Jump to content

3boLA

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 3boLA

  1. Am cielo fara delco, si nu mai mergte turometrul. Am incercat tot ce am stiut...am schimbat turometrul, am pus fir direct de la bobina...Atunci cand pun fir direct de la bobina ori imi moare motorul ori se ridica acul de la turometru pana la 250rpm la relanti. Daca accelerez se ridica dar nu indica nimic real...Stie cineva ce sa mai fac ?
  2. Salut. Am urmatoarea problema : nu imi schimba fluxul de aer cum ar trebui. Cand pe toate gaurile, cand numai pe la picioare... Am desfacut, am incercat, clapetele functioneaza. Am observat ca furtunele care vin spatele butonului sunt colorate diferit dar nu am posibilitatea sa urmaresc sa vad care si unde duce. stie cineva cum ar trebui sa vina ?????? cielo e3 8v... o sa pun eventual neste poze.
  3. Salut. Calculator de cielo e3 8v ?????????? precatalizatorul ? teava de la precatalizator la catalizator ?????
  4. salutt, am dat chiulaa jos dar nu curgea nu ie stamba , fara probleme. tre neaparat sa o planez innaite de a o remonta ? si de ce ? multumesc
  5. [daca vrei te ajut io ! io miam facut totul absolut singur si a iesit ok dupa parea mea dami mail sau pe mess ebola_4gr3siv@yahoo.com
  6. am pus io !!!!! cat duce atat am pus ! respectiv : 2 dif de 10 in bord , 4 dif de 16 in usile din taza , 2 dif 14 sub bordsi in bord ( in spatele ceasurilor si in spatele torpedoului ) 2 lighiane in policioara din spate , statie si sub . nu iti trebe alt ceva !!!!!!!!!!! te da afara !!!!!!!!!!!! mentionez ca masina trebe pregatita pe interior pt treaba asta !!!! afara nu se aude mare lucru daca ai geamurile inchise . daca le deschizi la stop vezi deja cum se uita lumea dibios la tine !!
 

×
×
  • Create New...