Jump to content

coteschwann

Cont inchis
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About coteschwann

  • Rank
    Cont inchis

Profile Information

  • Din
    Constanta
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    matiz E
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    CT-09-BRX
  1. pentru matiz nu ai ceva sport???? daca da cate lovele vrei?
  2. Salutare carcotasilor si celor mai ingaduitori !!!....ce parere aveti de o dotare a matizului care nu costa mult?... asa cum este modulul de inchidere a geamurilor electrice uitate deschise????.....se inchid in momentul in care armezi alarma ...mie mi se pare util pentru toata lumea... eu imi pun maine 29 ian...daca voi avea comentarii pro sa contra acestei dotari revin si va anunt avantaje si dezavantaje!!! bafta multa!
  3. trecerea la digtal se poate face,..dar nu cred ca ai loc sa il bagi in bord,....uite daca vrei intreb eu maine la reprezentanta ca am prieteni pe acolo,,,si inteb la elecrician ce ar trebui sa faci ,...daca te intereseaza Nu mai cita integral si inutil postul anterior !
  4. Salut...ai un nr de tel de acolo?....ma intereseaza si pe mine niste stopuri clare..hehe..bafta multa! ma mai uit si eu la ce a-ti postat pe aici si sa stii ca nu sunt deacord...pai frate,..nu te interbi de ce sa te risti sa faci ceva mantuiala in loc sa iti pui unele de la koreeni,etc firme specializate(gasesti in Polonia ieftin) care respecta gradul de luminozotate cand calci frana, plus ca daca iti este frica sa nu se urce cineva pe tine pui niste becuri mai puternice nu?
  5. un singur DRAC... ) de ce nu incerci sa cauti pe net...cred ca gasesti in bucuresti ma mult ca sigur,....daca nu incearca in C-ta...daca il faci la cineva acasa sigur nu o sa iasa bine,....daca il faci la un magazin de tunning eu spun ca nu o sa ai probleme... scuze ptr ca m-am adresat urat fata de tine...nici tu nu ai fost prea departe ...ce dai aia primesti nu?..... nu te cunosc si nici nu am ceva personal cu tine...poate vii la mare si mai vedem care are masina mai tare bafta multa!
  6. scuze ptr engleza mea de 2 bani, eram prea incantat de idee si am scris "Angel Yees" in loc de angel eyes!!!... ce nu mi-a placut de la tine e faptul ca o dati la caterinca de prost gust, am gresit frate ca e omenesc!!!...nu imi rupeti capul acum cu mistourile!!! unde va intalniti frate in Constanta???....daca e vbim , np! baftalos! eu zic sa lasi sifoanele din tine cu talente deastea ieftine de taran venit in capitala si sa vezi la baiatu' ce bine vine pe matiz farul cu angel eyes, iar in ceea ce priveste coada de rechin mai bine iti pui tu la caruta ta ca toti vacarii!!!!.....scuze dar nu am nimic personal cu bucurestenii doar cu prostii!!! "kitch la orice alta masina"???...nu si daca e facuta bine adaptarea pe masina, ps: nush cate masini ai vazut cu dar in Cta sunt ceva masini si facute bine rau... nu mai fi atat de categoric!!! bafta!
  7. Salutare fratilor de tunning, ...super ocazie :" dau kit tunning de Daewoo Matiz ( spoiler fata/spate-model Ferari Mondena)/ (lucrate bine)...pret 550 ron..."cine vrea pot sa va arat si poze prin e-mail...sau la pretul de 650 ron intra si bara veche cu spoilerul montat pe ea de-a gata(si pe fata si pe spate), ...iti ramane doar sa o montezi pe masina si sa ii dai bataie in orash!!!!! RESPECT!!!
  8. oare cum ar arata farurile de Matiz inlocuite cu un far reglabil in curba si cu angel yees?.....cred ca ar fi uncat ptr un proprietar de matiz!! poate vi se par ridicole ideile mele dar ma gandesc sa fac ceva sa nu mai vad si la alte matizuri...si asa sunt f.f. multe pe strada. ...vreau sa fiu mandru de al meu ...vreau sa fac ceva modificari care sa ii ridice standardul de confort,la motor nu o sa ii fac nimic,e nou,si mai e ceva PS:matizul e masina care e construita ptr economie nimic mai mult ... comentarii va rog!!!!
  9. Salut din nou,uite ce imi bese capul,....vreau sa scap de volanul asta de matiz, a incercat cineva sa-si puna volan de Chevrolet kalos sau de matiz 2 ????...eu vreau sa imi pun unul cu comenzi pe volon...postez si poze... see ya!
 

×
×
  • Create New...