Jump to content

gabimok

Membru
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

About gabimok

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bacau
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Spark 0.8
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    bc-50-mok

Recent Profile Visitors

1140 profile views
  1. Senzorul este nou in tipla si are chitanta cu care l-am cumparat 125 lei. Pret 100 lei. tel.0740237041
  2. dupa 10 cicluri pornit-incalzit motor mers si...oprit racit motor se va stinge martorul?
  3. Da cu senzorul vechi cand am desfacut mufa de conectare,a murit motorul. Nu stiu ce sa cred, daca era defect in totalitate sau nu mai era in parametri.
  4. Am crezut ca daca voi inlocui senzorul pe care l-a depistat testerul defect(cu toate ca masina functiona cu acest senzor detectat ca defect,am scos mufa in timpul functionarii motorului si s-a oprit,am zis de atunci ca senzorul e bun,dar testerul refuza sa stearga eroarea si implicit becul galben). Nu am timpul necesar sa merg iar la tester la IATSA Bc,speram sa se stinga singur martorul inlocuind senzorul. Citisem undeva ca dupa 10 porniri-opriri se va stinge....am facut si asta dar nu vrea.
  5. am pus imediat borna,am mers 30 km azi, dar nu se stinge martorul,sa fac alta procedura?
  6. Am detectat(in service cu aparatul) in urma aparitiei martorului engine check(galben) aprins,eroare senzor rotatii arbore cotit(Spark 0,8) Am cumparat unul nou si l-am inlocuit,dar engine chech-ul nu se stinge.Am scos si o borna de la baterie. Se va stinge singur,sau trebuie sa merg din nou in service?
  7. Am nevoie de cele 3 garnituri de etansare a carcasei compresorului de ac,sunt toate 3 la fel...un site sau o indrumare unde as gasi...astea ale mele sunt imbatranite si scapa freon...
  8. matiz E3,merge in 2 pistoane,verificat bujii,fise si injectoare-toate isi fac treba si consider ca defectul e datorita tachetilor prea stransi.Am incercat sa scot capacul chiuloasei insa nu am idee cum sa ajung la suruburile din spate.Ce ar trebui sa demontez? Cum identific supapele de admisie si cele de evacuare.Trebuie sa invart axul cu came?
  9. Un radiator de ac de matiz unde sa caut,poate fi si sh?
  10. As dori sa aflu daca radiatorul racire este la fel pentru masinile care au aer conditionat(implicit au si radiator de ac alaturat)si cele fara aer?
  11. La Matiz,am spart sticla portocalie la semnalizare fata,se gaseste fara lampa?Am nevoie de un cod si un pret?
  12. nu am mai vazut de mult Montana,se mai fabrica?
  13. Am dori sa aflu care sunt cele mai ieftine anvelope 155/65/13...as vrea sa le schimb,masina merge numai in oras,nu ajunge decat rar de 60km/ora... asa ca vreau sa pun ce e mai ieftin... de care...preturi?
  14. Am avut surpriza aseara sa nu mai urc o panta pe care o urcam faca nici o problema. Parca si smunceste uneori,da in nas,accelerez si degeaba,parca merge mai bine cand iau piciorul de pe acceleratie. Ce are oare?
 

×
×
  • Create New...