe hartiuta ei ca ar putea si ar sti sa inchida si geamurile (ceva cu niste jumperi parca), dar, din cate stiu eu geamurile electrice nu mai au curent cand scoti cheia din contact ...si atunci?
  19. Mie mi-au pus cei de la Union M. alarma eaglemaster, dar eu as vrea sa mi se inchida si geamurile (fiind toate electrice) cand o armez. Ce ziceti, cum s-ar putea face asa ceva?
  20. Intentionez sa adaug un subwoofer (cu statie) fara a schimba HU-ul original (deocamdata) dar dupa ce am vazut pe spatele blaupunktului vad ca nema RCA. Banuiesc ca are iesiri preamp conform schitei de pe el prin pinii din mufa nefolosita...dar eu am cablu gros dublu RCA - ce ma fac acuma? Vreo idee, anyone?
  21. Multumesc don' Robert! Si eu as vrea sa-mi schimb boxele din spate dar nu am alt grilaj la ele si oricum din motive de "siguranta" as pastra grilele alea gri originale. Intrebarea este - dupa ce le scot "fortat" devin inutilizabile? Si practic in ce fel sunt prinse de placa gri?
  22. Am si eu o intrebare la DomnulRobert. Cum ati reusit sa extrageti boxele din spate? Prin fortarea capacelor de plastic de deasupra? fara sa se rupa "piciorusele"? Ca prin portbagaj nu prea vad cum...
  23. Dragi tovarasi de suferinta, m-am intors victorios! Am scapat (sper pt. totdeauna ) de problema cu tremuratu' si engine check. Deci se poate!
  24. Omul disperat se intoarce... Una bucata concluzie clara:la dibas fundeni nu mai calc nici mort. Am fost la gtt si dupa ce mi-au schimbat bujiile cu un model in "v", motorul tremura la fel, mi-au zis ca mai au un kalos cu aceeasi problema si ca ii vor roda supapele, interventie ce ar dura 3-4 zile. Daca asta rezolva problema imi fac si mie la fel saptamana viitoare. Oricum , mi-au stins becu' si nu mai tremura chiar asa rau, da tremura. O fi de bine...o fi de rau...
  25. A mea e din 20 August si singuru bocanit il scoate la relanti cand din cauza "tremuraturilor" (remember me?) si scaderii turatiei pana sub 400 /min probabil ca se ingana cu un zgomot provenit de la maneta schimbatorului in cutia lui acolo la baza
 

×
×
  • Create New...