Jump to content

YoYo_man

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About YoYo_man

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Location
    Oradea
  • Din
    Oradea
  1. e corect...toate sunt luate la singular
  2. lalexis are dreptate, xd mai e foloseste Fuji si cam cea mai scumpa, si mai sunt de acord cu colegul care zicea de Canon, eu intentionez sa imi iau un A75 care e ideal. singura buba la el e ca filmele de 640x480 le face doar cate 30 sec unu. Daca te deranjeaza mult problema ia un Sony P73 cu 4.1mp care filmeaza cat te tine cardul. Sunt pagini pe net cu o gramada de review-uri despre camere. Canon mai are avantajul celor mai ieftine carduri si a celor mai mai multe setari manuale. Vezi ca incepand de luna asta se vor ieftini destul de mult aparatele digitale. Numai bine!
  3. un prieten zicea ca si lui i s-a lasat scaunul si l-a reparat cica sub sezut sunt niste tije care tin buretele ala si alea se lasa cu timpul si trebui stranse sau facut gaura si prinse mai bine. el zice ca a luat scaunul jos si a facut operatiunea. am si testat rezultatul si scaunul e ca nou (nu ca as fi stat eu pe scaun nou de tico dar cred ca asa ar fi)
  4. cu ce e mai buna alternativa asta fata de o parabolica normala?
  5. e scump? eu m-am tot uitat pe site-ul flamingo si nu am vazut. dati-mi un link pls
  6. vad ca va pricepeti la camera am si eu o problema. un prieten si-a luat din anglai o camera video minidv nu avea decat un cablu la el (pe celalalt il uitase acasa) si nu am reusit sa scoatem filmul, numai screenshot din ce era filmat si am inteles ca celalalt cablu era pt fire wire. ce vroiam eu sa va intreb. in cartea lui scrie ca trebie conexiune FireWire, cum e asta? si ce implica asta..ceva componenta speciala la calculator? camera e aceasta http://www.flamingo.ro/produs.asp?id=6449 sa va mai spun ca in anglia e 250 lire? (x56000lei) merci numai bine
  7. off topic dar nu vroiam sa deschis topic nou! cum se regleaza ceasul la casetofonul daewoo din tico? merci
  8. la mine cand merg drept volanul sta putin intors spre stanga..cum fac sa il indrept? merci
  9. ams i eu o intrebare chiar daca e off topic putin cat costa o janta noua de tico? merci
  10. merci la fel. cassu sa fie atunci de vina?, deci bass..0...cum dau un pic mai tare baraie. casetofonul cred ca e cel original daewoo.
  11. salutare oameni de azi sunt si eu proprietar de tico si ma gandeam sa ma ajutati cu ceva imi spune cineva dimensiunile boxelor din tico si cam unde sunt amplasate si daca e greu sa le inlocuiesc ca acestea se aud jalnic. merci numai bine
  12. alfa 12-13 in oras si 8-9 in afara, motor de 1.6 tspark si cam cu putin peste pt 1.8 tspark 150cp
 

×
×
  • Create New...